یکشنبه 10 آبان 1405

چند تذکر برای بدر کردن ۱۳ فروردین!


ایسنا/گلستان سیزده بدر و یا روز طبیعت در فرهنگ ایرانیان بهانه‌ای برای حضور در دامان طبیعت و ثبت لحظات شیرین و ماندگار در کنار خانواده هاست.

هر چند سیزده بدر سال ۱۴۰۲ با ایام مبارک “رمضان” ماه میهمانی خدا تقارن دارد ولی باز هم جمع کثیری از افراد برنامه‌ریزی می‌کنند تا ضمن پرداختن به فرایض دینی این روز را در طبیعت و در کنار خانواده‌های خود بگذرانند.

برای همین منظور مسئولان امنیتی و انتظامی در کنار مسئولان و متولیان حفاظت و صیانت از منابع طبیعی، محیط زیست و تفرجگاه‌ها تدابیر لازم را برای جلوگیری از هتک حرمت به باورهای دینی، حفظ حرمت روزه‌داران و ممانعت از آسیب رسیدن به جنگل‌ها، مراتع و سایر عرصه‌های محیط زیست در این روز اندیشیده‌اند.

لزوم احساس مسئولیت در حفظ منابع طبیعی

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان امروز شنبه ۱۲ فروردین ۱۴۰۲ در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه مردم در سیزده بدر همزمان با روز طبیعت در راستای حفاظت از جنگل‎‌ها و مراتع به عنوان همیاران منابع طبیعی کوشا باشند، اظهار کرد: همه باید به عنوان محافظان طبیعت برای حفاظت از این منابع با ارزش نقش تأثیرگذار داشته باشیم.

حمید سلامتی احساس مسئولیت در حفظ منابع طبیعی، جنگل‌ها و مراتع را از الزامات برشمرد و ادامه داد: مسافران و گردشگرانی که در روز طبیعت از تفرجگاه‌های طبیعی جنگلی و یا پارک ها استفاده می‌کنند باید از شکستن سرشاخه‌های درختان خودداری کنند.

وی پرهیز از روشن کردن آتش را از راهکارهای کاهش آسیب زدن به طبیعت دانست و افزود: افرادی که اقدام به برافروختن آتش می‌کنند باید از خاموش شدن آتشی که در جنگل روشن کرده‌اند اطمینان پیدا کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان رها کردن پسماند و زباله به ویژه زباله‌های پلاستیکی و شیشه‌ای را از دیگر معضلات طبیعت گردی برشمرد و خاطرنشان کرد: اینگونه زباله‌ها بر اثر تابش نور خورشید همچون ذره بین عمل کرده و باعث آتش سوزی می‌شوند که خسارت‌های جبران ناپذیری را به طبیعت وارد می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه گردشگران باید محل اسکان و اتراق خود را با توجه به فصل رویش گیاهان و نهال‌ها در اماکنی انتخاب کنند که پوشش گیاهی و جنگلی کمتری دارد، یادآور شد: منابع طبیعی سالم جزء سرمایه‌های اجتماعی محسوب می‌شود و همگان باید با استفاده از این ارزش‌های خدادادی و با رعایت اخلاق طبیعت گردی در حفظ طبیعت و این منابع با ارزش تلاش کنند.

اعمال محدودیت‌های ترافیکی در روز طبیعت

رئیس پلیس راهور گلستان گلستان‌نیز در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه همزمان با روز طبیعت محدودیت‌های ترافیکی در استان اعمال می‌شود، تصریح کرد: در همین راستا از ساعت ۷ صبح روز یکشنبه ۱۳ فروردین از ورود کلیه وسایل نقلیه سنگین به ویژه اتوبوس و کامیون و همچنین وانت بارهایی که اقدام به حمل مسافر در عقب خودرو کرده‌اند ممانعت بعمل خواهد آمد.

سرهنگ عباس مهاجربسطامی با تأکید بر اینکه همچنین خودروها و موتورسیکلت‌هایی که رانندگان آنها اقدام به رفتارهای مخاطره‌آمیز و نامتعارف کنند توقیف و به پارکینگ منتقل خواهند شد، افزود: در سایر تفرجگاه‌ها و مناطق گردشگری استان نیز محدودیت‌هایی ترافیکی یاد شده اعمال می‌شود و گردشگران و مسافران باید تذکرات پلیس را جدی بگیرند.

آماده باش مأموران یگان حفاظتی استان گلستان

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان نیز در گفت و گو با اصحاب رسانه با بیان اینکه هم استانی‌ها در صورت وقوع حوادثی همانند آتش سوزی در مراتع و جنگل‌ها و یا هرگونه تخریب موارد را در اسرع وقت به یگان امداد جنگل و مرتع اطلاع دهند، اضافه کرد: شماره تلفن‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ آماده پاسخگویی به هموطنان در هنگام بروز هر نوع حادثه‌ای است.

سرهنگ عیسی گلبینی از آماده باش مأموران یگان حفاظتی اداره کل منابع طبیعی استان گلستان خبر داد و عنوان کرد: مأموران برای مقابله با هر نوع حادثه‌ای آموزش‌های لازم را دیده‌اند و قطعاً در روز سیزده بدر در صحنه خواهند بود.



منبع

آخرین اخبار

منوچهر متکی: قالیباف از از ساختار تصمیم‌گیری برای مذاکرات کنار گذاشته نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، منوچهر متکی، عضو کمیسیون امنیت...

سعیدی: نقشه تاب‌آوری شستا با ۱۷۶ شرکت و ۱۰ هلدینگ تدوین می‌شود

محمدرضا سعیدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)، در...

آیا هابل نجات پیدا می‌کند؟ ناسا از شرکت‌های خصوصی کمک خواست

ناسا با انتشار یک «درخواست اطلاعات» (RFI) از شرکت‌های...

افزایش ۲۵ درصدی سهمیه سوخت معادن کشور/ تأمین سوخت از چالش‌های اصلی معادن سمنان

مدیرکل دفتر بهره‌برداری معادن وزارت صنعت، معدن و تجارت...

سرمایه‌های خرد مردم، فرصتی برای احیای تولید طلا

تحول دیجیتال در صنعت طلا و جواهر صرفا...

ناکامی فیروزپور در کسب مدال برنز جهان/ شکست سنگین آزادکار ایران برابر حریف آذربایجانی

امیرحسین فیروزپور، نماینده وزن ۹۲ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان،...

فقط ۳۰ دقیقه سونا می‌تواند سیستم ایمنی بدن را فعال کند!

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بسیاری...

عراقچی: رایزنی با میانجی قطری ادامه دارد/ هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم

به گزارش خبرآنلاین، سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه کمیسیون امنیت...

آزمایشگاه مرجع هوش مصنوعی و امنیت صنعتی در اصفهان راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات...

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

تبعیض جنسیتی در عصر الگوریتم‌ها

زمانی که در حال طراحی جلد کتاب خود...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

تبلیغات متنی