در معاملات روز چهارشنبه در آسیا، قیمت طلا به طور کلی ثابت باقی ماند، زیرا سرمایه گذاران در انتظار تصمیمات سیاست گذاری فدرال رزرو بودند که با ابهامات جدی در خصوص سیاست های تجاری دولت آمریکا مواجه بودند.
طبق اطلاعات به دست آمده از هر اونس طلا برای تحویل فوری، تغییرات کمی را تجربه کرد و به قیمت ۲۷۶۲ دلار و ۶۴ سنت دست یافت؛ در حالی که بهای معاملات آتی طلا در بازار ایالات متحده با افزایش ۰.۱ درصدی، به ۲۷۹۶ دلار و ۶ سنت در هر اونس رسید.
نشست بانک مرکزی آمریکا باعث محدودیت در نوسات قیمت طلا شد، به ویژه با توجه به نگرانی ها حول تعرفه های تجاری ترامپ و تعطیلات سال نو در چین.
سرمایه گذاران در آستانه پایان نشست دو روزه فدرال رزرو، با احتیاط عمل کردند. پیش بینی می شود که مسئولان بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را ثابت نگه دارند، اما ممکن است بیانیه های مهمی درباره ریسک های تورمی و برنامه کاهش نرخ بهره در سال ۲۰۲۵ ارائه دهند.
فشار دوباره ترامپ برای اعمال تعرفه های سنگین بر واردات که شامل فولاد، آلومینیوم و محصولات دارویی می شود، نگرانی ها در مورد افزایش تورم و تشدید تنش های تجاری را به اوج رسانده است. انتظار می رود ترامپ از ابتدای فوریه تعرفه ۲۵ درصدی را بر کالاهای وارداتی از کانادا و مکزیک اجرایی کند و همچنین تعرفه های جدیدی بر محصولات چینی وضع کند.
تحلیلگران همچنین تحلیل می کنند که محدودیت در نوسان قیمت طلا می تواند ناشی از تعطیلات سال نو در چین باشد. آنها بر این باورند که اگر فدرال رزرو موضعی مثبت نسبت به کاهش نرخ بهره اتخاذ کند، تقاضا برای طلا به عنوان یک دارایی امن در زمان ابهامات تجاری می تواند قیمت ها را به سطوح جدیدی برساند.
کاهش نرخ بهره خبر خوبی برای طلا محسوب می شود، چرا که این فلز گرانبها را در مقایسه با دیگر دارایی های بهره دار جذاب تر می کند.
پس از افزایش ۰.۵ درصدی شاخص دلار آمریکا در روز سه شنبه، در معاملات امروز چهارشنبه در آسیا، این شاخص ۰.۱ درصد کاهش یافت.
در بازار سایر فلزات گرانبها، قیمت پلاتین بدون تغییر، به ۹۵۸.۲۵ دلار در هر اونس رسید، در حالی که قیمت نقره نیز ثابت مانده و به ۳۰.۸۴۸ دلار در هر اونس رسید.
بر اساس گزارش اینوستینگ، قیمت مس به دلیل افت قیمت سایر فلزات صنعتی تحت تأثیر تهدیدات تعرفه ای ترامپ، کاهش بیشتری یافته است.
