جمعه 15 آبان 1405

واکنش سرپرست حجاج ایرانی به اخراج خبرنگاران از عربستان

سرپرست حجاج ایرانی در واکنش به اخراج گروه ۶ نفره از خبرنگاران صداوسیما گفت: چنین اتفاقی برای نخستین بار رخ داده است.

حجت‌الاسلام عبدالفتاح نواب در نشست شورای برنامه‌ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، ابراز امیدواری کرد که باقیمانده زائران کشورمان به آرامی و سهولت وارد سرزمین وحی شود و با حجی مقبول به سلامتی به کشور بازگردند.

در ادامه این جلسه مسئول کنسولگری جمهوری اسلامی ایران از اقدامات و پیگیری‌های انجام شده در موضوع دستگیری گروه رسانه‌ای صدا و سیما و بازگرداندن این گروه به کشور گزارش داد و گفت: با وجود پیگیری‌ها در سطوح مختلف این گروه را به فرودگاه منتقل و به کشور بازگرداندند.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه تا آنجا که اطلاع دارم این اقدام برای اولین بار اتفاق افتاده، اظهار کرد: زائران سؤال می‌کنند مگر اینکه چه کرده‌اند که عربستان این گروه را دستگیر و به کشور بازگرداند؟

در ادامه این جلسه رئیس ستاد مدینه تعداد زائرانی را که از آغاز عملیات حج در ۲۴ اردیبهشت ماه تاکنون وارد شهر پیامبر (ص) شدند حدود ۳۲۴۰۰ نفر اعلام کرد.

به گفته وی، این زائران در قالب ۲۳۳ کاروان با ۱۴۰ پرواز وارد شهر پیامبر شده و به زیارت حرم نبوی و جنت‌البقیع مشرف شدند.

علی اصغری تعداد زائران حاضر در مدینه را بیش از ۱۰ هزار نفر عنوان کرد و گفت: ۲۵۵۰۰ زائر تاکنون به زیارت روضه شریف مشرف شدند و بیش از ۲۷۰۰۰ نفر هم از فرصت زیارت دوره استفاده کردند و ۳۸۱ هزار پرس غذا نیز در دو آشپزخانه مرکزی در این شهر برای تغذیه زائران طبخ و توزیع شده است.

در پایان این جلسه، ناصر روستا؛ مسئول ستاد مرکز پزشکی حج و زیارت درمدینه به فعالیت درمانگاه‌های ۲۴ ساعته و ۱۶ ساعته و مرکزی در شهر پیامبر برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به زائران ایرانی اشاره کرد و با اشاره به راهکار‌های انجام شده برای کاهش تعداد مراجعان به درمانگاه ۱۶ ساعته، شرایط کلی را روان و آرام توصیف کرد.

آخرین اخبار

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

تبلیغات متنی