دوشنبه 2 شهریور 1405

غفلت‌های نیمکتی ۱ + ۷ تیم لیگ برتری؛ از منصوریان و خطیبی تا یحیی و ساکت


شاید تا پایان نیم‌فصل نخست، شاهد تغییرات روی نیمکت ۷ تیم از لیگ برتر باشیم.

با گذشت تنها دو هفته تا پایان نیم‌فصل اول لیگ بیست و سوم، نیمی از نیمکت‌های تیم‌های لیگ برتری دستخوش تغییر شده و یا در آستانه تغییر هستند. تا به امروز، ۴ سرمربی از سمت خود برکنار شده‌اند و ۴ سرمربی دیگر نیز احساس خطر جدایی از تیم‌شان را می‌کنند.

تغییرات انجام شده

فولاد و پیکان نخستین تیم‌هایی بودند که اقدام به تغییرات روی نیمکت خود کردند. منصوریان در هدایت قرمزهای خوزستانی نتایج ناامیدکننده‌ای را به ثبت رساند و پس از سه هفته از سمت خود برکنار شد. فولاد تحت سرمربی‌گری منصوریان در این سه بازی تنها متحمل سه شکست شد و به خاطر عدم کسب امتیاز، در قعر جدول قرار گرفت. اما از ۱۵ شهریور، خوان ایگناسیو مارتینز اسپانیایی جایگزین او شد و موفق به خروج فولاد از منطقه خطر شد.

در پیکان نیز، رسول خطیبی از کار خود کنار گذاشته شد و رضا عنایتی جای او را گرفت. پیکان در ۱۰ هفته‌ای که زیر نظر خطیبی قرار داشت، تنها یک پیروزی را به ثبت رساند و چهار بار نیز شکست خورد. وضعیت تیم خودروسازان نیز تحت هدایت رضا عنایتی چندان مناسب نیست و او هنوز موفق به کسب پیروزی با این تیم نشده است.

نیمکت‌ها در وضعیت تغییر

پس از هفته سیزدهم، تغییراتی در نیمکت دو تیم آغاز شد و در نهایت رحمتی از سمت سرمربی‌گری نساجی کنار گذاشته شد. پس از یک یا دو استعفای غیرقابل قبول، در نهایت مدیریت باشگاه با استعفای رحمتی در روز سه‌شنبه موافقت کرد و به نظر می‌رسد یک مربی خارجی جانشین او شود. رحمتی از نماینده ایران در آسیا، تیمی در انتهای جدول لیگ برتر و یک تیم حذف شده از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ساخته است که نتیجه دلخواهی برای هواداران مازندرانی به همراه نداشته است.

محمود فکری نیز در نهایت از هدایت هوادار کنار رفت و پس از کسب تنها ۱۰ امتیاز از ۱۳ بازی و قرار گرفتن در رده سیزدهم، به صورت توافقی از تیم جدا شد، تا باز هم نتواند یک فصل کامل روی نیمکت یک تیم باقی بماند. از زمان جدایی از استقلال، او نتوانسته است ثبات مطلوبی در تیم‌های زیر نظر خود برقرار کند و همواره پس از چند هفته همکاری با تیم‌هایی مانند استقلال، نفت مسجد سلیمان، سایپا و حالا هوادار، جدا شده است.

نیمکت‌های ناپایدار؛ از ساکت تا یحیی

علاوه بر این ۴ تیم، ۴ تیم دیگر نیز در هفته‌های اخیر عملکرد قابل قبولی نداشته‌اند و به نظر نمی‌رسد نیمکت آن‌ها از تغییرات در امان باشد. صنعت نفت آبادان به عنوان نخستین تیمی که در نیم‌فصل تغییر ایجاد خواهد کرد، با عبدالله ویسی به توافق رسیده است و ناجی فصل گذشته برزیلی‌ها پس از هفته پانزدهم از سمت خود کنار خواهد رفت.

مس رفسنجان و استقلال خوزستان دیگر تیم‌هایی هستند که احتمال تغییر در کادر فنی آن‌ها تا پیش از آغاز نیم‌فصل دوم وجود دارد. ساکت الهامی و سیروس پورموسوی مربیانی هستند که نیمکت آن‌ها در وضعیت ناپایداری قرار دارد و ممکن است تا نیم‌فصل دوم ادامه ندهند.

آخرین تیمی که در هفته‌های اخیر نتایج رضایت‌بخشی کسب نکرده، پرسپولیس است. با توجه به وضعیت تیم سرخپوشان و قهرهای موقت یحیی گل‌محمدی، به احتمال قوی این قهرها دائمی نخواهند شد و تغییر در نیمکت پرسپولیس به نظر خیلی دور از دسترس نباشد، به خصوص برای تیمی که در ۹ بازی اخیر خود تنها یک پیروزی به دست آورده است.

نتایج مربیانی که تغییر کرده‌اند یا خطر تغییر را احساس می‌کنند:

علیرضا منصوریان

۳ بازی، ۳ شکست

رسول خطیبی

۱۰ بازی، یک برد، ۵ تساوی و ۴ شکست

مهدی رحمتی (با احتساب لیگ قهرمانان آسیا)

۱۸ بازی، ۴ پیروزی، ۳ تساوی و ۱۱ شکست

محمود فکری

۱۳ بازی، ۲ پیروزی، ۴ تساوی و ۷ شکست

سیروس پورموسوی

۱۳ بازی، ۵ تساوی و ۸ شکست

عبدالله ویسی

۱۳ بازی، ۲ پیروزی، ۵ تساوی و ۶ شکست

ساکت الهامی

۱۳ بازی، ۴ پیروزی، ۲ تساوی و ۷ شکست

یحیی گل‌محمدی (با احتساب لیگ قهرمانان آسیا)

۱۸ بازی، ۸ پیروزی، ۷ تساوی و ۳ شکست ( ۱ برد، ۶ تساوی و ۲ شکست در ۹ بازی اخیر)

آخرین اخبار

کوستا: اتحادیه اروپا به افزایش تحریم‌ها علیه روسیه ادامه می‌دهد

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آنتونیو کوستا در رویداد جشن...

هراس رژیم صهیونیستی از تهدیدات در مثلث مرزی

به گزارش خب آنلاین، بر اساس گزارش «کانال هفت»...

پای سبد معیشت به ترمیم مزد باز شد/ کارگران چه پیشنهادی دارند؟

رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به...

تقسیم اموال متوفی میان وراث مشمول مالیات می شود؟ / جزئیات بخشامه جدید

به گزارش خبرآنلاین، سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه‌ای...

رکورد استقبال از «خانه‌ریز» در مردادماه؛ ۱۵ هزار خانه‌ریز در ۳ روز به فروش رسید

طرح سرمایه‌گذاری ملکی «خانه ریز» در مردادماه با استقبال...

مورینیو در شرایط خصوصی چه نکاتی را به وینیسیوس منتقل کرد؟

طبق گزارش‌های منتشر شده از منابع خبری اسپانیایی، ژوزه...

هواشناسی: کاهش دمای هوای تهران از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

رونمایی شیائومی از تراشه جدید برای محصولات هوشمند

معرفی تراشه Xring O۳ یک سال پس از آن...

شانس زنده ماندن میکروب‌های زمینی روی ماه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، یافته‌ای...

برنهام به کی‌یف در اولین سفر برون‌مرزی خود سفر کرد

به نقل از خبرآنلاین، دفتر نخست‌وزیری بریتانیا اعلام کرد...

تراشه‌ای که با کمک هوش مصنوعی می‌تواند حافظه آسیب‌دیدگان مغزی را تقویت کند

پژوهشگران دانشگاه پنسیلوانیا در آمریکا موفق به توسعه یک...

قادری: خریداران خودروهای خارجی به خروج خودروهای فرسوده از چرخه مصرف مکلف شوند

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه خودروهای...

ماجرای حمایت ۲میلیونی از مادران و کودکان

گرانی سه باره قیمت پوشک طی یک سال، سرنخ...

آیا ساختار دولت دگرگون خواهد شد؟/ رئیس دفتر پزشکیان توضیحاتی ارائه داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن حاجی‌میرزایی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور...

قلب تپنده گلکسی S27 اولترا مشخص شد؛ قدرتی فراتر از تصور!

کوالکام با انتشار نخستین تیزر رسمی، نسل جدید تراشه‌های...

خبر مهم وزیر نفت از کشف میدان گازی جدید در کشور/درباره قیمت بنزین تصمیم نهایی نگرفتیم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن پاک‌نژاد ، وزیر نفت...

برگزاری حراج شمش طلا ؛ فقط این افراد می توانند شرکت کنند

به گزارش خبرآنلاین، صنعتگران حوزه طلا تا ساعت ۲۴ دوشنبه...

سناتور آمریکایی: ضرورت خاتمه دادن به جنگ غیرقانونی با ایران

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سناتور دموکرات کریس ون هولن...

دیدار ولی‌عهد بحرین و رئیس سازمان اطلاعات نظامی پاکستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «سلمان بن حمد آل خلیفه»...

قیمت برنج ایرانی، قند و شکر اعلام شد؛ برنج قاچاق آمریکایی در تهران توزیع شده است؟

به گزارش خبرآنلاین،رضا کنگری با بیان اینکه کمبودی در...

تبلیغات متنی