پنج‌شنبه 7 آبان 1405

اظهارات خزاعی در خصوص حذف سیمرغ مردمی و صدور مجوز برای نمایش فیلم‌های جشنواره

رییس سازمان سینمایی اعلام کرد که سیمرغ مردمی جشنواره فجر مجدداً از سال آینده به این رویداد برمی‌گردد و به فیلم‌های این دوره از جشنواره در صورتی که با شرایط فیلمنامه تطابق داشته باشند، اجازه اکران عمومی داده خواهد شد.

، عصر یکشنبه ۱۵ بهمن‌ماه و در روز چهارم جشنواره فیلم فجر، محمد خزاعی به مرکز همایش‌های برج میلاد (سینمای رسانه) آمد و به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

برگرداندن سیمرغ مردمی

او در مورد حذف سیمرغ مردمی جشنواره که برای سومین سال متوالی اتفاق افتاده، به توضیح تجارب گذشته پرداخت و گفت: در سال ۱۴۰۰، رأی‌گیری مردمی در حین برگزاری جشنواره انجام می‌شد، اما برخی افراد اعتراضاتی را مطرح کردند. پس از بررسی اعتراضات آنان، متوجه شدم که تقلبی در رأی‌گیری صورت گرفته است، زیرا دستگاه یکی از سینماها خاموش بوده و سایز سانس‌هایی که غیر فعال بودند بر روند رأی‌گیری تاثیر گذاشته است. با توجه به این موضوع و با احترام به نظرات مردم، تصمیم گرفتم آن رأی‌گیری را لغو کرده و سیستمی را طراحی کنیم که اطمینان بیشتری از رأی مردم کسب کنیم.

او افزود: البته از من به‌عنوان یک مدیر انتظار دارید که وقتی از یک اشتباه مطلع شدم، از تداوم آن جلوگیری کنم تا حقی ضایع نشود. آقای امینی امسال به دنبال این موضوع بودند و حتی اقداماتی انجام شد و چند کارشناس دعوت شدند تا رأی‌گیری مردمی را سازماندهی کنند، اما به دلیل زمان محدود نتوانستند نرم‌افزار لازم را آماده کنند. ان‌شاءالله سال آینده می‌توانید اطمینان داشته باشید که رأی‌گیری مردمی در جشنواره انجام خواهد شد.

آیا فیلم‌های جشنواره برای اکران دوباره ممیزی می‌شوند؟

خزاعی در پاسخ به سؤالی درباره این‌که آیا فیلم‌های جشنواره می‌توانند با همین کیفیت پروانه نمایش بگیرند، گفت: از میان فیلم‌هایی که مشاهده می‌کنید، احتمالاً تعداد اندکی از پلان‌ها نیاز به گفت‌وگو دارند، اما اکثر فیلم‌ها قطعاً به اکران خواهند رسید.

وی ادامه داد: من متعهد شدم فیلم‌هایی که در دوره مدیریتی من پروانه ساخت می‌گیرند به شرط رعایت فیلمنامه، قطعاً اکران خواهند شد و تأکید می‌کنم فیلم‌هایی که براساس پروانه ساخت ساخته شده‌اند هیچ مشکلی برای اکران نخواهند داشت.

برخی دیالوگ‌ها دارای اشکال بودند، اما….

رییس سازمان سینمایی در پاسخ به سؤالی درباره سطح کیفی برخی فیلم‌ها که انتظارات را برآورده نکرده، بیان کرد: در سال ۹۰ که دبیر جشنواره بودم، در روزهای اول نیز همین انتقادات مطرح می‌شد، اما اکنون می‌گویم که صبر کنید و جمع‌بندی نهایی را شاهد باشید. هرچند نمی‌خواهم بگویم تمامی آثار با کیفیتی عالی تولید شده‌اند، اما مانند هر سال، برخی آثار خوب و برخی متوسط وجود دارند. اگر به معدل نهایی جشنواره توجه کنید، فیلم‌های فاخر را خواهید دید.

وی همچنین افزود: بسیاری از فیلم‌های امسال از لحاظ محتوا برای خانواده‌ها مناسب هستند. البته خانواده‌محور بودن یک مسئله است و وجود محتوای صحیح موضوعی دیگر است. ممکن است در بعضی فیلم‌ها دیالوگ‌هایی مشاهده کنید که به نظر می‌رسد دارای نواقصی هستند و من نیز گفتم ای‌کاش دوستان در شورای نظارت و ارزشیابی بیشتر دقت می‌کردند. البته دوستان در شورا در زمان جشنواره سخت‌گیری نمی‌کنند و می‌گویند بگذارید فیلم‌ها دیده شوند و پس از اکران، بازخوردها را بررسی می‌کنند. اما در نهایت در پایان جشنواره می‌توانیم خلاصه‌ای درست از محتوای این دوره ارائه دهیم.

فیلم ناقصِ کروماکی با فیلم نصفه تفاوت دارد

خزاعی درباره حواشی فیلم «بی‌بدن» و توضیحات مجتبی امینی و برگزاری چندین جلسه، گفت: پس از انتخاب آثار توسط اعضای هیئت انتخاب و اعلام رسمی نظر آنان، معلوم شد که فیلم «بی‌بدن» نظر نهایی هیئت انتخاب را کسب نکرده، زیرا نسخه ناقص این فیلم به جشنواره ارسال شده بود.

او در مورد دیگر فیلم‌های ناقص جشنواره نیز گفت: فیلم ناقص با پرده کروماکی که حدود ۵۸ دقیقه یا بیشتر داشته، تفاوت دارد. وقتی بخشی از فیلم دیده نمی‌شود، قضاوت در مورد آن دشوار است. یک گزینه این بود که از سازندگان بخواهیم فیلم را برای سال آینده به آماده‌سازی بگذارند تا امکان دیدن کامل آن فراهم شود – مانند یکی از فیلم‌های دفاع مقدس که بنیاد روایت ساخته بود و ۴۵ دقیقه آن را ارائه داده بود، اما چون کامل نبود،‌ تصمیم گرفتند آن را برای سال آینده بگذارند.

خزاعی درباره فیلم «بی‌بدن» گفت: دوستان احساس کردند که این فیلم باید امسال در جشنواره حضور داشته باشد و قصد اکران آن را دارند. پس از دیدن فیلم و نظر مثبت ما، تصمیم گرفتیم این اثر در بخش نگاه نو قرار گیرد تا منتقدان، روزنامه‌نگاران و خانواده سینما بتوانند آن را مشاهده کرده و در این بخش به رقابت بپردازد.

آخرین اخبار

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

قیمت سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

انویدیا سه میلیارد دلار برای تقویت ابرهوش شخصی زاکربرگ هزینه می‌کند

شرکت‌های انویدیا و متا روز سه‌شنبه از گسترش همکاری...

افقه: مشکلات اقتصاد ایران نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط است، نه غربی بودن علم اقتصاد

به گزارش خبرآنلاین آیا مشکلات اقتصادی ایران ناشی از...

سخنگوی دولت و معاون رئیس جمهور مهمانان ویژه دربی + عکس

به گزارش تابناک، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت و زهرا...

توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی از محل بودجه ۱۴۰۴/سفارش‌های دارای تأمین ارز مستثنی شدند

به گزارش خبرآنلاین،براساس ابلاغیه رسمی سازمان توسعه تجارت ایران،...

تبلیغات متنی