شنبه 2 آبان 1405

نمی‌توانم از شرط‌بندی چشم‌پوشی کنم

پرسپولیس در هفته بیست و پنجم لیگ برتر فوتبال امشب (پنجشنبه) با نتیجه ۳ بر صفر ملوان را شکست داد. حسین خبیری، عضو هیات مدیره پرسپولیس بعد از این بازی اظهار کرد: بازی خوبی بود و پرسپولیس می‌توانست دو، سه گل دیگر هم بزند. برای ملوان که تیم قدیمی و ریشه‌دار است احترام قائل هستم. به نظرم مردم بازی خوبی دیدند.

او درباره احتمال حضورش در هیات فوتبال تهران گفت: مطالبه‌گری ما و انتقاداتی که کردیم برای حضور در هیات فوتبال نیست. من رسما اعلام می‌کنم که اصلا قصد شرکت در هیات فوتبال تهران و جانشینی آقای شیرازی را ندارم. ما به دنبال منافع شخصی‌مان نیستیم. یکسری اتفاقات افتاده که نمی‌توان سکوت کرد. من به عنوان هیات رئیسه و حتی به عنوان یک فوتبالی باید توضیح بخواهیم. ما خواستیم که راجع به شائبه‌ها توضیح دهند. اگر صحت ندارد که ما تکلیفمان را بدانیم و اگر صحت دارد، نمی‌توان چشم‌پوشی کرد.

خبیری ادامه داد: دغدغه من چند صد هزار فوتبالیستی است که در تهران حضور دارند. من به شخصه از مسائلی مانند شرط‌بندی چشم‌پوشی نمی‌کنم. الان امتیازهای فوتبال در تهران به سه، چهار میلیارد تومان رسیده است. قطعا آکادمی‌هایی که سازنده‌ هستند نمی‌توانند در فوتبال تهران فعالیت کنند. الان بنگاه‌دار و کاسب می‌توانند فعالیت کنند و بحث شرط‌بندی هم به وجود می‌آید. ما به عنوان عضو مجمع تکلیف اخلاقی و قانونی داشتیم که مطالبه کنیم. به ما می‌گویند به دنبال حاشیه‌سازی هستند ولی اینطور نیست.

او افزود: آقای آل اسحاق باید به این همه تخلف رسیدگی کند و نمی‌تواند همه این‌ها حاشیه‌سازی باشد. بیانیه‌ دادن چشم‌پوشی کردن از مسائلی است که رخ داده است. کسی که در حال چشم‌پوشی کردن است، مدیون آدم‌هایی است که متضرر شده‌اند.

عضو هیات مدیره پرسپولیس گفت: بحث عزل و نصب نیست. ما یکسری مسائل را بیان کردیم و آقای شیرازی، هیات رئیسه و آل اسحاق باید شفاف‌سازی کنند و اگر اتفاقاتی که مطرح شده رخ نداده باشد، من خودم عذرخواهی می‌کنم.

خبیری در پایان بیان کرد: من امیدوارم کمیته اخلاق که به خیلی از مسائل ورود می‌کند، به این ادعاهایی که به فوتبال تهران مطرح شده رسیدگی کند. بعضی‌ها مراجعه کردند و با سند و مدرک به ما مسائلی را عنوان کرده‌اند. ما هم می‌گوییم که اگر کسی با زد و بند در فوتبال تهران فعالیت می‌کند، باید با آن برخورد شود. در مجمع ۲۸ اسفند اساسنامه جدید هیات‌ها داده شد و به نفع بعضی عزیزان اصلاح شد، باید دوباره اصلاح شود در غیر این صورت من درباره خیانتی که در اساس‌نامه شده است، افشاگری می‌کنم.



منبع

آخرین اخبار

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

پیام بورس به بازارها

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در هفته گذشته...

جنگ مجدد با ایران‌، اقتصاد جهانی را زمین‌ گیر خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تنش‌های نظامی میان ایالات متحده...

سهمیه اول و دوم کارت سوخت واریز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گفته رضا حاجی...

رسیدن سرانه فضای آموزشی کشور به ۶.۱ مترمربع تا پایان برنامه هفتم توسعه

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با...

تبلیغات متنی