یکشنبه 3 آبان 1405

کاهش ۵۱ درصدی میزان بارش در کشور

 

طبق اطلاعات ارائه شده توسط سازمان هواشناسی، طی سال آبی جاری تا تاریخ ۱۱ بهمن، بارش ها با کاهش ۵۱.۱ درصدی مواجه بوده و در این مدت بالغ بر ۵۰.۵ میلی متر بارش گزارش شده است، در حالی که میانگین بارش بلندمدت در این دوره ۱۰۳.۲ میلی متر ثبت گردیده است.

، بر اساس اطلاعات سازمان هواشناسی، در هفت روز اخیر منتهی به ۱۱ بهمن ماه، مقدار بارش ها به ۳.۶ میلی متر رسیده که این میزان در مقایسه با میانگین بلندمدت ۷.۵ میلی متر، کاهش ۵۱.۷ درصدی را نشان می دهد.

 

از ابتدای ماه جاری تا ۱۱ بهمن ماه، بارش ها به طور میانگین به میزان ۴.۶ میلی متر ثبت شده است، در حالی که میانگین بلندمدت آن ۱۱.۸ میلی متر می باشد. این امر نشان دهنده کاهش ۶۱.۳ درصدی بارش ها نسبت به میانگین بلندمدت است.

 

از آغاز فصل کنونی تا تاریخ ۱۱ بهمن ماه، میانگین بارش ها ۱۶.۶ میلی متر بوده که به نسبت بارش نرمال ۴۴.۲ درصدی، کاهشی ۶۲.۵ درصدی را به ثبت رسانده ایم.

 

از آغاز سال آبی جاری تا ۱۱ بهمن ماه،به طور میانگین ۵۰.۵ میلی متر بارش در کشور گزارش شده است که در مقایسه با میانگین بلندمدت (۱۰۳.۲ میلی متر) نشان دهنده کاهش ۵۱.۱ درصدی بارش هاست.

 

بر اساس جدول اطلاعات بارش استان ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته)، تنها استان مازندران موفق به ثبت بارش بالاتر از میانگین بلندمدت شده است، به طوری که تا ۱۱ بهمن ماه بارش ۳۰۶.۵ میلی متری در این استان گزارش گردیده که نسبت به بارش بلندمدت ۲۹۱.۴ میلی متری، افزایشی معادل ۵.۲ درصد داشته است.

 

بارش ها در سایر استان ها نیز کمتر از حد نرمال بوده و در این میان، کهگیلویه و بویراحمد با افت ۷۸.۸ درصدی بارش نسبت به میانگین نرمال در سال آبی جاری، بدترین وضعیت را دارد.

 

استان تهران نیز از سایر استان ها با کمبود بارش مواجه است، به طوری که در حالی که میانگین بارش بلندمدت تهران ۱۱۱.۵ میلی متر است، در سال آبی جاری تنها ۶۷.۱ میلی متر بارش ثبت گردیده که حاکی از کاهش ۳۹.۸ درصدی بارش ها در این استان است.

 

سال آبی در ایران از ابتدای پاییز آغاز می شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه خواهد داشت.

 

 

آخرین اخبار

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

تاب‌آوری شبکه ارتباطی کشور در سایه تقویت سکوهای داخلی

در شرایط بحرانی نظیر جنگ، سکوهای داخلی از یک...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

تبلیغات متنی