یکشنبه 3 آبان 1405

بهره برداری از پروژه آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اعتبار ۸۵۰۰ میلیارد ریال انجام شد

سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان اعلام کرد: همزمان با سفر رئیس جمهور و وزیر نیرو به استان، پروژه های آب و فاضلاب به ارزش هشت هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در منطقه سیستان به مرحله بهره برداری رسیدند.

علیرضا قاسمی توضیح داد: در مراسمی که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، هفت پروژه شامل احداث سه ایستگاه پمپاژ آب، یک ایستگاه پمپاژ فاضلاب، خط انتقال آب به طول چهار کیلومتر با قطر یک هزار میلی متر و اجرای ۲۶ کیلومتر خط و شبکه فاضلاب برای ساکنان دشت سیستان به طور رسمی به بهره برداری رسیدند.

وی اضافه کرد: منطقه سیستان واقع در شمال سیستان و بلوچستان شامل پنج شهرستان، ۱۰ شهر و ۸۴۶ روستا است که تأمین آب مورد نیاز شهرها و روستاهای آن از طریق منابع آبی چاه نیمه ها صورت می گیرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان بیان داشت: با توجه به ویژگی های توپوگرافی سیستان، احداث ایستگاه های پمپاژ به منظور تقویت فشار در شبکه ها و توزیع عادلانه آب در طرح آبرسانی به شهرهای این منطقه تحت عنوان طرح آبرسانی به زابل و شهرهای مسیر، برنامه ریزی شده است که در آن چهار ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۲ هزار و ۴۰۰ لیتر در ثانیه و سه ایستگاه پمپاژ در زون های شرقی و غربی زابل و ایستگاه زهک به بهره برداری رسیده اند.

وی ادامه داد: طرح آبرسانی به زابل و شهرهای مرتبط با آن، با پیشرفت ۹۰ درصدی به عنوان یکی از پروژه های توسعه ای با اهمیت در منطقه سیستان به شمار می آید که شامل پنج پروژه بزرگ است، از جمله ساخت آبگیر، تصفیه خانه ای با ظرفیت ۲ هزار و ۵۰ لیتر در ثانیه، خطوط انتقال و مخازن بتنی با ظرفیت ۵۱ هزار مترمکعب و چهار ایستگاه پمپاژ.

قاسمی تصریح کرد: طرح فاضلاب زابل به عنوان نخستین طرح ملی و اولویت دار شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از دهه ۷۰ به منظور پاسخ گویی به نیازهای شهر وارد مرحله اجرایی گردید. با توجه به گسترش شهر و افزوده شدن مناطق جدید به محدوده شهری، توسعه تاسیسات فاضلاب نیز به تصویب رسید و در حال اجراست. همچنین، بازسازی خطوط اصلی و فرعی و ایستگاه های پمپاژ این شهر، به علت قدمت بالا و نوع لوله ها، در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در راستای برنامه توسعه، یک ایستگاه پمپاژ فاضلاب با دبی ۱۸۶ لیتر در ثانیه و ۲۶ کیلومتر خط انتقال و شبکه در کوتاه ترین زمان ممکن در برخی مناطق شهر زابل به مرحله بهره برداری رسیده و به این ترتیب، خدمات فاضلاب برای ۱۶ هزار نفر فراهم شده است.

آخرین اخبار

نتانیاهو دولت چرخشی با آیزنکوت را رد کرد

به گزارش خبرآنلاین، بنیامین نتانیاهو که با شبکه ۱۴...

قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

مراقب مسمومیت کودکان باشید؛ از گیاهان آپارتمانی تا دهان شویه

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : مهر:...

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

تاب‌آوری شبکه ارتباطی کشور در سایه تقویت سکوهای داخلی

در شرایط بحرانی نظیر جنگ، سکوهای داخلی از یک...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

تبلیغات متنی