پنج‌شنبه 14 آبان 1405

هر تلاشی لازم باشد تا «شهرک فناوری» کرمانشاه راه‌اندازی شود انجام می‌دهم

ایسنا/کرمانشاه معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی اظهار داشت: من هر اقدام لازم را برای راه‌اندازی «شهرک فناوری» کرمانشاه انجام خواهم داد.

محمدعلی زهره‌ای در بازدید امروز (۹ خرداد) از دستاوردها و قابلیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور مستقر در برج فناوری کرمانشاه، ابراز خرسندی کرد و افزود: ضرورت دارد فضای مناسب و زیرساخت‌های لازم برای پیشرفت فعالیت‌های این شرکت‌ها و جوانانی که در آنها مشغول به فعالیت هستند، تامین گردد.

وی در ادامه بیان کرد که آینده کشور در دستان همین جوانان است که برخی از آنها هنوز ناشناخته مانده‌اند و این نخبگان هزینه‌بر می‌سازند، تصریح کرد: باید امکانات لازم برای فعالیت این نسل که فرزندان ما هستند، فراهم آید.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی به شهرک فناوری به‌عنوان یکی از کلیدی‌ترین زیرساخت‌ها که می‌تواند موجب رشد فعالیت‌های شرکت‌های فناور گردد، اشاره کرد و افزود: ایجاد این شهرک برای کرمانشاه یک ضرورت و الزام اساسی به حساب می‌آید.

زهره‌ای ادامه داد: ما هر اقدام لازم را برای تأسیس این شهرک فناوری در کرمانشاه خواهیم کرد و نباید اجازه دهیم که راه‌اندازی آن در بروکراسی‌های اداری مسدود شود.

وی از مدیرکل راه و شهرسازی کرمانشاه خواست تا هر آنچه لازم است برای تسهیل فعالیت این شهرک فراهم آورد و اضافه کرد: با توجه به اینکه راه‌اندازی این شهرک در سفر شهید آیت‌الله رئیسی به کرمانشاه اعتباراتی مصوب به خود اختصاص داده، پیگیری‌های لازم برای تامین بودجه این شهرک از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی را انجام خواهم داد.

زهره‌ای ادامه داد: هر مجوزی که برای شروع کار این شهرک مورد نیاز باشد، صادر خواهد شد و جهاد دانشگاهی نیز باید هرچه سریع‌تر اقدامات اجرایی را آغاز کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی بر تسریع در افتتاح این شهرک تاکید کرد و گفت: قطعاً در سفر آینده خود به کرمانشاه بار دیگر وضعیت شهرک فناوری استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت و امیدوارم تا آن زمان پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای حاصل شده باشد.

آخرین اخبار

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

واکنش کاخ سفید به شکست جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره

به گزارش خبرآنلاین، در پی شکست سخت هم حزبی...

واکنش متفاوت بورس آمریکا و بازار نفت به پیروزی دموکرات‌ها / داوجونز هزار واحد رشد کرد، نفت ۳ دلار ارزان شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتخابات میان‌دوره‌ای آمریکا به یکی...

عمل برداشتن لوزه در کودکان؛ ۷ عارضه مهم که والدین باید بدانند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اگر...

رسانه صهیونیست: دشمنان اسرائیل در آمریکا پیروز شدند

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه معاریو نوشت: دشمنان اسرائیل در...

پزشکیان: اجازه استفاده از دانش و ظرفیت مشاوران خارجی از رهبری اخذ شده است

رئیس جمهوری با تأکید بر اینکه اجازه استفاده از...

دستور پزشکیان به استانداران درباره مدیریت مصرف سوخت و انرژی

رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت تدوین نقشه راهی جامع...

تبلیغات متنی