سه‌شنبه 16 تیر 1405

کوچک زاده صحن مجلس را تحت تاثیر قرار داد/ سخنگوی مجمع ادعای نادرستی درباره تصویب پالرمو در مجلس مطرح کرد/ آقای حاجی بابایی اگر قادر به اداره جلسه نیستید، اعلام کنید

مهدی کوچک‌زاده، نماینده مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز مجلس با اظهارات خود جوی پر تنش در مجلس ایجاد کرد.

او در خلال یک تذکر گفت: ده سال پیش، در زمان دو دوره پیش مجلس که نه من و نه قالیباف رئیس بودند و تعداد زیادی از نمایندگان حاضر بودند، مجلسی اقدامی را تصویب کرد؛ بدون اینکه نام آن را بر زبان بیاورم و بخواهم حساسیتی به وجود آورم.

وی ادامه داد: شورای نگهبان در آن زمان این مصوبه را رد کرد و آن را به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال کرد، جایی که این موضوع به مدت یک دهه در آنجا مسکوت باقی ماند اما اخیراً سخنگوی مجمع تشخیص به طرز نادرستی اعلام کرد که ما به مصوبه مجلس رأی داده‌ایم و شورای نگهبان هم موافق این موضوع بود؛ این ادعاها هر دو نادرست است.

نماینده تهران همچنین افزود: مجلسی که ما در حال حاضر در آن هستیم به طور کلی با مجلس یک دهه پیش متفاوت است. در آن زمان، لاریجانی ریاست مجلس را بر عهده داشت و هم‌اکنون قالیباف رئیس مجلس است. برخی می‌گویند که احکام الهی نیز باید در تطابق با زمان و مکان در نظر گرفته شوند. نمایندگان مجلس ۱۰ سال پیش گفته‌اند که پالرمو مفید است، مطمئنم اگر همین موضوع در مجلس دوازدهم امروز رأی‌گیری شود، به پالرمو رأی نخواهد داد.

وی افزود: سخنگوی مجمع تشخیص حق نداشت ادعا کند که مجلس آن را تصویب کرده است. مردم عزیز بدانید که این مجلس هیچ گونه توافقی با پالرمو نداشت.

در میانه این اظهارات، تعدادی از نمایندگان با هواداری از مواضع خود، فریاد زدند و برخی نیز به صورت فیزیکی به جایگاه هیات رئیسه و صندلی کوچک‌زاده رفتند و اعتراض خود را ابراز کردند.

در پاسخ به این اعتراضات، کوچک‌زاده به حاجی‌بابایی، رئیس جلسه، گفت: بر اساس آیین نامه داخلی مجلس، قطع سخنان ناطق و عدم رعایت سکوت ممنوع است و رئیس جلسه باید این موضوع را مدیریت کند.

در همین حال، برخی نمایندگان از جمله احمد بیگدلی، نماینده خدابنده، نزديك صندلی کوچک‌زاده رفتند و مخالفت خود را اعلام کردند، که کوچک‌زاده به آنها گفت: آقا، گوش کنید! من می‌خواهم از حیثیت مجلس دفاع کنم. موضوع فقط این است که ما (پالرمو را) تصویب نکرده‌ایم؛ چرا چنین بگویید که تصویب کردیم؟

وی ادامه داد: موضوع بعدی این است که هر قانونی که از یک مجلس یا هر لایحه‌ای نیمه‌تمام باقی بماند، طبق ماده ۱۳۷ باید دوباره در مجلس مطرح شود.

کوچک‌زاده همچنین به نمایندگانی که در حال فریاد زدن بودند گفت: آقا! سروصدا نکنید، من دارم صحبت می‌کنم. آقای رئیس! اینها را کنترل کنید و وقت من را محفوظ دارید. اگر توانایی مدیریت جلسه را ندارید، صریح بفرمایید.

کوچک‌زاده به یکی از نمایندگانی که با نظر او مخالفت کرده بود گفت: شما که نامت را نمی‌دانم، برو سر جايت. این اعتراض‌ها غیرقانونی هستند و این‌ها حق ندارند وقت من را به هدر دهند. وقت من را نگه‌دارید، آقای حاجی‌بابایی.

پس از اتمام وقت کوچک‌زاده برای ارائه تذکرش، حمیدرضا حاجی‌بابایی، رئیس جلسه، در پاسخ اظهار داشت: این مجلس نفیاً و اثباتاً نظری درباره پالرمو ارائه نکرده است. کمیسیون امنیت ملی و سایر همکاران نیز می‌توانند در این خصوص پاسخگو باشند.

۲۹۲۲۲

آخرین اخبار

۳ تفنگدار مدرن در فاصله ۳ گل تا رکورد ۳ افسانه که از سومی، ۵۶ سال می‌گذرد!

 بدترین چیز برای کسانی که شغلشان ثبت آمارها در...

ادعای مقام آمریکایی: حمله ایران به دو کشتی در تنگه هرمز

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : اکسیوس...

کشفی جدید، راه را برای رایانه‌های کوانتومی در حد و اندازهٔ یک سکه هموار کرده است

به‌مدت دهه‌ها، مگنون‌ها پتانسیل عظیمی برای فناوری‌های کوانتومی از...

کلوب| مدیران پرسپولیس از تارتار، یحیی می‌سازند یا هاشمیان؟

 مهدی تارتار سالها در تیم‌های مختلف مربیگری کرده و...

ویدیو/ واکنش رسانه‌های جهان به تشییع رهبر شهید

برگزاری باشکوه و میلیونی آیین تشییع رهبر شهید انقلاب...

تعطیلی دیالی به دلیل مراسم تشییع رهبر شهید ایران در عراق

بر اساس گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از...

رهبر شهید انقلاب چند فرزند داشتند؟

خبرآنلاین - زندگی مشترک آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای و...

خبر مهم برای سرپرستان خانوار / اعتبار کالابرگ تیرماه تا چه زمانی قابل استفاده است؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یعقوب اندایش معاون رفاه و...

فیدان: روابط اردوغان و ترامپ می‌تواند به کاهش تنش‌ها در ناتو کمک کند

به گزارش خبرآنلاین، این روزنامه روز دوشنبه گزارش داد...

فولاد به پرسپولیس پاسخ منفی داد؛ این دو بازیکن قابل فروش نیستند

باشگاه فولاد خوزستان در شرایطی که فعالیت‌های نقل‌وانتقالاتی خود...

پیش‌بینی جدید از بازار مسکن / قیمت مسکن در ماه‌های آینده به کدام سمت می‌رود؟

به گزارش خبرآنلاین، کیانوش گودرزی، رئیس اتحادیه مشاوران املاک، با اشاره...

چین آزمایش یک موشک استراتژیک را در آب‌های اقیانوس آرام انجام داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وانگ شومینگ، سخنگوی نیروی دریایی...

بزرگ‌ترین کارخانه عمر دوم باتری خودروهای برقی افتتاح شد؛ انقلابی در ذخیره‌سازی انرژی

با افزایش تعداد خودروهای برقی، میلیون‌ها باتری در سال‌های...

پایان پاکسازی فضای بیرونی مصلی در شب گذشته

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران از پایان عملیات...

حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ ۲ نفر به شهادت رسیدند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : فارس:...

میراث فکری رهبر شهید برای اقتدار علمی کشور/ مرور مهمترین کلیدواژه‌ها

خبرگزاری مهر – گروه دانشگاه و فناوری؛ رهبر شهید...

تبلیغات متنی