دوشنبه 4 آبان 1405

عدم نمایش تب لایک‌ها در ایکس

ایلان ماسک، صاحب پلتفرم ایکس، به‌تازگی اعلام کرد که بخش لایک‌ها به‌صورت خودکار برای کاربران غیرقابل دسترس خواهد شد. او بیان می‌کند که باید به کاربران این امکان داده شود که بدون ترس از قضاوت دیگران، اقدام به لایک کردن پست‌ها کنند.

طبق گزارش دیجیاتو به نقل از ورج، به‌زودی شاهد آن خواهیم بود که لایک‌های ایکس به‌حالت خصوصی درآمده و به این ترتیب کاربران قادر به مشاهده لایک‌های شما نخواهند بود و به‌صورت پیش‌فرض این تب‌های لایک‌ها ناپدید خواهند شد. قبلاً این ویژگی تنها در دسترس مشترکین پریمیوم قرار داشت.

به‌دفاع از این تغییر، ایلان ماسک اظهار داشته است: «ضروری است که قابلیت لایک کردن پست‌ها را برای مردم فراهم کنیم، بدون اینکه مورد انتقاد قرار گیرند.»

مدیر مهندسی پلتفرم ایکس، «هاوفی وانگ»، در پست قبلی خود بیان کرده بود که تماشای لایک‌های دیگران ممکن است منجر به ایجاد رفتارهای نادرست شود، چراکه بسیاری از کاربران از این می‌ترسند که در صورت لایک کردن محتوای مشخصی، واکنش‌های ناخوشایندی از جانب دیگران دریافت کنند.

با این حال، هنوز کاربران قادر خواهند بود که مشاهده کنند چه کسانی پست‌های آن‌ها را لایک کرده‌اند؛ به عبارت دیگر، در این ویژگی جدید، دیگران نمی‌توانند ببینند شما چه محتواهایی را لایک نموده‌اید. البته این اقدام ممکن است با برخی انتقادات روبه‌رو شود؛ زیرا نمایش لایک‌های کاربران می‌توانست به‌عنوان معیار خوبی برای شناخت علایق آن‌ها عمل کند و به دیگران کمک می‌کرد تا تصمیم بگیرند آیا آن‌ها را دنبال کنند یا خیر.

به نظر می‌رسد که اواخر سال ۲۰۲۳، ایلان ماسک به مهندسان این پلتفرم گفته بود که قصد دارد به‌طور کامل از دکمه‌های ری‌اکشن توییت‌ها پاک شود و به‌جای آن بر بازدیدهای پست‌ها یا Impressions بیشتر تأکید کند. مأموریت واقعی ماسک حذف دکمه‌های لایک و ری‌پست بوده است. به‌طور کلی، ماسک پس از خرید توییتر در سال ۲۰۲۲ به قیمت ۴۴ میلیارد دلار، تغییرات بسیاری در این پلتفرم ایجاد کرده و اقدامات اخیر او نیز در همین راستا است.

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

اجلاس مسکو؛ نقطه عطف یا تکرار مکررات؟

هشتمین نشست سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف)...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

«مقابله با نفوذ بیگانگان» در جلسه امروز مجلس به کجا رسید؟

بررسی طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در جلسه علنی...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

تبلیغات متنی