در تاریخ ۷ ژانویه (دی ماه سال گذشته)، مأموران پلیس کالیفرنیا با یک تماس غیرمعمول مواجه شدند. تماسگیرنده به پلیس اطلاع داد که مدتی است از دختر خردسال همسایه خود خبری نیست. او به تفصیل بیان کرد که والدین این دختربچه افرادی پرخاشگر هستند و بارها او را در حال کتکزدن دیده است؛ بنابراین با توجه به ناپدید شدن دخترک، مشکوک است که حادثهای ناگوار برای او رخ داده باشد.
پلیس بلافاصله به آدرسی که تماسگیرنده ارائه کرده بود، واقع در محله ردینگ در شهرستان شستا کالیفرنیا، اعزام شد. اما پس از اینکه مأموران درب خانه را زدند، هیچ کس به آنها پاسخ نداد. در عین حال، به نظر میرسید که در خانه افرادی حضور دارند. به همین دلیل پلیس با ساکنان خانه تماس تلفنی برقرار کرد و آنها ادعا کردند که در منزل نیستند. مأموران با توجه به شرایط مشکوک، درب بسته خانه را با تجهیزات خود شکسته و به داخل نفوذ کردند.
بلافاصله پس از ورود، پلیس رایلی رویال ۲۸ ساله و آماندا رویال ۲۴ ساله را دستگیر کرد. این زوج جوان تلاش کرده بودند از چشمان پلیس پنهان بمانند، اما موفق نشدند.
به گزارش پلیس، بازرسی از منزل نتوانست دختر خردسال خانواده را شناسایی کند، در حالی که والدینش اطلاعات متناقضی در مورد غیبت او ارائه میدادند. در نهایت، هنگامی که این والدین خود را در وضعیتی دشوار دیدند، به مقامات گفتند که دخترشان به صورت طبیعی فوت کرده و آنها او را به طور غیرقانونی نزدیک یک کمپ در حومه شهر دفن کردهاند.
بر اساس دستور صادره از سوی دادستانی، عملیات نبش قبر انجام شد و در نتیجه جسد دختربچه که چند ماه از دفن آن میگذشت، از خاک بیرون آورده و به پزشکی قانونی منتقل گردید. تحقیقات در پزشکی قانونی مشخص کرد که او به شدت مورد آزار جسمی قرار گرفته و کشته شده است.
طبق بیانیه پلیس، رایلی و آماندا هر دو به اتهام قتل و کودکآزاری تحت تعقیب قرا گرفته و بزودی باید در دادگاه حضور یابند.
