شنبه 2 آبان 1405

مخبر: دولت به‌طور جدی در تلاش است تا بسترهای لازم برای تولید ثروت مردمی را فراهم کند

معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد: در حال حاضر احداث یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در مرحله اجرا قرار دارد و همچنین ۲۵۰ هزار واحد مربوط به مسکن مهر در حال تکمیل است.

، “محمد مخبر” در نخستین اجلاسیه ملی مردمی‌سازی دولت، دولتی‌بودن اقتصاد را یکی از چالش‌های اصلی کشور معرفی کرد و افزود: فرآیند پیشرفت امور تنها از طریق مشارکت مردمی امکان‌پذیر است و دولت به این موضوع توجه ویژه دارد و تمامی نهادها ملزم شده‌اند تا بخش عمده‌ای از سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پروژه‌های کلان را به مردم واگذار کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس، مسائل سیاسی و اجتماعی و اقدامات در حوزه جهاد و محرومیت‌زدایی همواره با اتکای به مردم، بحران‌ها را پشت سر گذاشته‌ایم. متاسفانه در عرصه اقتصادی هنوز موفق به جلب مشارکت جدی مردم نشده‌ایم و از توانمندی‌های آنها برای سرمایه‌گذاری و توسعه کشور بهره‌برداری نماییم. هدف اصلی دولت سیزدهم این است که زمینه مشارکت جامعه را فراهم کند و برای مردم ثروت ایجاد نماید.

وی در اشاره به برنامه‌های موجود و تمرکز بر مزیت‌های کشور، تصریح کرد: دولت بر روی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های کشور تمرکز کرده و برنامه‌های مدون کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدتی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف در دست دارد که اجرای ۶۷ پروژه در زمینه نفت، گاز و پتروشیمی به ارزش ۱۵ میلیارد دلار تا پایان سال و به‌صورت کوتاه‌مدت یکی از این برنامه‌ها محسوب می‌شود.

مخبر با بیان اینکه دولت طرح‌های گسترده‌ای برای جذب سرمایه در حوزه‌های راه و شهرسازی، مسکن، برق، صنعت و معدن و سایر بخش‌ها دارد، گفت: همچنین در زمینه دیپلماسی، دولت سیزدهم پیشرفت‌های خوبی داشته است، به طوری که تاکنون ۲۰۰ سند و یادداشت تفاهم همکاری با کشورهای مختلف به امضا رسیده که بخشی از این اسناد به توافق‌نامه‌های همکاری تبدیل شده‌اند.

وی احیای ۵ هزار واحد تولیدی و بنگاه اقتصادی را از دستاوردهای دولت برشمرد و افزود: با تلاش‌های دولت، رشد نقدینگی کنترل شده و از ۳۳ درصد در فروردین به ۲۷.۵ درصد کاهش یافته است. تمامی ارکان دولت موظف به تمرکز بر رشد اقتصادی هستند.

مخبر تصریح کرد: در حال حاضر، پروژه ساخت یک‌میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکونی در حال پیشرفت است و ۲۵۰ هزار واحد مسکن مهر نیز در حال تکمیل قرار دارد.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به ظرفیت‌های کشور از جمله کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، که با تکمیل آن ظرفیت ۵۰ میلیون تن ترانزیت کالا برای کشور فراهم می‌شود، ابراز امیدواری کرد که دولت بتواند با اتکا به مشارکت مردمی و مردمی‌سازی اقتصاد، گام‌های موثری در جهت توسعه کشور بردارد.

آخرین اخبار

هشدار نارنجی هواشناسی در ۴ استان از فردا

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایرنا:...

سردار محبی: به کوچکترین اشتباه دشمن پاسخ چند برابری خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ سردار «حسین محبی»...

نظرات کاربران فلای تودی درباره پرواز با آوا ایر

برای انتخاب یک پرواز، قیمت و ساعت حرکت...

خطرناک‌ترین میراث ترامپ؛ پایان غرب و جهان ۳ بخشی

به گزارش خبرآنلاین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در دو...

نتانیاهو از «غافلگیری بسیار بزرگ» برای تشکیلات خودگردان فلسطین خبر داد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روزنامه الدستور، بنیامین...

معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی کشور نباید صرفاً در حد شعار باقی بماند

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به «نذر وقت»، گفت:...

نگاهداری:‌ چرا قیمت مسکن نجومی شد؟

رئیس مرکز پژوهش های مجلس، با تاکید بر اینکه...

ترمیم دی‌ان‌ای در بدن؛ امید تازه برای درمان یک بیماری ژنتیکی نادر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان...

علیرضا بیرانوند سرباز فجرسپاسی شد

علیرضا بیرانوند از اول آبان‌ماه به طور رسمی راهی...

منبع عراقی: الزیدی با الشرع تماس‌های محرمانه داشته است

به گزارش خبرآنلاین، خبرگزاری المعلومه به نقل از یک...

در روش تازه خرید بنزین پیش از سوخت‌گیری یک مرحله «احراز هویت» اضافه شده است

به گزارش خبرآنلاین،روند سوخت‌گیری با کارت اضطراری در شماری...

کاتس: ایران و اخوان المسلمین در پی حمله به اسرائیل هستند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی...

رئیس شورای اروپا: کانال دیپلماتیک غیررسمی با روسیه همچنان باز است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، کاستا در مصاحبه با نشریه...

تبلیغات متنی