جمعه 15 آبان 1405

آزادسازی ۳۵۰۰ مسافر محبوس در جاده‌های برفی کشور

حسین ظفری، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، در مصاحبه‌ای با یک برنامه تلویزیونی به بیان نکاتی پرداخت و اعلام کرد که کارکنان هلال احمر در شب گذشته به بیش از ۳هزار مسافر که در شرایط برفی و سرمای شدید گیر کرده بودند، امدادرسانی کرده‌اند.

وی ادامه داد: از روز پنج‌شنبه، یک سامانه جدید جوی به کشور وارد شده و بنا به آن، آمادگی لازم را برای نهادهای مربوطه افزایش دادیم و تلاش کردیم وضعیت را به سطح نارنجی برسانیم؛ در حال حاضر دو سوم استان‌های کشور با چنین شرایطی مواجه هستند و امروز نیز تعدادی از استان‌ها درگیر وضعیت مشابه خواهند شد. برای این منظور ستادهای استانی و شهرستانی تشکیل شده و مصوبات لازم برای مدیریت بحران اتخاذ گردید.

ظفری اشاره کرد: یکی از جاده‌های اصلی که در محور چالوس قرار دارد برای حفظ ایمنی شهروندان، روز گذشته در جلسه ستاد مدیریت بحران مازندران تصمیم به مسدود کردن آن گرفته شد.

او ادامه داد: در شب گذشته و همچنین روز قبل، به دلیل سفر برخی از هموطنان، حدود ۱۴۰۰ خودرو در برف و یخبندان جاده‌های کوهستانی به دام افتاده بودند که عمدتاً تحت امداد هلال احمر قرار گرفتند. در مجموع، ۳۵۰۰ نفر از افرادی که گرفتار شده بودند با کمک‌رسانی نجات یافتند و حدود ۲۵۱ نفر از آن‌ها در مکان‌های امن و گرم اسکان داده شدند.

ظفری تأکید کرد که به شهروندان توصیه می‌شود با توجه به شرایط یخبندان و احتمال مسدود شدن مسیرهای کوهستانی، از سفرهای غیرضروری خودداری کرده و سفرهای خود را به تعویق بیندازند تا موجب بروز مشکلات و نگرانی برای خانواده‌هایشان نشوند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور خاطرنشان کرد: در استان‌های مازندران، خراسان شمالی و گلستان، وضعیت جاده‌ها به شدت لغزنده است و در مناطق کوهستانی برف سنگینی وجود دارد که می‌تواند برای مردم خطرناک باشد.

آخرین اخبار

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

تبلیغات متنی