شنبه 2 آبان 1405

«نگرانی ناشی از کاهش یک اختلاف!»، «مسئله بنیادی در شهرک‌های صنعتی» و «آخرین مأموریت نظامیان آمریکایی»

کاهش یک اختلاف و افزایش نگرانی‌ها، سفر قالیباف به ژنو، جدیدترین مأموریت نیروهای آمریکایی، مرگ سه نفر در آتش‌سوزی شادآباد، چالش‌های اساسی شهرک‌های صنعتی از منظر وزیر صمت و تعویق صدور ویزای کانادا برای دو خواننده ایرانی از جمله اخبار مهم شامگاه ۲۱ مهر ایسنا بودند.

، شب شنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۳، خبرنگاران این خبرگزاری به تولید و تهیه اخباری پرداخته‌اند که در ادامه به مرور خلاصه‌ای از آن‌ها می‌پردازیم:

قالیباف: ما از دشمن هیچ ترسی نداریم

سیاسی:

محمدباقر قالیباف که روز شنبه به بیروت سفر کرده بود، در مصاحبه‌ای با المیادین در خصوص انتشار عکسی از خود در حین هدایت هواپیمای حاملش به سوی لبنان گفت: بله، من خلبانی هواپیما را شخصاً بر عهده داشتم تا با این عمل به مردم نشان دهیم که ما را در صحنه‌ای چه می‌کنیم و از دشمن هیچ ترسی نداریم. ما طبق قوانین بین‌المللی عمل کردیم و در برابر تهدیدات دشمن هیچ‌گونه خوفی احساس نمی‌کنیم.

در پاسخ به سوالی درباره احتمال حمله اسرائیل به ایران، وی گفت: ما بارها تاکید کرده‌ایم که ایران قصد گسترش جنگ را ندارد ولی در برابر هرگونه تجاوز به طور قابل توجهی واکنش نشان خواهیم داد. امیدواریم که تجارب گذشته برای دشمنان عبرتی باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی روز شنبه به بیروت رفت تا با مقامات لبنانی گفتگو کرده و حمایت از جنبش مقاومت و ایستادگی مردم این کشور در برابر جنایات رژیم صهیونیستی را اعلام کند. او همچنین با نجیب میقاتی، نخست‌وزیر موقت لبنان و نبیه بری، رئیس مجلس لبنان و چند تن از فعالان سیاسی و گروه‌های مقاومت Lebanese دیدار و تبادل نظر کرد.

پس از آن، قالیباف به منظور شرکت در اجلاس بین‌المجالس جهانی بیروت را به مقصد ژنو ترک کرد.

نزدیک‌تر شدن فاصله ترامپ با هریس

جهان:

یک نشریه انگلیسی از کاهش فاصله در نظرسنجی‌ها بین نامزد حزب دموکرات برای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و نگرانی رو به رشد در کارزار انتخاباتی او خبر داد.

فقط کمتر از یک ماه تا ۵ نوامبر (۱۵ آبان) و روز رأی‌گیری برای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده است.

«کامالا هریس» همواره در نظرسنجی‌ها بر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور پیشین ایالات متحده و نامزد حزب جمهوری‌خواه پیشی داشته است، اما به تازگی برخی نظرسنجی‌ها از کاهش اختلاف میان ترامپ و هریس حکایت دارند.

در این راستا، نشریه انگلیسی «گاردین» در گزارشی تحلیلی با استناد به نظرسنجی ۱۰ روزه خود پیوستگی کاهشی در بُعد رقابتی بین نامزدهای دموکرات و جمهوری‌خواه و ورود این اختلاف به دامنه ۲ درصدی را برای نخستین بار بعد از ورود هریس به رقابت‌ها، اعلام کرده و از نگرانی فزاینده کارزار انتخاباتی او پرده برداشت.

ادامه پشتیبانی تسلیحاتی آمریکا از اسرائیل

رسانه‌های اسرائیلی گزارش داده‌اند که ایالات متحده قرار است سامانه‌های پدافند هوایی را به سرزمین‌های اشغالی ارسال نماید.

این رسانه‌ها بیان کردند که نیروی نظامی آمریکا، وظیفه راه‌اندازی این سامانه‌ها را بر عهده خواهد گرفت.

واکنش‌های مقاومت به اسرائیل

روزنامه عبری‌زبان «یسرائیل هیوم» امروز شنبه گزارش داد که ۲۲۰ موشک و راکت از لبنان به سمت شهرک‌های اسرائیلی در شمال پرتاب شده‌اند.

همچنین، روزنامه «یدیعوت احرونوت» از این حملات به عنوان عاملی مؤثر برای فرار بیش از یک میلیون اسرائیلی به پناهگاه‌ها یاد کرد.

کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش کرد: در ایام عید غفران، علاوه بر شلیک ده‌ها موشک به سمت شمال، یک موشک نیز به ساختمانی در هرتزلیا اصابت کرد.

بیمارستان اسرائیلی «زیو» در صفد اعلام کرد که در آغاز عملیات زمینی در جنوب لبنان، بیش از ۱۰۰ نظامی مجروح اسرائیلی به آنجا منتقل شده‌اند.

مقاومت اسلامی در عراق نیز اعلام کرده که به یک هدف حیاتی در جولان اشغالی حمله کرده است.

علاوه بر این، در شامگاه شنبه دو عملیات ضد صهیونیستی در دو شهر اشغالی تل‌آویو و طبریا انجام شد.

گزارش‌های اولیه حاکی از این است که یکی از این عملیات‌ها در خیابان غزه در یافا و دیگری در خیابان هیردن در شهر طبریا اتفاق افتاد.

پایگاه خبری «حدشوت بزمان» اعلام کرده که هر دو حادثه منجر به مجروحیت تعدادی از افراد شده است و وضعیت جسمانی یکی از مصدومان در طبریا به شدت وخیم است.

انتقاد وزیر صمت از عملکرد برخی شهرک‌های صنعتی

اقتصادی:

وزیر صمت از نتایج غیرقابل قبول برخی شهرک‌های صنعتی ابراز نارضایتی کرده و بر لزوم اصلاح شیوه‌های کاری آن‌ها تأکید نمود.

سیدمحمد اتابک در مراسم معرفی «رضا انصاری» به عنوان مدیرعامل جدید سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و «یونس الستی» به عنوان معاون این وزارتخانه، اشاره کرد که در سال‌های اخیر در شهرک‌های صنعتی وضعیتی پیش آمده که قابلیت جذب نیروی کار را ندارد. وی تصریح کرد: تشکیلات موجود در این شهرک‌ها یا به فروش زمین ختم شده یا در مسیر فعالیت‌هایی قرار گرفته که از ابتدا به نظر می‌رسید که نتیجه‌ای نخواهند داشت. هدف ما ایجاد اشتغال بوده اما در عمل منجر به به وجود آمدن تعداد زیادی مستمری‌بگیر نشده است.

وی همچنین افزود: اگر بیش از حد نیاز هر چیزی را ایجاد کنیم، به مشکل برخواهیم خورد. لازم است در این زمینه تعداد شهرک‌ها و واحدهای صنعتی‌امان را با سایر شرکت‌های صنعتی مقایسه کنیم. در نهایت باید متقاضیان را دسته‌بندی کنیم تا مشخص شود که آیا آن‌ها به دنبال زمین هستند یا صنعت.

آتش‌سوزی شادآباد، سه قربانی بر جا گذاشت

اجتماعی:

آتش‌سوزی در شادآباد تاکنون موجب مرگ سه نفر و مصدومیت هفت نفر دیگر شده است.

سیدجلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره جزئیات این حادثه گفت: دقایقی پیش آتش‌نشانان سه جسد از یکی از مغازه‌های بازارچه پیدا کردند که به تأیید عوامل اورژانس، جان خود را از دست داده بودند. همچنین شمار مصدومان آتش‌سوزی بازار آهن شادآباد به هفت نفر افزایش یافت.

وی توضیح داد: این آتش‌سوزی بسیار وسیع است و مهار آن زمان‌بر خواهد بود؛ آتش‌نشانان در محل حاضر هستند، اما هر لحظه شاهد انفجارهای کوچک هستیم که بلافاصله کنترل می‌شوند.

عصر امروز نیز علی صالحی، دادستان عمومی و انقلاب تهران در محل آتش‌سوزی بازار آهن تهران حاضر شد و از نزدیک در جریان فرایند امدادرسانی قرار گرفت.

به گزارش سامانه ۱۲۵، عصر امروز، ساعت ۱۴:۰۷، آتش‌سوزی در بازار آهن شادآباد اعلام شد که در نتیجه، ۱۱ ایستگاه به همراه خودروهای مخصوص اطفای حریق به سرعت به محل حادثه اعزام شدند. آتش‌نشانان در سایت حادثه مشاهده کردند که یکی از بازارچه‌های این بازار که تعداد مغازه‌های آن مشخص نیست، به آتش دچار شده است. در این مغازه‌ها تجهیزات خطرناکی مانند هزاران اسپری، لوله و مواد چسبنده ذخیره شده بود. حدود ۱۰ خودروی مختلف نیز در این آتش سوختند.

سد «ماندگان» هنوز مجوز محیط زیستی ندارد

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست اعلام کرد: سد «ماندگان» در منطقه حفاظت‌شده «دنا» از مجوز زیست‌محیطی برخوردار نیست.

حمید ظهرابی شنبه در حاشیه مراسم تکریم و معارفه سرپرست اداره کل محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص سد ماندگان توضیح داد: تاکنون مجوز اثرات زیست‌محیطی برای سد «ماندگان» صادر نشده و این سد از سازمان حفاظت محیط زیست مجوز ندارد.

وی افزود: نهادهای مسئول مانند وزارت نیرو باید از اجرای سدی که مجوز ندارد خودداری کنند و پس از ارزیابی اثرات زیست‌محیطی، نظر سازمان حفاظت محیط زیست را پیرامون این پروژه اعلام خواهد کرد.

وخامت حال محیط‌بان اصفهانی

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان اعلام کرد: یک محیط‌بان در حین تعقیب و گریز یک خودرو به ضرب گلوله یک شکارچی مجروح شده و حال وی وخیم است.

علی عباسی این خبر را اعلام کرده و گفت: این محیط‌بان علاوه بر آسیب به چشم خود از ناحیه سینه و بازو نیز تیر خورده و هم اکنون در بیمارستان تحت درمان است.

وی توضیح داد: این حادثه برای محیط‌بان اصفهانی در حین گشت‌زنی در پارک ملی و پناهگاه حیات وحش موته پیش آمد.

کارشکنی‌های کانادا برای دو خواننده ایرانی

فرهنگی:

کنسرت مشترک امیرعباس گلاب و سیامک عباسی به دلیل عدم صدور ویزای گلاب به وسیله دولت کانادا لغو گردید.

سیامک عباسی (خواننده) در فضای مجازی از لغو کنسرت مشترکش با امیرعباس گلاب خبر داد و نوشت: «سلام به هموطنان و هم‌زبانان در کشور کانادا، متاسفانه بر خلاف میل باطنی و با صبر و شکیبایی تا آخرین لحظه، به دلیل عدم صدور ویزای یکی از خوانندگان، ناچار به لغو کنسرت شدیم. از این بابت بسیار پوزش می‌طلبم و در حال بررسی مشکل با اداره مهاجرت کانادا هستیم تا این مشکل به زودی برطرف شود. از استقبال و درک شما از شرایط فعلی سپاس‌گزاریم و به زودی تاریخ جدید برگزاری را اعلام خواهیم کرد.»

گلاب نیز با انتشار ویدئویی در فضای مجازی نسبت به عدم صدور ویزایش اظهار تأسف کرده و تصریح کرد: «متأسفانه ویزای کانادای من تا به امروز صادر نشده، و البته ویزای سیامک عباسی دردسترس است، ولی مال من هنوز مشخص نیست و ممکن است به چند ماه دیگر موکول شود.»

نصیریان از چه کسی سینما را آموخته است؟

بازیگر پیشکسوت کشورمان اعلام کرد که دانش سینما را از کارگردان مشهور ایرانی آموخته است.

علی نصیریان در اختتامیه سومین جشن ملی مهر سینمای ایران گفت: این تقدیر و تشویق خوب است اما نه برای ما، بلکه برای نسل‌های آینده. ما اگر چه زحمتی کشیدیم، برای خودمان بود چرا که کار هنری و خلق آن بسیار لذت‌بخش است و بیشترین شادی را نیز خود خالق می‌برد.

وی با اشاره به نسل‌های قدیمی سینما از فرخ غفاری و گلستان گرفته تا نسل‌های جدیدتر، از داریوش مهرجویی یاد کرد و گفت: من سینما را از مهرجویی آموختم و بایستی این را اعتراف کنم. حیف که او دیگر نیست چون اگر بود هنوز هم می‌توانست به فعالیت ادامه دهد.

ادامه حضور خاتون بم در لیگ قهرمانان آسیا

ورزشی:

تیم فوتبال بانوان خاتون بم با پیروزی مقابل تیم تایلندی به مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا راه یافت.

تیم فوتبال زنان خاتون بم در آخرین دیدار خود از مرحله دوم لیگ قهرمانان آسیا روز شنبه ۲۱ مهر به مصاف کالج اسکالرز تایلند رفت و با پیروزی در این دیدار، به جمع چهار تیم پایانی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد.

آخرین اخبار

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

تبلیغات متنی