تحلیل نقشه های همدیدی و پیش بینی های سازمان هواشناسی حکایت از آن دارد که از امروز سه شنبه ۱۶ بهمن تا بعدازظهر چهارشنبه ۱۷ بهمن، در اکثر نقاط کشور جو از ثبات برخوردار خواهد بود. در این میان، به ویژه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، افزایش سطح غلظت آلاینده های جوی و افت کیفیت هوا پیش بینی می شود.
از بعدازظهر چهارشنبه، بارش باران و برف در نواحی مختلف آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، غرب مازندران و برخی مناطق استان های زنجان و کردستان آغاز خواهد شد و در پایان وقت در ارتفاعات البرز و تهران به وقوع می پیوندد.
روز پنجشنبه بارش های برف و باران به مناطق شمال غرب، غرب، جنوب غرب، سواحل دریای خزر، دامنه های جنوبی البرز، و همچنین زاگرس های مرکزی و شمالی و بخش هایی از مرکز کشور گسترش خواهد یافت.
در روز جمعه نیز علاوه بر نقاط مذکور، بارش در شمال شرق، شرق، جنوب شرق و بخش هایی از جنوب کشور contuinue خواهد یافت؛ همچنین شنبه آینده در نواحی شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر، شمال شرق، و مناطق مرتفع و دامنه های سلسله جبال البرز و همچنین برخی نواحی جنوب و جنوب شرق بارش باران و برف اتفاق خواهد افتاد.
با توجه به وزش باد، احتمال بروز کولاک برف در نواحی کوهستانی و برف گیر شمال غرب، البرز مرکزی و غربی و همچنین زاگرس مرکزی وجود دارد. همچنین در روزهای پنجشنبه و جمعه احتمال ریزش بهمن در ارتفاعات البرز مرکزی مشاهده می شود.
در روز چهارشنبه در جنوب غرب، پنجشنبه در جنوب غرب، غرب، شرق و نیز قسمت هایی از جنوب شرق و جمعه در شرق و جنوب شرق کشور، وزش باد شدیدی با پتانسیل حمل گرد و خاک پیش بینی گردیده است.
همچنین از بعدازظهر جمعه تا اوایل شنبه آینده در استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز و بخش هایی از مرکز کشور، و از بعدازظهر جمعه تا بعدازظهر روز شنبه در نواحی شرق و شمال شرق وزش باد شدید به همراه کاهش محسوس دما (سوز باد) پیش بینی می شود.
دمای هوا در فاصله زمانی پنجشنبه تا شنبه در شمال غرب و غرب بین ۵ تا ۸ درجه و در استان های ساحلی دریای خزر بین ۷ تا ۱۰ درجه کاهش خواهد یافت. همچنین در دامنه های جنوبی البرز و مرکز، دما بین ۴ تا ۷ درجه و در روز شنبه در نوار شرقی کشور بین ۶ تا ۱۰ درجه پایین می آید. دریای خزر از بعدازظهر پنجشنبه تا شنبه به ویژه روز جمعه و همچنین شمال خلیج فارس از چهارشنبه تا اوایل جمعه شرایط مواجی خواهد داشت.
