شنبه 2 آبان 1405

پل عظیم سفیدرود در جاده اصلی منجیل

پل عظیم سفیدرود که در مسیر اصلی منجیلطارم واقع شده، پس از طی شش سال از آغاز ساخت و با صرف هزینه ای معادل ۴۸۰ میلیارد ریال، امروز (شنبه) به همت معاون وزیر راه و شهرسازی، استاندار و گروهی از مسئولان گیلان به مرحله بهره برداری رسید.

پل بزرگ سفیدرود با طراحی عرشه فلزی و دارای پایه هایی با دو دهانه ۴۰ و ۵۰ متری، به طول ۹۰ متر و عرض ۵.۵ متر به همراه پیاده روی به عرض ۵۰ سانتی متر در بحرانی ترین ناحیه رودخانه و در محدوده استملاکی سد سفیدرود شهرستان منجیل با استفاده از جدیدترین اصول فنی و مهندسی به اتمام رسیده است.

ساخت پل سفیدرود یکی از مسائل اساسی و مورد توجه شهروندان شهرستان های رودبار و طارم به شمار می رفت که پس از بهره برداری آن، بسیاری از معضلات تردد در این دو منطقه حل شده و با کاهش بار ترافیکی، به بهبود جریان تردد و باز کردن گره های ترافیکی کمک می کند. این پل تأثیر بسزایی در جابه جایی بار و مسافر در این مسیر ایفا می کند.

عملیات اجرایی این پروژه از شهریورماه سال ۹۸ آغاز و با راه اندازی آن، مسیر و فاصله میان گیلان به روستاهای سفیدرود، علی آباد بالا و استان های نزدیک نظیر زنجان و قزوین به طور قابل توجهی کاهش می یابد.

رودبار، مرکز این شهرستان، در فاصله ۶۷ کیلومتری جنوب رشت قرار دارد.

آخرین اخبار

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

پیام بورس به بازارها

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در هفته گذشته...

جنگ مجدد با ایران‌، اقتصاد جهانی را زمین‌ گیر خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تنش‌های نظامی میان ایالات متحده...

سهمیه اول و دوم کارت سوخت واریز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گفته رضا حاجی...

رسیدن سرانه فضای آموزشی کشور به ۶.۱ مترمربع تا پایان برنامه هفتم توسعه

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با...

تبلیغات متنی