طبق مشاهدات میدانی از دادوستدهای غیررسمی در محدوده میدان فردوسی، دلار که روز گذشته تا سطح ۹۳ هزار و ۵۰۰ تومان نیز افزایش یافته بود، در امروز با قیمتی معادل ۸۸ هزار تومان مبادله می شود و در آستانه از دست دادن این کانال قیمتی قرار دارد.
به نقل از تسنیم در معاملات روز سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳، نرخ دلار در بازار غیررسمی با کاهش پنج کاناله و یک دامنه عقبگرد، از میانه کانال ۹۳ هزار تومان به کانال ۸۸ هزار تومان کاهش یافته است.
براساس داده های میدانی از معاملات غیررسمی در منطقه میدان فردوسی، دلار که قیمت آن در روز گذشته به ۹۳ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده بود، امروز با نرخ ۸۸ هزار و ۴۰۰ تومان به فروش می رسد و در حال نزدیک شدن به از دست دادن سطح ۸۸ هزار تومانی است. همچنین، قیمت تتر که دیروز در حدود ۹۳ هزار تومان بود، در حال کاهش بوده و به مرز ۸۸ هزار تومان رسیده است.
