پنج‌شنبه 14 آبان 1405

نقش مهم آشوریان در همزیستی مسالمت‌آمیز میان پیروان ادیان در ایران

رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها به همراه علی‌اصغر عامری، معاون مرکز و خانم زهرا رشیدبیگی، رئیس گروه گفت‌وگوی اسلام و مسیحیت ارتدوکس و پروتستان، خانم هایده رستم‌آبادی، رئیس گروه گفت‌وگوی اسلام با مسیحیت کاتولیک و یهودیت و خانم قنادزاده، رئیس گروه ادیان شرقی به مناسبت میلاد باسعادت حضرت عیسی مسیح(ع) و آغاز «سال نو میلادی ۲۰۲۳» در کلیسای مار گیورگیز که مقر اسقف اعظم مارنرسای بنیامین، اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری ایران است، حضور یافتند.

به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، علی‌اکبر ضیایی با اشاره به همزیستی مسالمت‌آمیز پیروان ادیان مختلف در ایران گفت: آشوریان در کنار برادران مسلمانشان در ایران همواره نقش مهمی را در همزیستی مسالمت‌آمیز میان پیروان ادیان و سازندگی ایران اسلامی ایفاء کرده‌اند.

رئیس مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها افزود: ما در گفت‌وگوهای دینی به دنبال موضوعاتی برای گفت‌وگو هستیم که جزء دغدغه‌ها و چالش‌های زمان معاصر ماست. این موضوعات ممکن است با دغدغه‌ها و سؤالاتی که در جوامع دیگر رخ می‌دهد، متفاوت باشد.

وی در ادامه با ذکر مثالی عنوان کرد: مسأله جوانان، سبک زندگی، دنیوی گرایی، وجود نمادهای شیطان پرستی، همجنس گرایی در غرب اهمیت دارد ولی شاید اینها مسائل اصلی ما نباشند و در عوض ما با چالش‌های دیگری مواجه باشیم. ما می‌توانیم در سایه همکاری و همفکری با یکدیگر، این چالش‌ها را شناسایی کرده و راهکارهایی برای آنها بیابیم.

ضیایی اظهار داشت: ما درصدد تهیه نظام نامه موضوعاتی از چالش‌های حال حاضر جامعه خودمان هستیم و می‌توانید موضوعاتی که در جوامع خودتان مسئله است را به این مرکز منعکس کنید تا در نظام نامه جامعی که در حال تهیه است، لحاظ شود.

مارنرسای بنیامین، اسقف اعظم کلیسای شرق آشوری ایران نیز در سخنانی، مطرح کرد: ما با همکاری مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌ها، اقدامات مهمی انجام دادیم. این مرکز هدف بسیار والایی دارد و در جهت دستیابی به این اهداف، تلاش و پشتکار فراوانی کرده است.

وی تأکید کرد: ما در ابتدا باید دغدغه‌ها و آسیب‌ها را شناسایی کنیم و سپس در پی پیدا کردن راهکارهایی برای آن باشیم.

اسقف اعظم مارنرسای بنیامین در ادامه به برخی از پژوهش‌های در حال انجام در این جامعه پرداخت و تمایل خود را برای همکاری با این مرکز ابراز کرد.



منبع

آخرین اخبار

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

تبلیغات متنی