جمعه 8 آبان 1405

وضعیت آب و هوا، امروز ۲۹ اسفند ۱۴۰۱ / تشدید فعالیت سامانه بارشی از فردا در ۲۷ استان/ هوای ارتفاعات برفی می‌شود


سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی از تشدید بارش‌ها از فردا سه‌شنبه تا روز چهارشنبه دوم فروردین ماه خبر داد و اعلام‌کرد: بارش‌ها در نقاط مرتفع و سردسیر از نوع برف و کولاک برف و در سایر مناطق از نوع رگبار و رعدوبرق، تگرگ و وزش باد شدید موقت است.

فردا (سه‌شنبه) و همزمان با نخستین روز سال در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، تهران، البرز، قزوین، زنجان، همدان، مرکزی، غرب و جنوب اصفهان، لرستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، شمال سمنان، شمال فارس، هرمزگان، گیلان و مازندران بارش باران و برف پیش‌بینی شده است.

روز (چهارشنبه) دوم فروردین نیز بارش‌ها در کردستان، لرستان، مرکزی، همدان، خوزستان، سمنان، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، زنجان، قزوین، البرز، قم، تهران، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان تشدید می‌شود.

لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید، اختلال در ناوگان حمل‌و نقل جاده‌ای، ریلی و هوایی، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، طغیان رودخانه‌ها مخاطرات جوی سامانه فعلی است.

سازمان هواشناسی برای نواحی کوهستانی کولاک برف، صاعقه، رانش زمین و ریزش سنگ در نواحی کوهستانی، خسارت به سازه‌های موقت و خسارت به صنعت کشاورزی را پیش‌بینی کرده است.

هشدار کاهش دما تا ۵ درجه از روز چهارشنبه در ۱۱ استان

هم چنین به دلیل نفوذ توده هوای نسبتا سرد، روز (چهارشنبه) دوم فروردین در گیلان، مازندران، زنجان، قزوین، البرز، تهران، و روز پنجشنبه در گلستان، سمنان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، یزد کاهش ۳ تا ۵ درجه دما و احتمال آسیب به شکوفه و جوانه‌های درختان پیش بینی شده است.

هواشناسی در سومین هشدار از وزش باد شدید، رخداد تندبادهای لحظه‌ای و در نواحی مستعد همراه با خیزش گردوخاک خبر داده است.

بر این اساس فردا (سه‌شنبه) در سمنان، یزد، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان و روز چهارشنبه در فارس، کرمان، یزد، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، تهران، البرز، قم انتظار وزش بادهای شدید موقت وجود دارد.



منبع

آخرین اخبار

صاعقه در ایلام جان ۲ نفر را گرفت و ۳ نفر را مصدوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

نشست سن‌پترزبورگ به مثابه راه «نجات جغرافیایی»

دنیای اقتصاد: دکتر احمد رشیدی نژاد: پژوهشگر ژئوپلیتیک...

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

تبلیغات متنی