جمعه 8 آبان 1405

۱۴۰۲ محیط زیستی ترین سال تاریخ بلدیه تهران/استفاده شهرداری تهران از تجهیزات کاهنده مصرف آب

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه با اقدامات در نظر گرفته شده، سال ۱۴۰۲ محیط زیستی ترین سال تاریخ بلدیه خواهد بود، گفت: در برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده حداکثر دو سال پس از ابلاغ، شهرداری تهران نسبت به نصب و بهره‌گیری از تجهیزات کاهنده مصرف آب اقدام کند.

مهدی پیرهادی ، در تشریح اقدامات مدیریت شهری در حوزه محیط زیست در سال ۱۴۰۲ گفت: در این راستا ایجاد زیرساخت‌های طبیعت گردی و بوم گردی در ۵ نقطه از فضاهای موجود با مصالح سازگار با محیط زیست مدنظر قرار گرفته است که با مشارکت بخش خصوصی تا پایان برنامه چهارم توسعه شهر تهران اجرایی خواهد شد.

تدوین دستورالعمل تشویقی توسعه ساختمان‌های سبز در شهر تهران تا پایان سال

وی با تأکید بر اینکه تلاش خواهد شد با ایجاد جاذبه‌هایی در پارک های جنگلی متناسب با قوانین و شرایط و ضوابط جاری فرصت های مناسبی را در تهران فراهم کنیم، افزود: در همین راستا تدوین آیین نامه مدیریت سبز را خواهیم داشت که برای اولین بار در سال ۱۴۰۲ به نتیجه می رسد. در حقیقت تدوین دستورالعمل تشویقی توسعه ساختمان‌های سبز در شهر تهران تا پایان سال جاری انجام خواهد شد که گام موثری در حوزه محیط زیستی قلمداد می‌شود و در سطح شهر تهران اجرا خواهد شد.

پیرهادی ادامه داد: این موضوع که سال جاری محیط زیستی ترین سال تاریخ بلدیه خواهد بود دلایل بسیاری دارد که از جمله آن می‌توان به تعریف شاخص‌ها و چارچوب‌هایی در حوزه‌های مختلف محیط زیست اعم از تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر، تصفیه آب، کاهش مصرف آب و رعایت اصول بهداشتی در حوزه ساخت و سازها و استفاده از مصالح پایدار اشاره کرد که تشویقی‌هایی برای سازندگان این ساختمان‌ها در نظر گرفته خواهد شد.

پیگیری کاهش میزان استفاده از چاه‌ها در تهران با هدف مقابله با پدیده فرونشست زمین

وی تاکید کرد: دستورالعمل ویژه ساختمان های سبز تدوین شده و امیدوارم در صحن شورا پیگیر تصویب آن باشیم تا به نتیجه برسد. در همین مسیر اقدامات دیگری همچون کاهش میزان استفاده از چاه‌ها در تهران به صورت سالانه با هدف مقابله با پدیده فرونشست زمین نیز دنبال خواهد شد.

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه شهرداری تهران الزام شده تا در ۵۰ ساختمان خود از تجهیزات کاهنده مصرف آب اقدامات لازم را انجام دهد، افزود: استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب حداکثر دو سال پس از ابلاغ برنامه باید انجام شود؛ البته باتوجه به اینکه تولید این تجهیزات در داخل کشور وجود ندارد، می‌طلبد که با بهره گیری از توان سایر کشورها همچون آلمان که تجهیزات خوبی در این حوزه تولید کرده و بسیار هم خوب کار می کند با همکاری وزارتخانه‌های «صمت و نیرو» کارگروهی برای توسعه تولید این تجهیزات شکل بگیرد. بی تردید در تدوین سند راهبردی که در مدیریت شهری در این حوزه خواهیم داشت، موضوع بهره گیری از تجهیزات کاهنده مصرف آب در نظر گرفته می شود.



منبع

آخرین اخبار

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

تبلیغات متنی