پنج‌شنبه 14 آبان 1405

بیگی‌نژاد: باید سیاست‌های غیرقیمتی برای کنترل مصرف بنزین و گازوئیل پیش‌بینی شود

یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: اینکه می گوییم شرایط اجتماعی ایجاب می کند قیمت بنزین و گازوئیل را تغییر ندهیم درست است اما باید سیاست های غیرقیمتی برای بهینه سازی مصرف در لایحه بودجه سال آتی طراحی می شد.

هادی بیگی نژاد در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در مورد بررسی عملکرد منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه ها با محوریت تبصره(۱۴) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، بیان کرد: اینکه آقای میرکاظمی گفتند درآمدهای پارسال مقداری غیرنفتی دیده شده است، باید بگویم منابع تبصره ۱۴ نسبت به سال گذشته چقدر تغییر کرده است؟حداقل در حوزه بنزین و گازوئیل کمتر شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: باید اعلام شود که منابع سال ۱۴۰۱ برای سال ۱۴۰۲ نیز در نظر گرفته شده است. اینکه مصرف بنزین و گازوئیل به هر دلیلی اعم از مصرف، قاچاق و هدررفت افزایش یافته، هنر نیست. اینکه می گوییم شرایط اجتماعی ایجاب می کند قیمت بنزین و گازوئیل را تغییر ندهیم درست است اما باید سیاست های غیرقیمتی برای آن طراحی می شد. ما از دولت انتظار داشتیم کاری کند و اکنون نیز توقع داریم در جریان بررسی در کمیسیون تلفیق همکاری کند.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورلی اسلامی، تصریح کرد: بنزین، گازوئیل و گاز طبیعی را عموم مردم مصرف می کنند اما آیا LPG، نفت سفید و نفت کوره را نیز عموم مردم مصرف می کنند؟ چرا برای آن سیاست بازنگری در الگو نداشته ایم. گردش خزانه مربوط به درآمدهای هدفمندی دارای ابهام است. درآمد آن محقق شده اما اعتباری که باید به حوزه اشتغال اختصاص می یافت، تعلق نگرفت. اگر جابجایی اعتبارات مربوط به منابع هدفمندی شفاف باشد، بدبینی ایجاد نمی شود.

وی در ادامه تاکید کرد: قیمت ارز که روی منابع هدفمندی تأثیرگذار است، دولت باید در حوزه ارز تصمیم محکمی بگیرد تا راجع به منابع هدفمندی بتوانیم تصمیم کاربردی بگیریم و اگر وضعیت به همین منوال باقی بماند دچار مشکل می شویم. مسأله ارز در بودجه و هدفمندی غیرشفاف است. سازمان برنامه و بودجه و دولت باید سریع تر به این موضوع ورود کرده و برای آن تصمیم بگیرند.



منبع

آخرین اخبار

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

راز قتل آتنا ۱۴ ساله

به گزارش آفتاب نیوز، ناپدیدشدن یک...

بلاتکلیفی ایران در مقررات‌گذاری ارزهای دیجیتال باوجود رتبه ششم مصرف!

یک تحلیلگر اقتصادی با تأکید بر اینکه توسعه اقتصاد...

از دیتاسنتر تا پردیس محاسباتی؛ ترفند جدید اوپن‌ای‌آی برای جلب رضایت مردم

شرکت اوپن‌ای‌آی (OpenAI) در تلاش است با تغییر نام...

استفاده بیش از حد از هوش مصنوعی چه بلایی سر قدرت تفکر انسان می‌آورد؟

هوش مصنوعی انجام بسیاری از وظایف روزمره را سریع‌تر...

قیمت کارت گرافیک از کنترل خارج شد؛ جهش ۳۵ درصدی در تنها سه ماه

قیمت کارت‌های گرافیک در سه ماه گذشته ۳۵ درصد...

رشد نرم قیمت گوشی‌ها

دنیای اقتصاد: از هر ۱۲ گوشی ثبت‌شده در...

پیشنهاد جدید برای علیرضا منصوریان/ مقصد بعدی سرمربی ایرانی الطلبه مشخص شد؟

علیرضا منصوریان دومین فصل حضورش در فوتبال عراق را...

الشرع و بن سلمان در ریاض دیدار کردند

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  ایرنا:...

قیمت سکه امروز ۱۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش رفت + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

تبلیغات متنی