جمعه 15 آبان 1405

اعطای وام ۴۰۰ میلیونی به متقاضیان مسکن محرومین اعلام گردید

بر اساس تبصره ماده ۱۳ قانون بودجه سال ۱۴۰۳، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به تسهیلات ویژه مسکن افراد نیازمند، وام ازدواج و تسهیلات مربوط به فرزندآوری اختصاص داده خواهد شد.

بانک مرکزی سهم بخش مسکن محرومان از این مبلغ ۲۰۰ همت تعیین و به بانک‌های مرتبط ابلاغ گردیده است. وزیر راه و شهرسازی بر این باور است که ابلاغ دستورالعمل‌های مربوط به تسهیلات مسکن محرومان و آغاز ارائه این منابع مالی می‌تواند به تسریع در فرآیند ساخت و ساز واحدهای مسکونی کمک فراوانی نماید.

بذرپاش همواره اشاره کرده است: اگر به هر واحد مسکونی حدود ۴۰۰ میلیون تومان به‌عنوان قرض‌الحسنه تعلق گیرد، روند ساخت مسکن به طرز محسوسی تسریع می‌شود. این تحول به ویژه در مناطق شهری قابل مشاهده خواهد بود.

بانک مرکزی در اردیبهشت ماه با صدور بخشنامه‌ای، سهم بانک‌های مرتبط از تسهیلات مسکن محرومان را مشخص کرده و تأکید نموده است که این بانک‌ها موظف هستند هر سه ماه یکبار عملکرد اجرایی خود را در این زمینه به بانک مرکزی گزارش دهند.

در متن این بخشنامه آمده است: در ادامه نامه شماره ۷۲۷/۰۳ مورخ ۰۶/۰۱/۱۴۰۳ مربوط به تسهیلات مسکن محرومان مطابق جز ۴ بند ث تبصره ۱۳ قانون بودجه سال جاری، جدول تخصیص سهم آن بانک برای اعطای تسهیلات مذکور با سقف فردی ۴ میلیارد ریال و تأییدیه سامانه رفاه ایرانیان (بر مبنای قرار داشتن این افراد در سه دهک اول درآمدی) به پیوست ارسال می‌گردد.

شایان ذکر است، بر اساس بند ث تبصره یادشده، بانک مربوطه موظف است عملکرد خود را به صورت فصلی و هر سه ماه یکبار به مراجع مربوطه اعلام نماید.

همچنین بانک مرکزی تأکید کرده است که باید حداکثر تا یک هفته پس از دریافت این نامه، موضوع به واحدهای اجرایی ذی‌ربط در سراسر کشور ابلاغ گردد و یک نسخه از ابلاغیه نیز به بانک مرکزی ارسال شود. بانک‌های کشاورزی، تجارت، رفاه کارگران، مسکن، ملت، صادرات، سپه، ملی و پارسیان موظف به ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به مسکن محرومان شده‌اند.

آخرین اخبار

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

چرایی افزایش امنیت سایبری دانشگاه‌ها

افزایش امنیت سایبری در دانشگاه‌ها از جنبه‌های مختلف اهمیت...

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

تبلیغات متنی