هفته بیست و دوم لیگ برتر بسکتبال مردان ایران، عصر امروز (دوشنبه – ۲۱ اسفند ۱۴۰۲) با برگزاری ۶ مسابقه ادامه پیدا کرد که در مهمترین دیدار، تیم شهرداری گرگان توانست در برابر طبیعت تهران به پیروزی برسد.
این رقابت که در خانه گرگانیها برگزار شد، باعث شد شاگردان مصطفی هاشمی با نتایج ۷۶ – ۵۴ مقابل تیم مهران شاهینطبع به برتری دست یابند و در این بازی تعیینکننده، حریف خود را شکستی سنگین دهند.
در سایر مسابقات مهم این هفته، ذوبآهن اصفهان در دیداری خانگی میزبان تیم لیموندیس شیراز بود که بهطور غیرمنتظرهای با نتیجه ۸۹ – ۹۱ برابر مهمان خود شکست خورد. همچنین مهرام تهران در یک مسابقه دشوار موفق شد با نتیجه ۹۱ – ۸۷ بر مس رفسنجان غلبه کند تا دیگربازیکنان این تیم با روحیهای قوی به مرحله پلیآف لیگ برتر نزدیک شوند.
در دیگر بازیها، مس کرمان با نتیجه ۹۶-۸۲ بر اورتا ساری پیروز شد، کاله مازندران ۹۸-۸۱ فولاد هرمزگان را از پیش رو برداشت و نفت آبادان نیز با نتیجه ۸۱-۶۳ توانست رعد پدافند را مغلوب کند.
