یکشنبه 30 فروردین 1405

گزارش از نشست هم اندیشی اقتصادی خزر

نشست مشترک اعضای سومین همایش اقتصادی خزر با حضور محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور و مقامات ارشد from کشورهای روسیه، ترکمنستان، آذربایجان، قزاقستان و تاجیکستان در حال برگزاری است.

در این گردهمایی، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور ایران، میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه، خواجه مراد گلدی مراداف، نخست وزیر ترکمنستان، علی اسدوف، نخست وزیر جمهوری آذربایجان، اولژاس آبایویچ بکتنوف، نخست وزیر جمهوری قزاقستان و قاهر رسول زاده، نخست وزیر تاجیکستان به عنوان مهمانان ویژه حاضر هستند.

محمدرضا عارف امروز صبح در مجموعه تاریخیفرهنگی سعدآباد از اعضای همایش اقتصادی خزر استقبال کرد.

قبل از شروع این نشست مشترک، سران کشورهایی که در همایش حضور دارند، عکس یادگاری گرفتند و از آخرین دستاوردهای علمی و فناورانه جمهوری اسلامی ایران بازدید کرده و از نزدیک با پیشرفت های علمی ایران آشنا شدند.

در این نمایشگاه، جزئیات جدیدترین دستاوردهای علمی و فناورانه شرکت های دانش بنیان ایران در حوزه های پزشکی و سلامت، کشاورزی، پتروشیمی، صنایع غذایی، تصفیه فاضلاب و آلودگی های شیمیایی، آب و انرژی و … برای بازدیدکنندگان ارائه شد.

ایران دوستان روزهای سخت را فراموش نمی کند

در آغاز این نشست، محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور در بخشی از سخنان خود در این همایش، برگزاری سومین همایش اقتصادی دریای خزر را گام مهمی در ارتقای همکاری های تجاری و اقتصادی میان اعضای آن دانست و بیان کرد: ما می توانیم از این فرصت بهره برداری کنیم تا همکاری هایمان را افزایش دهیم. امیدوارم با عملی شدن تصمیماتی که امروز اتخاذ می کنیم، شاهد رشد اقتصادی در این منطقه باشیم.

وی همچنین با اشاره به اینکه گفتگوهای انجام شده فرصتی مناسب برای شناخت عمیق تر حوزه های همکاری فراهم می آورد، افزود: باید بستر تسهیل تبادلات همسایگی خود را مهیا کنیم. همسایگان در سیاست خارجی ایران دارای جایگاه راهبردی هستند. ایران دوستان روزهای سخت را فراموش نخواهد کرد.

شایان ذکر است که در روز نخست این همایش اقتصادی خزر، نشست های بزرگ تجاری در قالب ۷ پنل تخصصی و میزگرد با حضور وزرا، معاونان وزرا و نمایندگان بخش خصوصی و فعالان اقتصادی کشورهای حاشیه دریای خزر، در محل هتل بین المللی آزادی تهران برگزار شد.

ادامه دارد…

آخرین اخبار

زمان خرید طلا فرارسید؟ – خبرآنلاین

به گزارش خبرآنلاین،نادر بذرافشان در تشریح چشم انداز بازار داخلی...

شکل‌گیری بحث‌ها بین وزرای خارجه انگلیس و پاکستان درباره مسائل منطقه‌ای

طبق گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «ایوت کوپر» وزیر خارجه بریتانیا...

بیانیه ۴۲نماینده مجلس علیه تصمیمات راهبردی نظام؟ / این بار چه کسانی قرار است دیپلماسی را تخریب کنند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تعدادی از نمایندگان مجلس علیه دور...

گزارش تازه نیویورک تایمز از زرادخانه ایران

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه آمریکایی نیویورک...

پنالتی‌ها درخشش ال‌چولو را به سایه می‌سایند؛ سوسیداد برای سومین بار قهرمان کوپادل‌ری می‌شود

استادیوم لاکارتوخا شاهد برگزاری دیدار پایانی جام حذفی اسپانیا،...

خطیب‌زاده: هیچ یورانیوم غنی‌شده‌ای به ایالات متحده منتقل نخواهد شد

به گزارش ایسنا، «سعید خطیب‌زاده»، معاون وزیر امور خارجه...

دانشمندان هورمون طبیعی را کشف کرده‌اند که می‌تواند چاقی را معکوس کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : دیجیاتو:...

واکنش سازمان هواپیمایی به فروش بلیت توسط برخی سایت‌ها

به گزارش خبرآنلاین،مقصود اسعدی سامانی در خصوص بازگشایی ۶...

آمریکا با جنگ ایران خود را در یک دام «خودساخته» گرفتار کرد

به گزارش خبرآنلاین، پروفسور گریگوری ای. ددیس (Gregory A....

هواشناسی: بارش باران و کاهش دما در تهران

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا: نتایج این نبرد شفاف است و ملت ایران بر تنگه هرمز تسلط دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام «علی شیرازی»، رئیس سازمان...

استراتژیست جمهوری‌خواه: ترامپ در پیش‌چشم ما به سرنوشتش می‌رسد

به نقل از خبرآنلاین، در اپیزود اخیر پادکست «لفت...

اطلاعیه مهم سازمان هواپیمایی درباره بازگشایی فرودگاه‌های کشور/ کدام مسیرها باز شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان هواپیمایی کشوری طی اطلاعیه‌ای...

آسیب به ۶۰ هواپیمای مسافربری در جنگ رمضان/ ۱۰ هواپیما منهدم شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا رضایی‌کوچی رئیس کمیسیون عمران...

ترامپ پرونده گم شدن دانشمندان هسته‌ای را به دست اف‌بی‌آی سپرد

طبق گزارش خبرآنلاین، کاخ سفید اعلام کرده است که...

تبلیغات متنی