سه‌شنبه 5 آبان 1405

فاش شدن زمین‌خواری در تنکابن – ایسنا

“`html

ایسنا/مازندران فرمانده نیروی انتظامی شهرستان تنکابن از شناسایی و کشف یک مورد زمین‌خواری به ارزش ۸۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد و اعلام کرد: با دستور قضائی، زمین‌های تصرف‌شده آزاد شدند.

به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “بهادر دیلمی” در تشریح جزئیات این رخداد گفت: براساس اطلاعات و اخباری که به دست آمد، تعدادی از زمین‌خواران به شکل غیرقانونی بخشی از اراضی ملی و جنگلی در منطقه روستایی شیرود را تصرف کرده بودند و این موضوع مورد پیگیری پلیس آگاهی قرار گرفت.

این مقام انتظامی در ادامه افزود: ماموران با انجام تحقیقات و اقدامات اطلاعاتی لازم، موفق به شناسایی سه نفر از متهمان شدند که با ایجاد محصوریت، به تصرف ۸ هزار و ۸۰۰ متر مربع از اراضی ملی و جنگلی پرداخته بودند.

سرهنگ دیلمی خاطرنشان ساخت: پس از هماهنگی‌های قانونی، همکاری یگان حفاظت منابع طبیعی شهرستان تنکابن، عملیات خلع ید از زمین‌های تصرف شده انجام و این اراضی مجدداً به وضعیت طبیعی خود بازگشتند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بر اساس ارزیابی‌های کارشناسان، ارزش زمین آزاد شده ۸۰ میلیارد ریال برآورد شده و پرونده متهمان برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارجاع گردید.

کشف اموال مسروقه ۵ میلیاردی و دستگیری باند سارقان در بهشهر

فرمانده نیروی انتظامی بهشهر از شناسایی و دستگیری سه سارق و یک مالخر لوازم خانگی و کشف اموالی به ارزش ۵ میلیارد ریال از محل اختفای این سارقان خبر داد.

سرهنگ “علی اکبر قلی پور” در ادامه گفت: پس از وقوع یک فقره سرقت از منزل، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی بهشهر قرار گرفت.

وی بیان داشت: پس از انجام تحقیقات و اقدامات تخصصی، ماموران اداره مبارزه با سرقت موفق به شناسایی سه سارق و یک مالخر در این پرونده شدند.

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بهشهر بیان کرد: متهمان در یک عملیات پلیسی در محل اختفای خود دستگیر شدند و به انجام سرقت اعتراف نمودند.

سرهنگ قلی‌پور با اشاره به کشف املاک مسروقه به ارزش ۵ میلیارد ریال، خاطرنشان کرد: در این رابطه پرونده‌ای تشکیل و به همراه متهمان به مراجع قضائی جهت رسیدگی بیشتر تحویل داده شد.

کشف زمین‌خواری ۱۳ میلیاردی در گلوگاه

جانشین نیروی انتظامی استان مازندران از کشف موردی از تصرف اراضی دولتی به ارزش ۱۳ میلیارد ریال در شهرستان گلوگاه و جلوگیری از تضییع حق بیت‌المال خبر داد.

سردار” سید موسی حسینی” ابراز داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان پس از انجام بررسی‌ها متوجه شدند که افرادی با تقلب در اسناد، اقدام به تصرف بخشی از اراضی دولتی نموده‌اند و این اقدام می‌تواند موجب خطراتی برای خریداران و تضییع حقوق بیت‌المال گردد.

وی در ادامه افزود: با هماهنگی قضائی و همکاری کارشناسان اداره راه و شهرسازی و اداره منابع طبیعی، مشخص شد که ۱۳۰۰ متر مربع از اراضی دولتی، به طور غیرمجاز تصرف گردیده و آن‌ها ارزش آن را ۱۳ میلیارد ریال برآورد کردند.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مازندران ادامه داد: همچنین با پیجویی‌های مستمر، یکی از متهمان این زمین‌خواری شناسایی و دستگیر شد که به مراجع قضائی معرفی گردید و بدین ترتیب از تضییع حقوق بیت‌المال جلوگیری به عمل آمد.

دستگیری ۳ مخل نظم و امنیت عمومی در ساری

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان ساری از دستگیری سه نفر از مخلان نظم و امنیت عمومی خبر داد.

سرهنگ “عبدالله حسن زاده” در تشریح جزییات این موضوع گفت: در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت‌های غیرقانونی، ماموران یگان فوریت ۱۱۰ و کلانتری ۱۴ برای رسیدگی به مسئله اقدام کردند.

سرهنگ حسن‌زاده تصریح کرد: در فرآیند این عملیات، ماموران به سریع‌ترین شکل ممکن به محل اعزام شده و در یک اقدام ضربتی، متهمان را دستگیر کردند.

این مقام انتظامی بیان کرد: این افراد با ایجاد بی‌نظمی، درگیری و خرابکاری بر روی خودروها، موجب ترس و ناامنی ساکنان محله شده بودند؛ همچنین در بازرسی از آنها، سه قبضه سلاح سرد (شمشیر) کشف شد.

فرمانده نیروی انتظامی ساری تاکید کرد: متهمان به مراجع قضائی معرفی شدند و پلیس با به کارگیری تمام توانش در تأمین امنیت و نظم عمومی، اجازه نخواهد داد که مردم از امنیت و آسایش خود محروم گردند.

کلاهبرداری با ارسال پیامک جعلی سامانه ثنا در بابلسر

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان بابلسر از شناسایی یک مجرم سایبری که به طریقه ارسال پیامک‌های جعلی ابلاغ الکترونیکی قضائی اقدام به کلاهبرداری از شهروندان کرده بود، خبر داد.

سرهنگ “سیدجعفر افضلی” در این خصوص گفت: در پی گزارش‌های مکرر شهروندان به پلیس فتا در مورد سرقت‌های غیرمجاز پس از دریافت پیامک جعلی ابلاغ الکترونیکی، این موضوع به‌طور ویژه توسط کارشناسان پلیس فتا بررسی شد.

وی افزود: با انجام بررسی‌های فنی و دریافت شکایت‌های شهروندان، مشخص شد که برداشت‌های غیرمجاز پس از دریافت پیامک‌های ابلاغ الکترونیک انجام شده است.

سرهنگ افضلی تاکید کرد: پس از تحقیقات فنی و پلیسی، متهم شناسایی و دستگیر گردید.

افضلی خاطرنشان کرد: این متهم در ابتدا منکر جرایم خود بود، اما با ارائه مستندات پلیس به دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری اعتراف کرد و به مرجع قضائی معرفی شد.

فرمانده نیروی انتظامی بابلسر از شهروندان خواست تا در دریافت پیامک‌هایی تحت عناوین مختلف مانند رجیستری موبایل، ابلاغ الکترونیک، سهام عدالت، جریمه رانندگی که با سرشماره‌های شخصی فرستاده می‌شوند، احتیاط کنند و در صورت دریافت چنین پیامک‌هایی، بلافاصله آنها را حذف و در صورت نیاز به مشاوره، با شماره ۰۹۶۳۸۰ مرکز فوریت‌های سایبری تماس بگیرند.

کشف ۲۰ تن نهاده دامی فاسد در سیمرغ

فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سیمرغ از پیدا شدن ۲۰ تن نهاده دامی فاسد و غیربهداشتی خبر داد.

سرهنگ “حسین اسدی” ابراز کرد: مأموران پلیس آگاهی با انجام یک سری اقدامات اطلاعاتی موفق به کشف محل نگهداری کنجاله‌های غیربهداشتی شدند.

وی ادامه داد: در بازرسی از این مکان، ۲۰ تن کنجاله سویای غیربهداشتی کشف گردید که کارشناسان آن را به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کرده‌اند.

فرمانده نیروی انتظامی سیمرغ از دستگیری یک متهم در این عملیات خبر داد و افزود: محموله کشف شده به کارشناسان اداره جهاد کشاورزی تحویل شده و متهم نیز پس از بررسی‌های لازم به مراجع قضائی معرفی شد.

کشف ۶۰ کیلو تریاک از یک قاچاقچی مواد مخدر در “ساری”

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان مازندران از پیدا کردن ۶۰ کیلوگرم تریاک و دستگیری یک قاچاقچی مرگ در شهرستان ساری خبر داد.

سرهنگ “غلامرضا جعفری” در این خصوص گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر با انجام تحقیقات اطلاعاتی متوجه شدند که یک سوداگر مرگ قصد دارد مواد مخدر را از طریق محور ورودی استان مازندران به مقصد استان گلستان منتقل کند.

وی ادامه داد: با تعقیب و مراقبت‌های لازم، ماموران موفق شدند قاچاقچی را در حین انتقال موادمخدر با خودرو نیسان شناسایی و دستگیر کنند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر اعلام کرد: در بازرسی از خودرو، ۶۰ کیلوگرم تریاک کشف گردید و این شخص پس از تشکیل پرونده، به مراجع قضائی معرفی شد.

سرهنگ جعفری به تأثیرات منفی اعتیاد بر جوامع، از قبیل بروز جرائم مختلف، از جمله قتل و درگیری‌های خانوادگی اشاره کرد و از مردم خواست با پلیس همکاری نمایند و هرگونه گزارشی در خصوص مسائل امنیتی را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.

کشف انبار احتکار لوازم خانگی در ساری

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران از کشف انباری که انواع لوازم خانگی را به ارزش ۴۰ میلیارد ریال احتکار کرده بود، در شهرستان ساری خبر داد.

سرهنگ “محمد محمد پور” با بیان اینکه این اقدام در راستای مبارزه با احتکار کالاهای اساسی صورت گرفته است، افزود: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با انجام اقدامات اطلاعاتی و فنی از وجود این انبار مطلع شدند.

وی ادامه داد: کارآگاهان پلیس و اداره صمت شهرستان ساری پس از بررسی، در این انبار ۱۸۷ دستگاه از انواع لوازم خانگی نظیر یخچال، ماشین لباسشویی، کولر اسپلیت و آبگرمکن را کشف کردند که به‌دلیل عدم ثبت در سامانه‌های مربوطه، احتکار شناخته شدند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران با اشاره به اینکه ارزش کالاهای کشف‌شده ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده، عنوان کرد: پرونده‌ای در این خصوص تشکیل و متهم به مراجع قضائی ارجاع گردید.

سرهنگ محمدپور خاطرنشان کرد: مبارزه با قاچاق کالا و احتکار کالاهای ضروری جامعه از اولویت‌های مهم پلیس است و درخواست دارد در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی، آن را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.

سرقت ۷۰۰ کیلو برنج از یک شالیکوبی در مازندران

جانشین نیروی انتظامی استان مازندران از کشف ۷۰۰ کیلوگرم برنج سرقتی از یک شالیکوبی و دستگیری سارق در شهرستان نور خبر داد.

سردار “سید موسی حسینی” در این رابطه گفت: در جریان گشت‌زنی‌های کلانتری رویان شهرستان نور، مأموران به یک خودروی وانت پیکان مشکوک شدند که راننده آن در حال فروش کیسه‌های برنج بود.

وی افزود: پس از بررسی‌های لازم، مشخص شد فروشنده هیچ مدرکی برای اثبات مالکیت برنج ندارد و در پی هماهنگی قضائی، متهم به اداره آگاهی شهرستان نور منتقل شد و در آنجا به سرقت این برنج از یکی از شالیکوبی‌های همجوار اعتراف کرد.

جانشین فرماندهی انتظامی استان مازندران با اشاره به برآورد ارزش برنج‌های سرقتی توسط کارشناسان به یک میلیارد ریال، اظهار کرد: متهم پس از تکمیل تحقیقات به مراجع قضائی معرفی شد.

اعزام مشمولان دانشگاهی و غیر دانشگاهی پایه خدمتی آبان ۱۴۰۲

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان مازندران از اعزام همزمان مشمولان دانشگاهی و غیر دانشگاهی پایه خدمتی آبان ۱۴۰۲ در روز دوشنبه یکم آبان ماه از شهرستان‌های معین خبر داد.

سرهنگ “محمدرضا کریم پور” در تشریح این خبر، اعلام کرد: با توجه به دستور کار سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی، اعزام به خدمت مشمولان دانشگاهی و غیر دانشگاهی در ساعت ۶ صبح روز دوشنبه یکم آبان ماه در دو نقطه از استان انجام خواهد شد.

وی خاطرنشان ساخت: به این ترتیب، مشمولان ساکن در شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا، میاندورود، ساری، جویبار، سیمرغ، قائمشهر، سوادکوه، بابل، آمل، فریدونکنار و بابلسر باید از محل تعیین شده واقع در پارک شهید زارع شهرستان ساری که در کیلومتر ۲ جاده نکا قرار دارد، به مراکز آموزشی اعزام شوند.

سرهنگ کریم پور بیان کرد: همچنین مشمولان شهرستان‌های محمودآباد، نور، نوشهر، چالوس، کلاردشت، عباس‌آباد، تنکابن و رامسر جهت اعزام به مراکز آموزشی باید به مجتمع تفریحی سیترا (پلاژ حسینی) شهرستان نوشهر مراجعه کنند.

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان مازندران اضافه کرد: تمامی مشمولان تخصیص یافته به مراکز آموزش داخل استانی و همچنین پلیس بخصوص (کد ۵۳۶)، طلبه طرح هجرت (کد ۷۱۹ و ۷۲۰) و شهید کچویی کرج (سازمان زندان‌ها) ملزم به اعزام انفرادی به مراکز آموزشی هستند و نیازی به حضور در محل اعزام استانی نیست.

وی به اهمیت همراه داشتن مدارک لازم از جمله اصل برگ اعزام، برگ محل مراجعه، تأییدیه واکسیناسیون، کارت ملی و شناسنامه و مدارک مربوط به شرایط ویژه مانند فرزند خانواده نظامی یا جانباز و … برای مشمولان در روز اعزام تأکید کرد.

کریم پور یادآور شد: مشمولان باید قبل از ورود به مراکز آموزشی، نکات بهداشتی لازم را رعایت کرده و وسایل شخصی و بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده همراه داشته باشند و همچنین کارت واکسیناسیون کرونا را به همراه بیاورند.

معاون وظیفه عمومی نیروی انتظامی استان مازندران با استناد به ماده ۱۹ قانون خدمت وظیفه عمومی خاطرنشان کرد: افرادی که به سن ۱۸ رسیدند باید پس از انتشار آگهی احضار، در مدت ۶ ماه خود را به سازمان وظیفه عمومی معرفی کرده و سازمان موظف است حداکثر ظرف ۶ ماه تکلیف مشمولان را تعیین و آن‌ها را به خدمت اعزام یا معاف کند.


“`

آخرین اخبار

توپ طلا ۲۰۲۶؛ هری کین در زادگاهش توپ طلا را برد/ جوایز پرشمار به اسپانیایی‌ها رسید

دوشنبه ۲۶ اکتبر (۴ آبان) سالن تئاتر لندن پالادیوم میزبان...

ناترازی پرهزینه

صنعت فولاد ایران در سال‌های گذشته با چالش...

یاشیکا با Y16 دوربینی از دل دهه ۱۹۵۰ به دنیای دیجیتال آورد

یاشیکا دوربین کامپکت دیجیتال جدید Y16 را معرفی کرد...

ادعای ارتش رژیم صهیونیستی درباره ترور ۴ نیروی مقاومت در غزه

به گزارش خبرآنلاین، ارتش رژیم صهیونیستی دوشنبه شب مدعی...

لانچیا گاما ۲۰۲۶ معرفی شد؛ خودروی برقی با برد ۷۴۰ کیلومتر برای نجات یک برند ایتالیایی

شرکت لانچیا (Lancia) در آستانه صدوبیستمین سالگرد تأسیس خود،...

رهبر انقلاب: کلید هرچه قوی‌تر شدن ایران مرزشکنی علمی نخبگان است

ه گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیام آیت الله سید مجتبی خامنه...

رفغ مشکل فنی، و فعالیت مجدد ایتنا

به اطلاع خوانندگان و کاربران گرامی ایتنا می‌رسانیم: همانطور که...

مدیرعامل اتحادیه دام سبک: قیمت منطقی هر کیلوگرم لاشه گوسفندی یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، افشین صدردادرس، مدیرعامل اتحادیه دام...

سندرم «کم‌ آوردن در ورزش»؛ چرا مردان در سکوت رنج می‌کشند؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : بی‌بی‌سی:...

تبیین برنامه‌های آئین روز دانش‌آموز در سراسر کشور

رئیس ستاد برگزاری مراسم ۱۳ آبان از برگزاری راهپیمایی...

گودرزی: استیضاح عراقچی هنوز به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عباس گودرزی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس...

استقلال به امارات نرسیده به دردسر خورد/ آبی‌ها مصمم‌تر می‌شوند

استقلال در شرایطی راهی امارات شد که باید خود...

فروش دلار سهمیه‌ای چقدر ضرب بازار ارز را گرفت؟

بانک مرکزی به دنبال افزایش نوسانات بازار ارز، در...

فراخوان ملی طرح‌های تحول طب ایرانی و صنایع گیاهان دارویی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی،...

قیمت طلا ظهر امروز ۴ آبان ۱۴۰۵/ هر گرم طلای ۱۸ عیار ۲۶ میلیون و ۴۳۲ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا...

شکست دیگری برای ترامپیسم – خبرآنلاین

پیروزی لولا در برزیل را می‌توان در ادامه روندی...

پیشنهاد اصلاح و تغییر مبنای محاسبه مستمری بازنشستگان از چند سال آینده

دبیر هیأت امنای سازمان تأمین اجتماعی ضمن تشریح ابعاد...

چهار سال انتظار برای کاهش کیسه‌های پلاستیکی

با گذشت چهار سال از تصویب آیین‌نامه کاهش مصرف...

تبلیغات متنی