در ماه آذر سال جاری، بیش از هفت میلیون و ۹۰۰ هزار فقره چک به ارزش بیش از ۵۲۵۳ هزار میلیارد ریال واریز و مبادله شده است. این آمار در مقایسه با ماه گذشته، از لحاظ تعداد چکها ۰.۱ درصد کاهش و از نظر میزان مبلغ ۱ درصد افزایش را نشان میدهد.
در ماه مورد بحث، حدود بیش از ۴۹ درصد از مجموع چکهای مبادله شده به سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوی اختصاص یافته که بیشترین سهم را در میان دیگر استانها دارا میباشند. همچنین بالاترین نسبت چکهای وصولشده به مبادلهای در استانهای گیلان و خوزستان گزارش شده است.
نسبت چکهای وصولشده در ماه قبل (آبان ۱۴۰۲) به مقدار ۹۲.۱ درصد بوده که در مورد مبلغ نیز این نسبت ۸۸.۴ درصد به ثبت رسیده است.
قابل ذکر است که به موجب برنامه اعلامشده بانک مرکزی، پذیرش و تبادل چکهای صیادی قدیمی (چکهای صادر شده قبل از سال ۱۴۰۰) از تاریخ ۱۵ مهر سال جاری تنها در بانک صادرکننده چک قابل انجام خواهد بود.
