جمعه 15 آبان 1405

چه دلیلی باعث شد که مرا جریمه کنند؟

عبدالله ویسی در کنفرانس خبری پیش از دیدار فولاد و تراکتور در هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر، عنوان کرد: صحبت‌های ما مربیان فوتبال برای شما رسانه‌ای‌ها بسیار آشناست. مسائل فوتبال به تکرار افتاده‌اند و ما در حال عبور از روزهای حساسی هستیم. باید بر روی تمرکز خود به شدت کار کنیم. این سه امتیازها از ارزش زیادی برخوردارند و البته جلوگیری از باخت مهم‌تر از هر چیز دیگری است. ما با این دیدگاه به میدان خواهیم رفت که اولویت ما کسب این سه امتیاز است و اگر امکانش نبود، حداقل باید یک امتیاز بگیریم تا اسماً در جدول باقی بمانیم و امید به آینده داشته باشیم.

وی اضافه کرد: تیم تراکتور از اعتبار بالایی برخوردار است و همواره همینگونه بوده. ما به اهمیت این مورد و شرایط متوجه هستیم. با بازیکنان‌ام صحبت کرده‌ام و برای این مسابقه تمرکز خوبی داریم. امیدواریم با حضور هواداران‌مان که نیازمند حمایت‌شان هستیم، به نتیجه مطلوب دست یابیم. حمایت تنها به نشستن روی سکوها و فریاد زدن برای تعویض بازیکن محدود نمی‌شود! تیم باید در زمان خطا و اشتباه کردن در کنار یکدیگر بایستند تا در آینده به شادی و رضایت دست یابیم. البته باید از این موضوع خوشحال باشیم که هر دو تیم نماینده استان در لیگ باقی بمانند.

«فولاد یکی از سه تیم استان خوزستان است که به لحاظ احتمال سقوط به لیگ دسته اول در معرض خطر قرار دارد. آیا نگران نیستید که داوران به نفع برخی تیم‌ها سوت‌های مشکوک بزنند یا گل‌های مشکوکی به ثمر برسانند؟»، سرمربی فولاد در پاسخ به این سؤال اظهار داشت: روزی حرفی زدم که برخی دوستانم از آن ناراحت شدند و شنیدم کمیته انضباطی من را ۲۰۰ میلیون تومان (در واقع دو میلیارد تومان) جریمه کرده است. من گفته بودم که بازی‌ها را تحت نظر داشته باشید. خوب، اصلاً رصد نکنید و ۱۰۰ میلیون تومان بیشتر جریمه‌ام کنید. مگر چه چیز گفتم که باید جریمه می‌شدم؟!

ویسی خاطرنشان کرد: در همین دیدار فولاد – تراکتور و دیگر مسابقات، کمیته اخلاق و کمیتهضددوپینگ باید در مورد بازی‌ها حضور پیدا کنند. هرچه که می‌خواهید انجام دهید، بازی‌های باقی‌مانده لیگ حساسیت زیادی دارد. این جمله را گواردیولا، مورینیو و آنچلوتی نیز بیان کرده‌اند. هنوز به کمیته انضباطی مراجعه نکرده‌ام، اما حکم مرا صادر کرده‌اند.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا صدور حکم کمیته انضباطی بدون حضور وی در این نهاد قضایی مشکوک نیست، ادامه داد: چه بگویم؟ نمی‌دانم دیگر!

سرمربی فولاد در واکنش به خبرنگاری که جریمه دو میلیارد تومانی‌اش را ناشی از ناراحتی مربیان دیگر دانست، گفت: خب چرا؟ می‌گویند وقتی چوب را برمی‌دارید، دزد فرار می‌کند. من سال گذشته در همین ایام با آقای ربیعی تماس داشتم و برای پیروزی‌شان برابر مس کرمان به او تبریک گفتم. گفتم از بازی جوانمردانه‌تان سپاسگزارم.

وی ادامه داد: امسال هم به محض اینکه فرصت پیش آید، تماس خواهم گرفت و از او به خاطر بازی جوانمردانه‌اش تشکر می‌کنم. چرا باید گفتار من سبب ناراحتی برخی مربیان شود؟! مگر من ادعایی مبنی بر سرقت علیهم آورده‌ام؟ من فقط خواستار رصد وضعیت هستم و دوباره تأکید می‌کنم که باید رصد انجام گیرد.

ویسی در پاسخ به اینکه آیا نگران قضاوت داوران در روزهای پایانی لیگ نیست، اظهار داشت: وقتی تیمی در حال مبارزه برای قهرمانی یا سقوط است، نسبت به تمام جزئیات نگران می‌شود. آن تیم حتی برای راه رفتن خود نیز در اضطراب است. من به قدری فشار دارم که نه تنها خودم، بلکه بازیکنانم، شما رسانه‌ها و مردم خوزستان ممکن است نسبت به هر چیزی شک داشته باشیم. اما این دلیل نمی‌شود که این شک به یقین تبدیل شود. باید این نگرانی را اصلاح کرد. اینکه مجدد من صحبت کنم و حواشی ناگوار برای تیم من پیش بیاید و تمرکز تیم متزلزل شود، صحیح نیست. آیا باید دیگر سکوت کنم؟ می‌خواهید ۱۰ میلیارد جریمه به من بدهید؟

وی افزود: اما آیا این موارد با عدالت سازگار است؟ ما در جمهوری اسلامی ایران زندگی می‌کنیم، کشوری که بر پایه عدالت بنا شده است. آیا این عدل است که بی‌آنکه سخنانم مورد بررسی قرار گیرد، جریمه دو میلیارد تومانی به من تعلق بگیرد؟ فقط خواستم بازی‌ها را زیر نظر داشته باشید. هیچ توهینی به کسی نکرده‌ام و نه اصلاً کسی را نام بردم.

«با وجود بهبود شرایط گلزنی در بازی قبلی، چرا تیم شما نتوانست گل زده‌اش را حفظ کند؟»، سرمربی فولاد در پاسخ بیان کرد: اعتقاد من این است که تیم فولاد به منظور کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا ایجاد شده است. به عقاید آقای منصوریان در آغاز فصل احترام می‌گذارم و بازیکنان ما لایق این هستند، اما از ابتدای فصل مشکلاتی پیش آمد که تیم را به بحران کشاند و خروج از این وضعیت برای ما بسیار دشوار شد.

ویسی تأکید کرد: وقتی شما پدر خانواده هستید و مدام با انتقادات بی‌مورد مواجه می‌شوید و کسی شما را قبول ندارد، آیا فرزندان‌تان تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت؟! بازیکنان تیم فولاد به نوعی تحت تأثیر برخی مسائل قرار گرفته و خروج از بحران برای آن‌ها ملال آور و مشکل بود. بله، ما از گل زدن ناتوان بودیم و گل‌های بدی دریافت می‌کردیم. این امر ربطی به نفرات ندارد، زیرا روحیه و روان تیم تحت تأثیر قرار داشت. به همین علت یک روانشناس به تیم اضافه کردیم تا در این زمینه به ما یاری رساند. او از صبح زود با ما همراه است تا شب که تمرینات به پایان می‌رسد و به خانه‌هایمان برمی‌گردیم.

وی در مورد زمان آغاز همکاری روانشناس گفت: او از چند روز پیش، یعنی پیش از بازی با آلومینیوم، کار خود را در این باشگاه آغاز کرد. واقعاً این روانشناس زحمت زیادی می‌کشد و بچه‌ها به او اعتماد دارند. فوتبالیست‌هایی که ممکن است کمی سرکش باشند، به خوبی روانشناس تیم را پذیرفته‌اند. ما در حال بررسی وضعیت هستیم و امیدواریم که بتوانیم مردم خوزستان را خوشحال کنیم. با این حال، هنوز هم استرس وجود دارد. با اینکه در بازی با آلومینیوم اراک گل نخست را به ثمر رساندیم و بازی خوبی ارائه دادیم و می‌توانستیم گل‌های بعدی را نیز کسب کنیم، متاسفانه با مختل شدن تمرکز، گل تساوی را دریافت کردیم. امیدورارم بدبیاری‌های تیم ما در مسابقه با تراکتور به پایان برسد.

«پیشکسوتان فوتبال خوزستان، فعالان مجازی و تمامی افراد مرتبط با فوتبال، انتقادات خود را نسبت به وضعیت نمایندگان فوتبال استان در لیگ برتر کنار گذاشته‌اند و همه برای اتحاد هواداران و حضور آن‌ها در ورزشگاه فراخوان می‌دهند.»، سرمربی فولاد در جواب به این جمله یکی از خبرنگاران گفت: هرگاه رویدادی در استان خوزستان رخ می‌دهد و می‌خواهند میان ما تفرقه ایجاد کنند، موضوع را به صورت قومی و قبیله‌ای مطرح می‌کنند. به هر حال این کار اعصاب‌خرابی درست می‌کند. وقتی ما با مشکل مواجه می‌شویم یا پیروزی نصیب‌مان می‌شود، باید همگی باهم باشیم. درک و اهمیت موضوع اینجا است که مردم خوزستان باید دریابند هیچ تفاوتی میان شمال، جنوب، شرق و غرب خوزستان وجود ندارد. همه باید متحد شوند تا نفت آبادان، استقلال خوزستان و فولاد خوزستان در لیگ برتر باقی بمانند. حتی اگر بازی نداشته باشم، در مسابقات صنعت نفت آبادان و استقلال خوزستان به ورزشگاه خواهم رفت و آن‌ها را تشویق می‌کنم. همانطور که سال گذشته زمانی که استقلال خوزستان در حال صعود به لیگ برتر بود، به ورزشگاه رفتم و بازی آن‌ها را به‌طور نزدیک تماشا کردم، حتی با خودم هم تعدادی از دوستانم را بردم. امیدوارم که اگر انتقادی هم هست، آن را به بعد از پایان فصل موکول کنند. حتی اگر قصد جان افراد را داشته باشید، آن را برای پایان فصل نگه دارید. اکنون زمان حمایت است تا حال مردم خوزستان خوب شود.

ویسی در مورد بازیکنان غایب فولاد در دیدار با تراکتور نیز به خبرنگاران گفت: نجاریان به دلیل چهار اخطاره شدن در این دیدار محروم است و دیگر بازیکن مصدوم نیز نداریم.

آخرین اخبار

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

تبلیغات متنی