پنج‌شنبه 7 آبان 1405

تلاش برای بهبود کارایی و افزایش تولیدات کشاورزی

وزیر جهادکشاورزی با اشاره به ضرورت انجام اقدامات گسترده برای ارتقای بهره‌وری و کارایی، در ارتباط با محورهای برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت که در دوره جدید، تمرکز بر کشاورز و تولید خواهد بود.

، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهادکشاورزی در دولت چهاردهم که به تازگی پس از کسب رای اعتماد از سوی مجلس در تاریخ ۳۱ مرداد به این سمت منصوب گردید، به محوریت کشاورز و تولید در برنامه‌های جدید بخش جهاد کشاورزی اشاره کرد و در مراسم آغاز سال زراعی نو، تاکید کرد: همان‌طور که رئیس‌جمهور از همان ابتدای کار بر آن تاکید داشته است، پیاده‌سازی قوانین بالا دستی، سیاست‌های کلی و قوانین بنیادین در حوزه‌های تخصصی ضرورت دارد. قوانین مختلفی وجود دارند که از لحاظ اهمیت، به هیچ عنوان کمتر از قانون برنامه نیستند، نظیر قانون افزایش بهره‌وری و قانون تشکیل وزارت‌خانه و… که تمامی برنامه‌ها باید بر اساس آن‌ها پیش بروند.

وی افزود: یکی از نکات مثبت در برنامه هفتم توسعه مصوب، این است که در یکی از بندها آمده است دولت موظف است در زمان مشخصی منابع لازم برای اجرای این تعهدات را تعیین کند. به طور خاص برای دستیابی به خودکفایی ۹۰ درصدی در کالاهای اساسی ضروری کشور، تشخیص نیازمندی‌های دقیقی از منابع مورد نیاز ضروری است. برآورد اولیه برای تأمین این منابع، به حدود ۱۰۰۰ همت می‌رسد که نیاز است به صورت دقیق محاسبه و تجزیه و تحلیل شود.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این باورم که برای افزایش بهره‌وری و کارایی، لازم است اقدامات متعددی به انجام برسد که دلبستگی کمتری به منابع مالی دارند. به عنوان نمونه، در مورد گندم وضعیتی ایجاد نشده که زمینه‌ساز تأمین مالی آن گردد و با بررسی تفکیک‌ها، مشاهده خواهیم کرد که رقمی نسبتا پایین است، در حالی که میزان تولید بسیار چشمگیر است. این مسئله را به صورت جدی دنبال خواهیم کرد تا منابع مورد نیاز به درستی شناسایی و مشخص شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در عرض دو ماه، برآوردهای مورد نیاز به دولت ارائه خواهد شد. همچنین در آینده‌ای نزدیک، باید بخش اول لایحه بودجه ۱۴۰۴ نیز تسلیم گردد که همکاران به طور حتم باید این پیش‌بینی‌ها را مدنظر قرار دهند و امیدواریم بتوانیم منابع مورد نیاز برای بخش‌های مختلف را تأمین کنیم تا شاهد جهشی مثبت در این حوزه باشیم.

آخرین اخبار

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

قیمت سکه امروز ۶ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه امامی ۲۶۸ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

تبلیغات متنی