شنبه 31 مرداد 1405

تعداد زائرانی که از طریق مرزهای زمینی به زیارت اربعین نرفتند چقدر است؟

فرمانده یگان‌های انتظامی و حفاظتی فراجا اعلام داشته است که نزدیک به ۹۰۰ هزار زائر اربعین از طریق حمل‌ونقل هوایی، ریلی و دریایی سفر خود را به سمت کشور عراق انجام داده‌اند.

سردار رضا بنی‌اسدی‌فر با اشاره به اینکه تقریباً سه هزار و ۸۹۸ نفر از پرسنل پلیس فرودگاه، راه‌آهن و یگان حفاظت سازمان بنادر و دریانوردی در حال آماده‌باش کامل قرار داشتند، افزود که این نیروها وظیفه حفظ امنیت در خطوط هوایی، ریلی و دریایی را در ماموریت اربعین ۱۴۰۳ بر عهده داشته و در تلاشند تا با نگاهی ایمنی‌محور و عاشقانه به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، خدمات شایسته‌ای به زائران ارائه دهند.

سردار بنی‌اسدی‌فر ادامه داد: این ستاد با تشکیل قرارگاه قدر و برگزاری ۱۲ جلسه پیرامون تأمین نظم و امنیت مراسم اربعین حسینی (ع)، همچنین با تعیین و راه‌اندازی کمیته‌های مختلف از جمله نظارت و بازرسی، منابع انسانی، آموزش، فنی و پشتیبانی، کمیته اجتماعی و اطلاع‌رسانی و فرماندهان تاکتیکی خطوط هوایی و ریلی در فرودگاه‌ها و راه‌آهن، موفق به ارتقاء آمادگی و توان عملیاتی یگان‌های مأموریتی برای این مراسم با به‌روز رسانی طرح‌های امنیتی و دفاعی شده است.

سردار بنی‌اسدی‌فر افزود که پلیس فرودگاه‌های کشور با به کارگیری تمام امکانات خود در ۲۹ ایستگاه پروازی، امنیت بیش از ۵۰۰ هزار مسافر را که از خطوط هوایی به سمت عراق عزیمت کرده بودند، تأمین کرده است. همچنین پلیس راه‌آهن کشور با حدود ۱۵۰۰ نفر نیرو از جمله گشت‌های درزین و واحدهای گشت خودرویی، موتوری و پیاده، به همراه گشت‌های ویژه، در تمام این مدت به زائران عزیز در هشت ایستگاه کلیدی راه‌آهن خدمت‌رسانی کردند.

وی همچنین بیان کرد: با احتساب قطار رایگان خرمشهر- شلمچه که به‌منظور اربعین در نظر گرفته شده است، از آغاز تاکنون بیش از ۳۸۰ هزار مسافر، ناوگان ریلی را برای زیارت اربعین حسینی انتخاب کرده‌اند و ۶۲۳ رام قطار مسافری نیز تاکنون به‌صورت رفت و برگشت برای این مراسم عظیم به سمت پایانه‌های مرزی اعزام شده‌اند.

سردار بنی‌اسدی‌فر در ادامه با اشاره به خدمات یگان حفاظت سازمان بنادر و دریانوردی به زائران خاطر نشان کرد که ۸۷۰ نفر از بندر خرمشهر با استفاده از شناورهای دریایی برای اولین بار و در شرایط امن به بندر بصره در دو مسیر رفت و برگشت منتقل شدند.

فرمانده قرارگاه عملیاتی قدر ضمن اشاره به نیاز استقرار واحدهای سپکا و تیم‌های کشف و خنثی‌سازی، تأکید کرد که استفاده از نیروهای کمکی و با تجربه از دیگر اقدامات کلیدی این فرماندهی در راستای تأمین امنیت مراسم اربعین محسوب می‌شود و با فعال‌سازی قرارگاه‌های فرعی، تمام تدابیر لازم برای حفاظت از سفرهای زیارتی زائرانی که سفرهای ریلی و هوایی را انتخاب کرده‌اند، اتخاذ شده بود.

به گفته وی، ایجاد امنیت در خطوط هوایی، ریلی و دریایی و پیشگیری از سرقت دو مأموریت اصلی این فرماندهی در ایام اربعین حسینی بوده است.

سردار بنی‌اسدی‌فر در پایان با اشاره به نظارت شبانه‌روزی بر عملکرد کارکنان دخیل در این مأموریت، خاطرنشان کرد که با اعزام تیم‌های نظارتی از ستاد و رده‌های تابعه و همچنین رصد عملکرد کارکنان از طریق مرکز مانیتورینگ ستاد فرماندهی در پلیس فرودگاه و راه‌آهن، مأموران مورد ارزیابی قرار گرفتند و خوشبختانه این ماموریت مقدس در امنیت کامل و با برنامه‌ریزی دقیق به بهترین شکل ممکن انجام شد.

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال: درگیری ایران، مشروعیت ترامپ را مورد تردید قرار داده است

به نقل از خبرآنلاین، روزنامه وال استریت ژورنال در...

۷ نشانه ظریف که می‌گویند سلامت قلب شما نیاز به توجه دارد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : برخی...

شما نظر بدهید/ دلیل اصلی شلوغی این روزهای پمپ‌بنزین‌ها چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شلوغی پمپ بنزین‌ها در اغلب...

قیمت جدید دام‌زنده ۳۱ مردادماه ۱۴۰۵/ قیمت گوسفند و گوساله چه تغییری کرد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت دام زنده امروز ۳۱...

پاسخ‌های نامربوط گراک به کاربران

هنگامیکه یکی از کاربران از گراک خواست یک پی دی...

ارائه «کارنامه استعداد» و «توصیه‌نامه روان‌شناختی» به دانش‌آموزان و والدین

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های...

تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

پیش از رونمایی رسمی؛ طراحی و مشخصات هدفون Beats 360 اپل فاش شد

در آستانه رونمایی رسمی اپل از هدفون‌های جدید Beats...

برای نخستین بار، ربات‌ها از انسان‌ها در ترافیک وب جلو زدند

اینترنتی که زمانی عمدتاً برای انسان‌ها ساخته شده بود،...

تحویل دومین هواپیمای سوخت‌رسان به تل‌آویو انجام شد

طبق گزارش خبرآنلاین و بر اساس بیان ایسنا، سخنگوی...

شقاقی: ایران در نقشه ضدچینی آمریکا گرفتار شده است

به گزارش خبرآنلاین وحید شقاقی، کارشناس اقتصادی، گفت: من...

رهبر نیروهای مسلح: مردم ایران هرگز تسلیم نخواهند شد

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرانلاین، امیر سرلشکر «امیر حاتمی»...

پزشکیان کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مسعود پزشکیان...

قیمت رسمی میوه و سبزی اعلام شد/ انگور، آلو، شلیل و هلو چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، میدان بزرگ میوه و تره‌بار...

حداقل هزینه های معیشتی6 ماهه دوبرابر شد/ جزییات

محسن باقری، عضو تیم کارگری شورای عالی کار و...

پذیرش دانشجو در دانشکده‌های افسری ارتش از طریق آزمون سراسری

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵/ گوشت آبگوشتی کیلویی چند شد؟ + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بازار گوشت قرمز در روز...

تبلیغات متنی