شنبه 2 آبان 1405

پیش‌بینی وضعیت آب و هوا در ۱۶ شهریور ۱۴۰۲: افت دما و احتمال بارش در برخی مناطق

صادق ضیاییان در صحبت با ایسنا به تشریح وضعیت جوی کشور پرداخت و بیان کرد: روز پنج‌شنبه، با Northward movement جریان‌ها از جانب دریای خزر، در بعضی نواحی از اردبیل، گیلان، مازندران و ارتفاعات گلستان، رگبارهای پراکنده باران به همراه رعد و برق و وزش باد شدید رخ خواهد داد.

او گفت که در دیگر نقاط کشور جوی آرام و پایدار برقرار است و در خصوص پیش‌بینی جوی روز جمعه توضیح داد: روز جمعه، علاوه بر سواحل شمالی کشور، در شمال استان‌های آذربایجان شرقی و خراسان شمالی و همچنین در بعدازظهر بعضی نواحی هرمزگان و جنوبی فارس، بارش باران به همراه رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، روز شنبه در غرب گیلان و شمال استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بارش‌های پراکنده باران پیش‌بینی شده است.

ضیاییان اضافه کرد: روز یکشنبه با تقویت جریان‌های شمالی بر روی دریای خزر، در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و همچنین در برخی مناطق خراسان شمالی، اردبیل، آذربایجان شرقی و شمال آذربایجان غربی، رگبار باران به همراه رعد و برق و وزش باد شدید همزمان با کاهش نسبی دما انتظار می‌رود.

او همچنین خاطرنشان کرد: روز دوشنبه بارش در غرب مازندران، گیلان و بخشی از اردبیل و شمال آذربایجان شرقی ادامه خواهد داشت و وزش باد در نوار شمال شرق و شرق کشور به شدت افزایش می‌یابد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در ادامه تصریح کرد که دمای هوا در روزهای پنج‌شنبه و جمعه در شمال غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و استان‌های ساحلی دریای خزر کاهش خواهد یافت. وی افزود که در روز یکشنبه، در کل نوار شمالی کشور شاهد کاهش محسوس دما خواهیم بود که در روز پنج‌شنبه کاهش دما در استان‌های اردبیل و گیلان بین ۸ تا ۱۰ درجه و در روز یکشنبه بین ۵ تا ۸ درجه خواهد بود.

طبق گفته او، در روز یکشنبه، کاهش دما در خراسان شمالی بین ۸ تا ۱۲ درجه پیش‌بینی می‌شود و همچنین در استان‌های مازندران، گلستان و دیگر مناطق شمال غرب نیز بین ۴ تا ۷ درجه شاهد افت دما خواهیم بود.

ضیاییان با اشاره به اینکه تنگه هرمز از امروز تا بعدازظهر جمعه و دریای خزر نیز روز پنج‌شنبه و از بعدازظهر شنبه تا دوشنبه مواج خواهد بود، گفت: روز شنبه در بخش‌هایی از نوار غربی کشور و مرکز و دامنه‌های جنوبی البرز و در روزهای یکشنبه و دوشنبه در مناطقی از مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز و شمال شرق و شرق کشور، وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در خصوص وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده بیان کرد: آسمان تهران فردا جمعه (۱۷ شهریور) صاف همراه با وزش باد خواهد بود و از بعدازظهر، افزایش باد و در اواخر وقت نیز غبار رقیق با حداقل دمای ۲۶ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود. همچنین روز شنبه (۱۸ شهریور) آسمان صاف با وزش باد و به تدریج افزایش باد و در برخی مواقع وزش باد شدید همراه با احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۵ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتی‌گراد خواهد بود.

ضیاییان در پایان افزود: در روزهای امروز و فردا (۱۶ و ۱۷ شهریور) اهواز با دمای ۴۶ درجه سانتی‌گراد به عنوان گرم‌ترین و در همین روز، شهرکرد با دمای ۱۱ و روز آینده سنندج با دمای ۱۰ درجه سانتی‌گراد به عنوان خنک‌ترین مراکز استان کشور شناخته خواهند شد.

آخرین اخبار

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

تبلیغات متنی