جمعه 8 آبان 1405

وضعیت کیفیت هوا در تهران صبح روز دوشنبه ۲۴ دی

شاخص لحظه ای کیفیت هوای تهران در عدد ۱۳۰ قرار دارد و به وضعیت نارنجی دچار شده است. همچنین، متوسط کیفیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته به عدد ۱۶۰ رسیده و برای تمامی افراد جامعه ناسالم محسوب می شود.

ایرنا نیز گزارش داده است که با افزایش آلاینده ها، به گروه های خاصی از جمله سالمندان، بیماران قلبی، زنان باردار و کودکان توصیه می شود که در صورت امکان، از خانه خارج نشوند.

علاوه بر این، به افرادی که دچار بیماری های قلبی یا ریوی هستند و همچنین به سالمندان و کودکان، پیشنهاد می شود از انجام فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل پرهیز کنند و دیگران نیز باید فعالیت های خود را در خارج از منزل محدود نمایند.

کمیته اضطرار آلودگی هوای استانداری تهران دیروز به منظور بررسی بهبود نسبی وضعیت هوا جلسه ای برگزار کرد و اعلام کرد که ادارات و مدارس روز دوشنبه فعالیت خواهند داشت، با این حال پلیس به تازگی اعلام کرده است که ترافیک سنگینی در معابر وجود دارد.

سرهنگ علی اصغر شریفی، رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور پایتخت به شهروندان توصیه کرد: با توجه به شدت آلودگی هوا، تا حد ممکن از وسایل حمل و نقل عمومی (مانند اتوبوس و مترو) استفاده کنید تا آلودگی و ترافیک کاهش یابد.

از ابتدای سال جاری، ساکنان پایتخت پنج روز با هوای پاک، ۱۷۹ روز با هوای سالم، ۹۸ روز با هوای ناسالم برای گروه های حساس و ۱۷ روز با هوای ناسالم برای تمامی گروه های سنی را تجربه کرده اند.

سال گذشته، بر پایه گزارش های مربوط به آلودگی، پایتخت ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه ها را در کارنامه آلودگی خود ثبت کرده است.

شاخص کیفیت هوا معیاری است که به صورت روزانه کیفیت هوای محیط را و ارتباط آن با سلامت افراد را اندازه گیری می کند. این شاخص از صفر تا ۵۰ به عنوان شرایط پاک یا سبز، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول یا زرد، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه های حساس یا نارنجی، ۱۵۱ تا ۲۰۰ به عنوان وضعیت ناسالم برای عموم یا قرمز، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم یا بنفش و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در وضعیت خطرناک یا ارغوانی تقسیم بندی می شود.

۴۷۲۳۶

آخرین اخبار

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

جدیدترین خبر درباره شرایط کمپانی پس از بستری شدن در بیمارستان

ونسان کمپانی، سرمربی بایرن مونیخ، پس از بستری شدن...

اگر هنگام بازکردن آیفون Duo صدای غیرعادی شنیدید، به گوشی فشار نیاورید

کالبدشکافی گوشی تاشوی آیفون دوئو توسط شرکت iFixit دو احتمال مهم...

مغز کودکان ۴ سال پیش از بروز علائم، خطر افسردگی و اضطراب را نشان می‌دهد

بر اساس تازه‌ترین پژوهش، سرعت بلوغ مغز کودک می‌تواند...

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

تبلیغات متنی