پنج‌شنبه 7 آبان 1405

۳۸ هزار و ۳۴۵ جانباخته، حاصل ۲۷۹ روز از جنایت‌ها در غزه / فاجعه‌ای در الشجاعیه

وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام نمود که تعداد کلی شهدای ناشی از حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از تاریخ هفتم اکتبر به ۳۸ هزار و ۳۴۵ نفر افزایش یافته است.

وزارت بهداشت فلسطین امروز – پنجشنبه – از جنایات رژیم صهیونیستی در ارتکاب ۲ قتل عام جدید در نوار غزه خبر داد و اعلام کرد که در پی این اقدامات، ۵۰ فلسطینی شهید و ۵۴ تن دیگر نیز زخمی شدند.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، وزارت بهداشت فلسطین همچنین بیان کرد که در ۲۴ ساعت گذشته، ۵۰ فلسطینی به شهادت رسیده و ۵۴ نفر نیز دچار جراحات شده‌اند. با این اتفاقات، تعداد شهدای درگیری‌ها از هفتم اکتبر به ۳۸۳۴۵ نفر و تعداد مجروحان به ۸۸۲۹۵ نفر رسید.

هزاران فرد دیگر همچنان مفقود و زیر آوار مانده‌اند و تیم‌های امدادرسانی هنوز قادر به دسترسی به این افراد نبوده‌اند. بخش عمده‌ای از شهدای این درگیری‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند به طوری که طبق اعلام وزارت بهداشت فلسطین در غزه، تاکنون بیش از ۲۶ هزار زن و کودک در این جنگ جان خود را از دست داده‌اند.

منطقه آسیب‌دیده الشجاعیه

سازمان دفاع مدنی نوار غزه نسبت به انتشار بیماری‌های واگیردار در این باریکه هشدار داده و اعلام کرد که محله الشجاعیه به‌علت تجاوزات رژیم صهیونیستی به یک منطقه غیرقابل سکونت و فاجعه‌بار تبدیل شده است.

سخنگوی سازمان دفاع مدنی نوار غزه اشاره کرد که: ما با کمبود شدید امکانات روبرو هستیم و نیروهای امدادی ما نمی‌توانند به محله الشجاعیه برای کمک به مردم محاصره‌شده و بیرون کشیدن اجساد شهدا دسترسی پیدا کنند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وی ضمن اشاره به وضعیت بحرانی محله الشجاعیه، اعلام نمود که این منطقه به‌دلیل حملات مکرر اسرائیل به یک زخم باز تبدیل گردیده است که دیگر قابل زندگی نیست.

او همچنین افزود: در پی حملات جدید به این محله، توانسته‌ایم بیش از ۶۰ شهید را از زیر آوار بیرون آوریم و بدن ده‌ها شهید دیگر هنوز زیر آوار مانده است. تجمیع هزاران جسد زیر آوار به گسترش بیماری‌های واگیردار منجر شده است.

این مقام فلسطینی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی یک مرکز درمانی در محله الشجاعیه را که به بیش از ۶۰ هزار نفر خدمات ارائه می‌کرد، به‌کلی تخریب کرده است.

وی تأکید کرد که بیش از ۸۵ درصد ساختمان‌های مسکونی در محله الشجاعیه غیرقابل سکونت شده‌اند و بیش از ۱۲۰ هزار شهروند این منطقه نیز آواره شده‌اند.

سخنگوی سازمان دفاع مدنی نوار غزه همچنین خواستار تأمین سوخت مورد نیاز برای امدادرسانی و بیرون کشیدن اجساد شهدا شد.

رژیم صهیونیستی با وجود محکومیت‌های وسیع بین‌المللی و منطقه‌ای، همچنان برای دهمین ماه به تجاوزات خود به غزه ادامه می‌دهد. رژیم اشغالگر، پس از محاصره گذرگاه مرزی رفح و متوقف کردن جریان کمک‌ها به نوار غزه، عزم خود را برای ادامه جنگ نسل‌کشی و ایجاد قحطی در میان فلسطینیان جزم کرده است؛ اقدامی که با خود خطر تشدید فاجعه انسانی به‌خصوص به‌دلیل کمبود مواد غذایی و سوخت به همراه خواهد داشت.

حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه اکنون وارد دویست و هفتاد و نهمین روز خود شده و به‌دنبال آن، بیش از ۳۸ هزار شهید و بیش از ۸۸ هزار زخمی برجای مانده است.

آخرین اخبار

افشای جزییاتی از فرار نامزد مغلوب انتخابات برزیل به آمریکا

به گزارش خبرآنلاین، خبرنگار المیادین در خصوص اخبار منتشره...

همه پرسش‌ها درباره نتانیاهو

انتخابات اخیر اسرائیل در حالی بدون پیروز قاطع...

سندرز: ترامپ خطرناک‌ترین رئیس‌جمهور تاریخ است

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل ایالت ورمونت...

نایب‌رئیس کمیسیون انرژی مجلس: گاز کمتر مصرف کنید پول نقد بگیرید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فرهاد شهرکی، نایب رئیس کمیسیون...

انویدیا سه میلیارد دلار برای تقویت ابرهوش شخصی زاکربرگ هزینه می‌کند

شرکت‌های انویدیا و متا روز سه‌شنبه از گسترش همکاری...

افقه: مشکلات اقتصاد ایران نتیجه سیاست‌گذاری‌های غلط است، نه غربی بودن علم اقتصاد

به گزارش خبرآنلاین آیا مشکلات اقتصادی ایران ناشی از...

توقف ثبت سفارش خودروهای وارداتی از محل بودجه ۱۴۰۴/سفارش‌های دارای تأمین ارز مستثنی شدند

به گزارش خبرآنلاین،براساس ابلاغیه رسمی سازمان توسعه تجارت ایران،...

اروپا به دنبال شکستن سلطه استارلینک

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد محدودسازی اخیر دسترسی اوکراین به...

چرا برخی مالکان پیامک کالابرگ گرفتند، اما برخی مستاجران نه؟

با آغاز فرآیند شناسایی مشمولان افزایش اعتبار کالابرگ، دریافت...

آب زغال‌اخته قرمز می‌تواند به سلامت دندان‌ها کمک کند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : پژوهش...

وام ازدواج فرزندان بازنشستگان از ۸۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حالی که مهلت ثبت‌نام...

علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی شد

به گزارش تابناک و به نقل از روابط عمومی...

مهریه ۱۴ سکه‌ای زیر تیغ انتقاد؛ هشدار معاون امور زنان درباره حقوق زنان

مصوبه مجلس درخصوص کاهش ضمانت اجرای کیفری مهریه به...

یک انفجار ۲۷ روزه در فضا کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندیپندنت، این...

هشدار چین در شورای امنیت: به حقوق هسته‌ای ایران احترام بگذارید

به گزارش خبرآنلاین از روزنامه چاینا دیلی، فو کونگ،...

برای خرید یک خانه‌ ۸۰ متری ۸۲ سال حقوق‌ کارمندی را پس‌انداز کنید!

یک کارشناس بازار مسکن با اشاره به پیامدهای تداوم...

جنگهای 12 و 40روزه خیانتکارانی چون رضا پهلوی را رسوا کرد

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: انصاری با...

استمرار بلاتکلیفی در صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان چه تبعاتی دارد؟

با وجود ابلاغ مصوبه هیأت وزیران درباره آموزش عملی...

سه شرط موفقیت موتورولا ریزر فلکس در رقابت با سامسونگ و اپل

موتورولا ریزر فلکس (Razr Flex)، گوشی تاشوی عریض و...

تبلیغات متنی