جمعه 8 آبان 1405

وضعیت کشور پیش از پیروزی انقلاب اسلامی شبیه به یک مُرده بود

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات گفت: یکی از دستاوردها و ویژگی‌های مهم انقلاب اسلامی، انتخابات و انتخاب مهمترین ارکان نظام توسط مردم است.

 

آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با اشاره به فرارسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی و سالروز بازگشت امام خمینی (ره) به کشور اظهار کرد: امام خمینی (ره)، ایران اسلامی را از چنگال بیگانگان و دست‌نشاندگان آن‌ها خارج کرد؛ آن‌ها بر تمامی مقدرات کشور مسلط بودند.

 

وی افزود: مردم به رهبری امام خمینی (ره) و با تلاش بسیاری از علما، دانشمندان، مراجع دینی، فضلای حوزه علمیه، اساتید، دانشجویان و اقشار مختلف توانستند، رژیم وابسته و دست‌نشانده استعمار را سرنگون کنند.

 

این عضو فقیه شورای نگهبان خاطرنشان کرد: مردم با هدایت‌های امام خمینی (ره)، نظامی بر پایه‌ اسلام استوار کردند و به کشور حیات بخشیدند. وضعیت کشور پیش از پیروزی انقلاب اسلامی شبیه به یک مُرده بود؛ بدین معنا که عموم مردم از صحنه‌های سیاسی و اجتماعی دور بودند و به ندرت روشنگری‌ها و تبیین‌هایی صورت می‌گرفت.

 

مدرسی‌یزدی همچنین گفت: مردم پیش از پیروزی انقلاب اسلامی نسبت به تصمیمات کشور اطلاعی نداشتند و نمی‌توانستند در تصمیم‌گیری‌ها نقشی داشته باشند. در چنین وضعیتی دشمنان هر چیزی می‌خواستند انجام می‌دادند؛ استکبار به دولت‌های دست‌نشانده خود تا آن اندازه اجازه دخالت در امور کشور می‌دادند که با منافع آنها تضادی نداشته باشد. 

 

وی عنوان کرد: پیش از انقلاب، ارزش‌های دینی و انسانی مردم نادیده گرفته می‌شد و بلکه در بسیاری از مسائل اسرائیلی‌ها و اعضای فرقه ضاله بهائیت نقش‌آفرین و تصمیم‌گیر اصلی بودند؛ شریان عمده دولت در دست بهائی‌ها و أمثال آنها بود و در ارتش و اقتصاد نفوذ داشتند. آن‌ها برنامه‌هایشان را به مردم تحمیل می‌کردند.

 

این عضو فقیه شورای نگهبان در ادامه بیان کرد: استکبار برای اینکه این طعمه لذیذ را دوباره در اختیار قرار بگیرد، تلاش‌های بسیاری انجام داده و می‌دهد، اما علی‌رغم همه توطئه‌ها کشور حفظ شده و در بسیاری از حوزه‌ها پیشرفت‌های چشم‌گیری داشته است.

 

وی البته به برخی کمبودها و مشکلات هم اشاره و تاکید کرد که در پدید آمدن بسیاری از مشکلات توطئه‌ها و فشارهای دشمنان نقش داشته است.

 

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: یکی از دستاوردها و ویژگی‌های مهم انقلاب اسلامی، انتخابات و انتخاب مهمترین ارکان نظام توسط مردم است.

 

مدرسی‌یزدی بیان کرد: تلاش داریم تا انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری با رعایت کامل قانون و اصل بی‌طرفی و در راستای راهبردهای اعلامی رهبر معظم انقلاب برگزار شود.

آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

تبلیغات متنی