رئیس پلیس آگاهی تهران از دستگیری فردی خبر داد که با جعل عنوان وکیل دادگستری موفق به کلاهبرداری ۷۰ میلیارد ریالی شده بود.
، سردار علی ولیپور گودرزی، در توضیح این اتفاق گفت: پس از مراجعه یکی از شهروندان به پایگاه یکم پلیس آگاهی تهران بزرگ و مطرح کردن شکایت از یک مورد کلاهبرداری، کارآگاهان به بررسی موضوع پرداخته و از وقوع کلاهبرداری با جعل عنوان وکیل دادگستری آگاهی یافتند. در فرآیند بررسیها معلوم شد شاکی در سال ۱۳۹۸ با متهم آشنا شده است، متهمی که خود را وکیل دادگستری و کارآموز یکی از وکلای معتبر تهران معرفی کرده و خود را به عنوان فردی با نفوذ در دستگاه قضایی جا زده بود. در نتیجه، شاکی ۷۰ میلیارد ریال به او پرداخت کرد، در حالی که متهم از انجام وظایف وکالت طفره رفته بود.
سردار ولیپور گودرزی با اشاره به نتایج تحقیقات پلیسی ادامه داد: بررسیها نشان داد که متهم با جعل سربرگ یکی از وکلای معروف، قراردادی با مالباخته منعقد کرده و پس از آن، هنگامی که از انجام امور مربوطه شانه خالی کرده، شاکی به دفتر وکیل مشهور مراجعه کرده و متوجه میشود که چنین فردی در آن جا فعالیتی ندارد.
رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ تصریح کرد: بر اساس استعلامهای انجام شده، محرز شد که متهم جعلی بوده و به هیچ وجه وکیل دادگستری نیست. وی افزود: با شناسایی هویت و مخفیگاه متهم در ناحیه پل صدر تهران، مأموران پس از انجام هماهنگیهای قضائی و گرفتن مجوز، او را در مخفیگاهش دستگیر کرده و به مقر انتظامی منتقل کردند.
ولیپور گودرزی در ادامه به انتقال متهم به مقر انتظامی و آغاز بازجوییها اشاره کرد و گفت: این شخص در حین بازجوییها به جرم خود اعتراف کرده و به همراه پروندهاش برای ادامه روند بررسی به دادسرا ارجاع شد. تحقیقات کارآگاهان برای کشف سایر جرایم احتمالی توسط این فرد همچنان در حال انجام است.
