شنبه 2 آبان 1405

امروز ۹۰ زندانی فلسطینی به آزادی می رسند

۱۶:۲۹ ۳۰ دی ۱۴۰۳

ابوالفضل هاشمی بعد از پذیرفتن ناکامی در دستیابی به اهداف سه گانه اش در جنگ غزه، رژیم صهیونیستی به طور تحقیرآمیزی شروط توافقی را پذیرفته است که در آن محور مقاومت فلسطین موفق به تحمیل خواسته های خود بر صهیونیست ها شده و تعداد زیادی از اسرای فلسطینی را آزاد کرده است.

در این راستا، جنبش حماس با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: ما در انتظار دریافت فهرستی از ۹۰ اسیر فلسطینی که در چنگال رژیم صهیونیستی هستند از سوی مقامات تل آویو می باشیم. این افراد بر اساس توافق انجام شده باید در روز نخست آتش بس آزاد گردند.

این بیانیه تصریح کرده است: امید می رود که اشغالگران به زودی فهرستی شامل ۹۰ نفر از زنان و کودکان فلسطینی که در اسارت این رژیم بوده اند، ارائه دهند و آنها را در آغاز آتش بس در غزه آزاد کنند.

حماس همچنین تاکید کرده که طبق توافق به عمل آمده، به ازای هر یک از اسرای صهیونیستی در روز نخست، ۳۰ اسیر فلسطینی آزاد خواهند شد.

ایتمار بن گویر، وزیر پیشین امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، پیش تر با انتقاد از بنیامین نتانیاهو او را به عنوان عامل شکست خفت بار در برابر حماس و آزادی اسرای فلسطینی معرفی کرده بود.

الجزیره

آخرین اخبار

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

پیام بورس به بازارها

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در هفته گذشته...

جنگ مجدد با ایران‌، اقتصاد جهانی را زمین‌ گیر خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تنش‌های نظامی میان ایالات متحده...

سهمیه اول و دوم کارت سوخت واریز شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گفته رضا حاجی...

رسیدن سرانه فضای آموزشی کشور به ۶.۱ مترمربع تا پایان برنامه هفتم توسعه

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با...

تبلیغات متنی