آیا به این موضوع اندیشیدهاید که آیا واتساپ به کاربران هنگام اسکرینشات گرفتن از چتها یا استاتوسهای دیگران، اخطار میدهد؟ آیا شما هم میخواهید بدانید که آیا در صورتی که فردی از چت یا استاتوس شما تصویر بگیرد، خبری خواهید داشت یا خیر؟
، اگر تمایل دارید تنظیمات مربوط به اعلانهای اسکرینشات در واتساپ را بشناسید، ممکن است این گزارش به پرسشهای شما پاسخ دهد.
آیا واتساپ زمانی که از چتی اسکرینشات میگیرید، شما را مطلع میکند؟
خیر، در صورتی که شما از چتهای خود با دیگران اسکرینشات بگیرید، واتساپ به آن شخص هیچگونه اطلاعرسانی انجام نمیدهد. شما میتوانید به دفعاتی که میخواهید اسکرینشات بگیرید یا حتی صفحهی دستگاه خود را ضبط کنید و آن فرد هیچگونه اطلاعاتی در این زمینه نخواهد داشت. ممکن است با برخی از اپلیکیشنهای خاص برخورد کنید که به شما اجازه میدهند بدون اینکه واتساپ متوجه شود، چتها را ضبط نمایید، اما قابلیت اسکرینشات گوشی شما نیز به همین صورت عمل میکند. این فعالیت کاملاً شخصی و محرمانه است.
اگر نگران این هستید که فردی به صورت مخفیانه از چتهای شما اسکرینشات بگیرد، باید بدانید که چنین امکانی وجود دارد. در صورتی که شخصی از چتهای شما تصویر بگیرد یا صفحه دستگاهش را ضبط کند، شما هیچ گونه هشداری دریافت نخواهید کرد. اگر به اپلیکیشن یا سرویسی بر خوردید که ادعا میکند در زمان ضبط چتها به شما اطلاع میدهد، مطمئن باشید که آنها در حال فریب شما هستند.
اما یک مورد استثنایی وجود دارد: واتساپ اجازه نمیدهد از محتوای «محو شونده» (View Once) که برای دیگران ارسال یا از آنها دریافت میکنید، تصویر بگیرید. اگر شما برای کسی محتوای «محو شونده» ارسال کنید یا از او دریافت کنید، نمیتوانید از آن اسکرینشات بگیرید. در صورتی که بخواهید این کار را انجام دهید، واتساپ پیامی را به نمایش میگذارد که از اسکرینشات گرفتن جلوگیری میکند.
آیا واتساپ به شما اعلام میکند زمانی که از یک استاتوس تصویر میگیرید؟
پاسخ به این سوال نیز منفی است. واتساپ به کاربر از اسکرینشات گرفتن شما از استاتوس او، اطلاع نمیدهد. شما میتوانید از وضعیت یک فرد تصویر بگیرید یا حتی آن را ضبط کنید و این پیامرسان به او هیچ گونه اطلاعرسانی نمیکند. هرگونه اپلیکیشن یا ادعایی که در خصوص «خصوصی» کردن اسکرینشاتها نرمافزاری ارائه میدهد، احتمالاً یک کلاهبرداری است و هر اپلیکیشنی که ادعا میکند میتواند اسکرینشاتها را مسدود کند یا شما را مطلع سازد، احتمالاً قصد دزدی اطلاعات حساب شما را دارد.
با این وجود، باید بدانید که واتساپ به کاربران اجازه میدهد تا تماسی که وضعیت آنها را مشاهده کرده است، شناسایی کنند. کاربر میتواند ببیند که آیا شما وضعیت او را دیدهاید یا خیر، اما نمیداند که آیا از آن تصویر گرفتهاید یا نه.
طبق گزارش پایگاه فناوری Howtogeek، اگر در پی حفظ حریم خصوصی خود هستید، بهترین روش این است که هیچ محتوایی که نمیخواهید عمومی شود را در فضای آنلاین به نشر نگذارید. هیچ قابلیتی در واتساپ وجود ندارد که بتواند گزینه اسکرینشات برای چت یا سایر موارد را غیرفعال کند.
پایان پیام
