جمعه 8 آبان 1405

نخست‌وزیر انگلیس از رژیم صهیونیستی خواست تا «شجاعت در خویشتن‌داری» را به نمایش بگذارد

«کر استارمر» در حمایت از اقدامات رژیم صهیونیستی، از این رژیم خواست که «خویشتن‌داری شجاعانه» نشان دهد.

«کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس، در اظهاراتی خصمانه که شامگاه دوشنبه بیان کرد، به تلاش‌های ستیزه‌جویانه رژیم صهیونیستی بی‌توجهی کرد و اظهار داشت: «عملکرد اخیر ایران نسبت به اسرائیل، موید نقش منفی ایران در منطقه خاورمیانه است.»

آنچه که استارمر به عنوان «عملکرد اخیر» ایران معرفی کرد، به عملیات وعده صادق ۲ اشاره داشت.

در شامگاه سه‌شنبه هفته گذشته، ایران در پاسخ به ترور شهید «اسماعیل هنیه»، رئیس پیشین دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران، که به عنوان مهمان جمهوری اسلامی ایران برای شرکت در مراسم تحلیف «مسعود پزشکیان» به تهران آمده بود، و همچنین ترور سردار «عباس نیلفروشان»، مشاور ارشد نظامی ایران در بیروت و «سید حسن نصرالله»، دبیرکل حزب‌الله لبنان، متوسل به انجام یک حمله موشکی وسیع به اراضی اشغالی کرد.

با این حال، نخست‌وزیر انگلیس در سخنان خصمانه‌اش، هیچ اشاره‌ای به خویشتنداری ایران در ماه‌های گذشته یا نقض تمامیت ارضی این کشور توسط رژیم صهیونیستی که همزمان با ترور «اسماعیل هنیه» صورت گرفت، نکرد و تصریح کرد: «انگلیس از حمایت خود از اسرائیل به خاطر حق دفاع از خود در برابر ایران کوتاه نخواهد آمد.»

او همچنین ادعا کرد: «ما به حق اسرائیل برای دفاع از خود در برابر تهدیدات ستیزه‌جویانه ایران که با قوانین بین‌المللی همسو است، پشتیبانی می‌کنیم. اقدام ایران کاملاً ستیزه‌جویانه بود و اتکایی به دفاع از این کشور نداشت، بلکه به افزایش تنش‌ها در منطقه و حمایت از رهبران گروه‌های تروریستی معطوف بود.»

در حالی که ادعای استارمر مطرح شده است، نمایندگی ایران در سازمان ملل هفته گذشته در پیامی در شبکه مجازی ایکس، درباره عملیات وعده صادق ۲ ابراز داشت: «ایران با بهره‌گیری از حق ذاتی خود برای دفاع بر اساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل و در پاسخ به تهاجمات نظامی مکرر اسرائیل به منافع، امنیت و حاکمیت ایران، علیه این رژیم اقدام کرد، که خود نقض آشکار قوانین بین‌المللی محسوب می‌شود و نشانگر ناکامی جامعه بین‌المللی، به ویژه شورای امنیت سازمان ملل، در تحقق اقدامات موثر برای محکوم کردن متجاوز است.»

در ادامه این پیام آمده است: «ایران، به عنوان یکی از کشورهای مسئول در سازمان ملل، به اهداف و اصول مندرج در منشور سازمان ملل و قوانین بین‌المللی کاملاً متعهد است و بر موضع خود مبنی بر عدم تمایل به تشدید تنش یا درگیری در منطقه تأکید می‌کند.»

با این وجود، نخست‌وزیر انگلیس گفت: «کوشش‌های ایران، بیانگر نقش مخرب این کشور در منطقه است. این کشور حماس را برای حمله هفتم اکتبر مسلح کرد و همچنین حزب‌الله را تشویق کرده که در طول سال گذشته به صورت مداوم اسرائیل را هدف قرار دهد.»

اظهارات استارمر در حالی صورت می‌گیرد که کشور او و ایالات متحده، از جمله بزرگترین حامیان رژیم صهیونیستی بوده و با تأمین تسلیحات برای این رژیم، به کشتار فلسطینیان در باریکه غزه و تجاوزات زمینی رژیم صهیونیستی به لبنان یاری کرده‌اند و در جنایات این رژیم شراکت کرده‌اند.

او همچنین خواستار خروج فوری شهروندان انگلیسی از لبنان شد و گفت: «همین حالا این کشور را ترک کنید.»

نخست‌وزیر انگلیس همچنین از رژیم صهیونیستی خواست تا «شجاعت خویشتنداری» را از خود نشان دهد و اضافه کرد: «انگلیس به‌دنبال استفاده از قدرت دیپلماسی برای کاهش رنج و دشواری‌ها در خاورمیانه خواهد بود.»

او در ادامه، بدون اشاره به قربانیان فلسطینی در غزه و نسل‌کشی‌های انجام شده، ضمن ابراز همدردی با «قربانیان» عملیات طوفان‌الاقصی گفت: «هیچ‌کس نمی‌تواند رنج‌های سخت اسرائیلی‌ها را درک کند.»

به‌علاوه، استارمر در اظهارات خود، بدون ذکر مستقیم نام رژیم صهیونیستی یا فلسطینیان، به طور مبهم گفت: «هیچ‌کس نمی‌تواند ویرانی شهرها، محله‌های مسکونی، بیمارستان‌ها و مدفون شدن خانواده‌ها زیر آوار را تصور کند.»

براساس اِقرار سازمان ملل، جنایات رژیم صهیونیستی در غزه تا به امروز منجر به شهادت بیش از ۴۲ هزار فلسطینی، مجروح شدن ۹۶ هزار نفر، آوارگی بیش از ۲.۳ میلیون نفر از ساکنان غزه، نابودی ۹۲ درصد از جاده‌های غزه، ویرانی ۸۴ درصد از تأسیسات بهداشتی و تخریب ۷۰ درصد از نقاط آب و بهداشتی این باریکه شده است.

سازمان ملل همچنین برآورد می‌کند که جنایات رژیم صهیونیستی حدود ۴۰ میلیون تُن زباله و تخریب به جا گذاشته که احتمالا پاکسازی آن تا ۱۵ سال به طول خواهد انجامید و هزینه‌ای حدود ۶۵۰ میلیون دلار را به همراه خواهد داشت.

در چنین شرایطی، استارمر مجدداً تصریح کرد: «بایستی از توان دیپلماسی برای یافتن راهکارهای عملی جهت کاهش رنج‌ها در خاورمیانه و پیشگیری از وقوع مجدد درگیری‌های خونین مانند حادثه هفتم اکتبر استفاده کنیم.»

آخرین اخبار

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

تبلیغات متنی