مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان در پی وقوع حریق در تالاب انزلی که به وسعت سه هکتار را دربر گرفت، اعلام کرد: تلاشهای نیروهای امدادی در مهار آتش بعد از سه ساعت به ثمر رسید و این عملیات در ساعت ۱۶ امروز به پایان رسید.
به نقل از تسنیم، محمدرضا حق بین افزود: از حدود ساعت ۱۳ امروز، آتشسوزی در تالاب انزلی آغاز شد و نیروهای امدادی نیز بلافاصله پس از وقوع حادثه در محل حاضر شدند تا اقدامات لازم برای خاموش کردن حریق را انجام دهند.
وی با اشاره به این که حریق در ساعت ۱۶ امروز و با حضور ۱۰ تیم عملیاتی به طور کامل کنترل شد، ادامه داد: طبق برآوردهای اولیه، وسعت منطقه آسیبدیده تقریباً سه هکتار برآورد شده است و نیروهای امدادی برای مهار آتش و جلوگیری از گسترش آن به انجام اقدامات ضروری پرداختند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان همچنین بیان کرد که نتایج اولیه نشان میدهد برخی افراد به قصد تصرف و سوءاستفاده از اراضی ملی، اقدام به آتشسوزی در تالاب کردهاند. وی همچنین تأکید کرد که پیگیریهای قانونی در این زمینه در حال انجام است و اگر عمدی بودن آتشسوزی اثبات شود، اقدامات قضایی لازم به عمل خواهد آمد.
