یکشنبه 10 آبان 1405

هواشناسی ۱۴۰۲/۰۱/۱۷؛ هشدار زرد و نارنجی هواشناسی برای ۲۱ استان

صادق ضیائیان در گفتگو با ایسنا، درباره وضعیت جوی کشور طی چند روز آینده اظهار کرد: از امروز تا دوشنبه (۱۷ تا ۲۱ فروردین) جوی به نسبت پایدار در بیشتر مناطق کشور حاکم است.

وی افزود: پنج‌شنبه (۱۷ فروردین) در شمال آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، جمعه (۱۸ فروردین) در در شمال خراسان رضوی، شنبه و یک‌شنبه (۱۹ و ۲۰ فروردین) در مناطقی از شمال غرب، شرق، ارتفاعات جنوب شرق و دوشنبه (۲۱ فروردین) در شمال غرب بارش پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا خاطرنشان کرد که از امروز تا دوشنبه به تناوب در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و نوار شرقی کشور وزش باد شدید و در نقاط مستعد خیزش گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: پنج‌شنبه و شنبه (۱۷ و ۱۹ فروردین) در استان‌های ساحلی دریای خزر وزش باد گرم پیش‌بینی می‌شود که در دامنه‌ها و ارتفاعات این استان‌ها وزش باد به نسبت شدید خواهد بود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۱۸ فروردین) قسمتی ابری همراه با وزش باد و در بعضی ساعات وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۴ درجه سانتیگراد و در روز شنبه (۱۹ فروردین) نیمه ابری همراه با وزش باد و در بعضی ساعات وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان همچنین اعلام کرد که طی امروز و فردا (۱۷ و ۱۸ فروردین) شهرکرد با دمای صفر و ۲- درجه سانتیگراد سردترین و اهواز با دمای ۳۴ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان کشور است.

 هشدار زرد و نارنجی هواشناسی برای ۲۱ استان

سازمان هواشناسی نیز طی اطلاعیه‌هایی از افزایش سرعت وزش باد در ۲۱۰ استان طی امروز فردا خبر داد و نسبت به خسارت‌های آن هشدار سطح زرد و نارنجی صادر کرد.

اطلاعیه‌های سازمان هواشناسی به شرح زیر است.

توصیف سامانه: افزایش شدید گرادیان فشاری

زمان شروع: پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۱۷

زمان پایان: جمعه ۱۴۰۲/۰۱/۱۸

نوع مخاطره: به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، افزایش میزان سرعت باد در مقیاس شدید و در نواحی مستعد همراه با خیزش گردوخاک

منطقه اثر:

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۱۷: مرکزی، زنجان، جنوب آذربایجان شرقی، همدان و نیمه جنوبی اردبیل.

جمعه ۱۴۰۲/۰۱/۱۸: غرب خراسان جنوبی، سمنان، شمال غرب سیستان و بلوچستان و شرق کرمان.

اثر مخاطره: در مناطق مستعد، خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا، خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، سقوط اشیا از ارتفاعات و شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: عدم تردد جاده‌ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، اجتناب از فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهنسال، عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع، به‌ویژه در بعدازظهر و استفاده از قیم برای نهال‌ها.

توصیف سامانه: افزایش گرادیان فشاری

زمان پایان: یکشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۲۰

نوع مخاطره: به‌ویژه در ساعات بعدازظهر، افزایش میزان سرعت باد در مقیاس نسبتاً شدید و در نواحی مستعد همراه با خیزش گردوخاک

منطقه اثر:

پنجشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۱۷: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، قزوین، البرز، قم، تهران، اصفهان، سمنان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، یزد، جنوب کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان.

جمعه ۱۴۰۲/۰۱/۱۸: تهران، البرز، قم، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، لرستان، مرکزی، قزوین، همدان، زنجان، شمال آذربایجان غربی.

شنبه ۱۴۰۲/۰۱/۱۹: آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، اردبیل، کرمانشاه، زنجان، همدان، مرکزی، قم، تهران، قزوین، البرز، یزد، اصفهان، سمنان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، کرمان.

یکشنبه ۱۴۰۲/۰۱/۲۰: جنوب اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، همدان، مرکزی، زنجان، قزوین، البرز، قم، تهران، اصفهان، سمنان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، شمال خراسان جنوبی، کرمان و یزد.

اثر مخاطره: در مناطق مستعد، خیزش گردوخاک، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا، احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون‌شهری از جمله سقوط بنر، تابلو‌های تبلیغاتی، داربست‌ها و سازه‌های موقت، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات و احتمال شکستن نهال‌ها و درختان کهنسال.

توصیه: احتیاط در تردد جاده ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، احتیاط در فعالیت‌های عمرانی، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمان‌های نیمه‌کاره و درختان کهن‌سال و عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع، به‌ویژه در بعدازظهر و استفاده از قیم برای نهال‌ها.



منبع

آخرین اخبار

جلسه‌تان را از دست یک نفر نجات دهید؛ راهکار ساده برای تقسیم عادلانه زمان صحبت

به گزارش ایتنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، دوری کلارک،...

راغفر: کاهش ارزش پول ملی به زیان مردم است/ دلار ۲۷۰ هزار تومانی از سال گذشته هدف‌گذاری شده بود

امیرعباس آذرم‌وند: افت ارزش پول ملی در اقتصاد ایران، صرفاً...

ماه‌عسل سرمربی تمام شد؛ سه معضل بزرگ آبی‌ها پس از دو شکست متوالی

شروع درخشان انزو مارسکا روی نیمکت منچسترسیتی با هفت...

نقش انسان در بحران آب دجله و فرات ۲.۵ برابر تغییر اقلیم است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

تشدید اختلافات بر سر تشکیل کابینه جدید اسرائیل/ تلاش مخالفان برای کنار زدن نتانیاهو

به گزارش خبرآنلاین به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،...

گوشی شما چه زمانی صدایتان را ضبط می‌کند؟ واقعیت پنهان پشت سیری و الکسا

دستیارهای صوتی مانند سیری، گوگل و الکسا انجام بسیاری...

شیائومی ۱۸ پرو و پرو مکس؛ قیمت‌های نجومی در کنار باتری‌های کوچک‌تر

قیمت‌های احتمالی گوشی‌های پرچمدار شیائومی ۱۸ پرو و شیائومی...

نوجوانان در مسیر کشف هویت؛ طوفان تغییرات جسمانی و عاطفی

نوجوانی به عنوان یکی از حساس‌ترین مراحل گذار از...

تبعیض جنسیتی در عصر الگوریتم‌ها

زمانی که در حال طراحی جلد کتاب خود...

قیمت سکه امروز ۹ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ نیم‌سکه ۱۳۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان شد + جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت انواع قطعات سکه در بازار تهران...

اظهارات زارع پس از کسب چهارمین طلای جهان

به گزارش تابناک، امیرحسین زارع پس از کسب مدال...

ویدیو/منتظری: جهاد دانشگاهی پژوهش‌ها را به سمت مسائل اساسی ایران سوق داده است

رئیس جهاد دانشگاهی با تشریح اولویت‌های پژوهشی این نهاد...

نشست مهم امنیتی به ریاست نخست وزیر عراق

به گزارش خبرآنلاین، یک نشست امنیتی امروز شنبه به...

منچسترسیتی ۰ – برایتون ۱/ مرغ‌های دریایی، گربه سیاه شدند!

تیم منچسترسیتی امروز از هفته نهم لیگ برتر انگلیس...

قیمت بیت‌کوین به ۷۷ هزار دلار سقوط کرد؛ احتمال افت تا ۶۵ هزار دلار

به گزارش خبرآنلاین،بزرگ‌ترین رمزارز بازار، معاملات روز جمعه را...

آیا کمبود آهن را می‌توان فقط با نگاه کردن به صورت تشخیص داد؟

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : این...

ثبت رکورد جدید سیمان فارس نو با کاهش کلینکر فاکتور به ۸۱٫۴۵ درصد

شرکت سیمان فارس نو در ادامه اقدامات تخصصی برای...

تبلیغات متنی