در هفته جهاد کشاورزی، 968 پروژه مرتبط با آب و خاک به مرحله بهره‌برداری می‌رسد

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از وب‌سایت وزارت جهاد کشاورزی، صفدر نیازی شهرکی، معاون آب و خاک این وزارت‌خانه در گفتگویی اظهار داشت: در طول هفته جهاد کشاورزی، تعدادی از طرح‌ها در 13 زیرمجموعه کشاورزی به مرحله بهره‌برداری می‌رسند که عمده‌ این فعالیت‌ها به حوزه آب و خاک اختصاص دارد.

او همچنین بیان کرد: 968 پروژه در زمینه آب و خاک با فراهم کردن اعتباری به مبلغ 15 هزار و 122 میلیارد ریال به اجرا درخواهد آمد و این پروژه‌ها به طور مستقیم و غیرمستقیم برای 31 هزار و 897 فرد شغل ایجاد خواهند کرد.

نیازی شهرکی، از جمله طرح‌های مهمی که در این حوزه به بهره‌برداری می‌رسند را شامل اجرا سامانه‌های مدرن آبیاری (28 درصد)، نوسازی و بازسازی قنوات (22 درصد)، انتقال آب به مزارع از طریق لوله (17 درصد) و ساخت و بهسازی کانال‌های آبیاری عمومی (14.5 درصد) معرفی کرد.

او تأکید کرد که این طرح‌ها 81 درصد از کل طرح‌های قابل افتتاح در زمینه آب و خاک را تشکیل می‌دهند و نقش مهمی در بهبود مدیریت منابع آبی و افزایش بهره‌وری در کشاورزی ایفا می‌کنند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، هفته جهاد را فرصتی مناسب برای نمایش دستاوردهای این وزارت‌خانه در راستای حمایت از کشاورزان و بهره‌برداران معرفی کرد و گفت: این طرح‌ها گامی مهم به سوی توسعه زیرساخت‌های کشاورزی، تأمین امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید کشور هستند.

وی همچنین تصریح کرد: این طرح‌ها بخشی از برنامه‌های جامع وزارت جهاد کشاورزی به منظور توسعه پایدار کشاورزی و بهبود معیشت کشاورزان در تمامی نقاط کشور به شمار می‌روند.

/

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا