نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن قاطع حمله تروریستی و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران اظهار داشت: این رژیم به زودی ضربهای پشیمانکننده خواهد خورد.
، حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری در جلسه علنی امروز، دوشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۳، در صحن مجلس ضمن بیان سخنانی، از حماسه بزرگ مردمان ایران و به ویژه مردم مؤمن و ولایتمدار قم در روز قدس تقدیر و تشکر کرد.
وی ضمن ابراز محکومیت شدید نسبت به حمله تروریستی و تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت به مناسبت شهادت سرلشکر زاهدی و همرزمانش، تأکید کرد: رژیم صهیونیستی به زودی ضربهای ویرانگر خواهد خورد.
ذوالنوری که ریاست صحن مجلس را بر عهده داشت، به پیگیری درخواست تعدادی از نمایندگان درباره بررسی گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی مربوط به لایحه تجارت که از شورای نگهبان اعاده شده بود، اشاره کرده و با وارد دانستن این تذکر گفت: با پذیرش تذکر شما، تصمیم گرفتهایم تا رایگیری نکنیم، تا در هیئت رئیسه در این خصوص تصمیمگیری شود.
