حسین رسولی، قهرمان رشته دوومیدانی و دارنده مدال بازی های آسیایی هانگژو، به تازگی با انتشار ویدئویی و انجام مصاحبه هایی، نارضایتی خود را نسبت به رفتار فدراسیون دوومیدانی ابراز کرده است. او در این گفتگوها به نقد شرایط اردوها پرداخت و خواهان استخدام یک مربی خارجی به منظور بهبود وضعیت تمرینی اش شد.
حسین رسولی در زمان حضورش در مجموعه آفتاب انقلاب، پیش از آنکه در کمیته انضباطی فدراسیون حاضر شود و از جزئیات تخلفات و تعلیق خود تا زمان صدور رأی نهایی مطلع گردد، ویدئوی جنجالی اش را منتشر کرد.
این وقایع در حالی به وقوع می پیوندد که احسان حدادی، قهرمان سابق پرتاب دیسک و رئیس فعلی فدراسیون دوومیدانی، در دوران ورزشی اش به عنوان یک ورزشکار پرهزینه شناخته می شد. او همیشه در مصاحبه هایش به وضوح می گفت که برای کسب موفقیت نیاز به امکانات و حمایت مالی بیشتری دارد و به همین دلیل بخش اعظم بودجه فدراسیون را به خود اختصاص داده است، در حالی که او برای ایران مدال های جهانی، آسیایی و نایب قهرمانی المپیک را به ارمغان آورده است.
اکنون که حدادی در مقام رئیس فدراسیون قرار دارد، انتظار می رود که او همان دقت و امکاناتی که برای خود در دوران قهرمانی اش مهیا کرده بود، برای دیگر ورزشکاران نیز فراهم سازد.
تیمور غیاثی، پیشکسوت دوومیدانی، در واکنش به حواشی و اتفاقات اخیر این رشته المپیکی، به خبرنگار مهر گفت: دوومیدانی ایران مدتهاست که با حواشی درگیر بوده و این صحبت ها جدید نیستند. در گذشته افرادی آمدند و برای ورزشکاران سالاری کردند و به آن ها باج پرداختند و اکنون نیز اجازه نمی دهند حدادی به درستی فعالیت کند.
وی ادامه داد: حدادی، ورزشکار پرافتخار ایران است و حالا که به ریاست فدراسیون رسیده، برخی در تلاشند تا مانع موفقیت او شوند. من در فدراسیون نقشی ندارم که بخواهم به هر شکلی از او حمایت کنم، اما گاهی با او تماس می گیرم و مشاوره می دهم. در زمان ات نیز جریانی از افرادی در مشهد شکل گرفت که قصد داشتند علیه حدادی فعالیت کنند و سه تیم ایجاد کردند تا مشترکاً مانع موفقیت او شوند.
غیاثی در ادامه یادآور شد: یکی از همین افراد، فردی را از شهرداری مشهد آورده بود که در ات به کسی به جز حدادی رأی دهد. این افراد با توجه به منافع شخصی خود، از هر طریقی تلاش می کردند تا مانع پیروزی حدادی در دوومیدانی شوند و اکنون نیز دوباره به حواشی گذشته پرداخته اند. آن ها در دوومیدانی سیستمی را شکل داده اند که سابقه ندارد. من سال ها در دوومیدانی ایران بوده ام و هشت سال نیز در آلمان زندگی کرده ام و به خوبی این شرایط را درک می کنم.
او با اشاره به این نکته که دوومیدانی شامل ۲۴ ماده است، اظهار داشت: دوومیدانی یکی از رشته های المپیکی است که برای آن باید سرمایه گذاری کرد، چرا که تعداد مواد آن بالا است. حال حدادی در نخستین گام، یک کمپ تخصصی برای راحتی ملی پوشان تأسیس کرده است. در این کمپ، امکاناتی اضافه شده که در گذشته وجود نداشت. قطعاً کمبودهایی وجود دارد، اما باید زمان داد. غیردور از انصاف است که با انتقادات گسترده به حدادی فقط بعد از دو مرحله اردو مواجه شویم.
این کارشناس دوومیدانی درباره انتقادات حسین رسولی و واکنش فدراسیون به آن نیز گفت: همه خواسته های رسولی، حق اوست و هیچ تردیدی در این زمینه نیست. او برای ایران در هانگژو مدال طلا کسب کرده و نمی توان به توانایی هایش شک داشت، اما نباید رفتارهای انفرادی داشته باشد. رسولی باید مانند سایر ملی پوشان قوانین فدراسیون را بپذیرد. این قهرمان باید به حدادی و فدراسیون اجازه دهد که به تدریج اوضاع بهبود یابد. بارها به رسولی و حدادی توصیه کرده ایم که صبور باشند تا اسپانسر پیدا شود، اما او به نصیحت ها توجهی نمی کند.
غیاثی در پایان تأکید کرد: رسولی باید قدر خودش را بداند، او هشتمین دوومیدانی کار طلایی تاریخ بازی های آسیایی است. متأسفانه پس از این دوره، آنچنان مغرور شد که سهمیه المپیک را از دست داد. نباید به چنین رفتارهایی تن بدهد. ما همه او را دوست داریم و امیدوارم مشکلاتش به زودی حل شود.
