شنبه 9 آبان 1405

پلیس: ۸ فروشنده سؤالات جعلی کنکور ۱۴۰۲ بازداشت شدند / ۱۰ کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از ۲۰۰ هزار دنبال کننده ادعای فروش سوالات را داشتند


رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت هشت نفر که در پوشش فروش سؤالات کنکور اقدام به کلاهبرداری از مردم کرده بودند، خبر داد.

سرهنگ داود معظمی گودرزی با بیان اینکه افراد سودجو و فرصت‌طلب همواره از هر رویداد و مناسبتی برای تحقق اهداف مجرمانه خود سوءاستفاده می‌کنند، گفت: یکی از مواردی که افراد سودجو بسیار به آن توجه دارند، کلاهبرداری به بهانه‌های مرتبط با کنکور سراسری است، به طوریکه همه ساله با این موضوع مواجه هستیم که افراد سودجو در فصل امتحانات نهایی و کنکور مدعی دسترسی و فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور شده و از این طریق اقدام به کلاهبرداری می‌کنند. 

وی با بیان اینکه افراد سودجو مبالغ نجومی را با این بهانه از مردم دریافت می کنند، گفت: در نهایت نیز یا سوالی به خریداران داده نمی‌شود، یا سوالات جعلی است و سبب آسیب جدی به خریدار شده یا اینکه از طریق درگاه‌های جعلی پرداخت موجودی کل حساب بانکی خریداران خالی می‌شود. از این رو نباید به چنین مواردی اعتماد کرد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه پلیس فتا نیز در این خصوص فضای مجازی را رصد کرده و با مجرمان برخورد خواهد کرد، گفت: در همین راستا و در جریان پایش فضای مجازی، ماموران پلیس فتا با چند کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرامی مواجه شدند که گردانندگان آن مدعی دسترسی و فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی شده بودند. در همین راستا نیز تحقیقات ماموران آغاز و در جریان آن مشخص شد که تعداد ۱۰ کانال تلگرامی و صفحه اینستاگرامی با بیش از ۲۰۰ هزار نفر دنبال کننده ادعای فروش سوالات امتحانات نهایی و کنکور را داشته و این سوالات را با قیمت‌های گزاف به فروش می‌رسانند.

وی ادامه داد: پس از بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی تعداد هشت نفر از ادمین‌های اصلی این تیم مجرمانه که با هم در ارتباط بودند، مورد شناسایی قرار گرفته و پس از احراز هویت و تشریفات قضایی در چندین ماموریت همزمان غافلگیرانه پلیسی در مناطق محتلف تهران بزرگ دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند.

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به انجام بازجویی از متهمان دستگیر شده، گفـت: در جریان بازجویی از این افراد نیز همانطور که پیش‌بینی می‌شد، مشخص شد که آنان هیچگونه سوالی در اختیار ندارند و صرفا با سوءاستفاده از فضای حاکم بر دانش‌آموزان و متقاضیان کنکور دست به اقدامات مجرمانه زده اند. برای این افراد پرونده‌های جداگانه تشکیل شده و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

معظمی گودرزی با بیان اینکه لازمه جلوگیری از چنین اقدامات مجرمانه‌ای افزایش آگاهی کاربران است، گفت: تمام سوالات کنکور تا ساعت و دقیقه برگزاری این آزمون در قرنطینه و پلمب است و مرد باید بدانند افرادی که با تبلیغات دروغین ادعای فروش سوالات کنکور و امتحانات نهایی را دارند هدفشان فقط و فقط کلاهبرداری است. دانش آموزان و خانواده‌هایشان نیز به چنین تبلیغاتی توجه نکنند. 

آخرین اخبار

عدالت شهری؛ حق فراموش‌ شده گروه‌های آسیب‌پذیر

عدالت شهری فراتر از توزیع امکانات و توسعه زیرساخت‌ها،...

یک تفاوت مهم میان انسان و هوش مصنوعی؛ واکنش هوشمندانه نشانه خودآگاهی نیست

پژوهشگران دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ دریافته‌اند که شباهت رفتاری...

جلسه صبحگاهی برای جابجایی متدین با تاجرنیا

اگرچه چند روزی است که مصطفی متدین حکم مدیرعاملی...

سپاه: چهارمین نفتکش متخلف در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز منفجر شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین روابط عمومی نیروی دریایی سپاه...

حمایت جمهوری آذربایجان از امارات در سازمان ملل به جای ترکیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرغم اقدامات آنکارا و رئیس...

علیرضا دبیر: حضرت عباسی جفتش طلا بود!

به گزارش تابناک، رقابت‌های امروز کشتی آزاد قهرمانی جهان...

لاپید: مخالفان نتانیاهو در انتخابات پیروز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «یائیر لاپید» در پستی در...

سقاب اصفهانی اعلام کرد: سیاست دولت، مازوت‌سوزی نیست/ پیش بینی سناریوهای جایگزین برای زمستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل سقاب اصفهانی ، رئیس سازمان...

وایمو برای عرضه روبوتاکسی در ژاپن و بریتانیا به سراغ تویوتا رفت

شرکت وایمو، زیرمجموعه خودران آلفابت، اعلام کرد که از...

صاعقه در ایلام جان ۲ نفر را گرفت و ۳ نفر را مصدوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

نشست سن‌پترزبورگ به مثابه راه «نجات جغرافیایی»

دنیای اقتصاد: دکتر احمد رشیدی نژاد: پژوهشگر ژئوپلیتیک...

اعتبار جدید کالابرگ فعال شده یا هنوز در انتظار استفاده است؟

در حالی که دولت از افزایش ۵۰۰ هزار تومانی...

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

تبلیغات متنی