دوشنبه 4 آبان 1405

رئیس حفاظت یگان‌های ویژه: [در موضوع فلسطین] ما به امور داخلی کشورها ورود نمی‌کنیم / ۴۷ کشور و ۱۱ سرویس اطلاعاتی در حال ایجاد فتنه برای دور کردن مردم از رهبری و ترویج بی‌حجابی هستند / نیروهای ما در سال گذشته صبر نشان دادند اما هنگامی که این رفتارها به بخش‌های دیگر رسید، اقدام لازم انجام شد

“`html

رئیس حفاظت یگان‌های ویژه فراجا بیان کرد: در خلال ناآرامی‌های سال گذشته، نشانه‌هایی از ۴۷ کشور و ۱۱ سرویس استخباراتی مشاهده شد که به‌دنبال آسیب رساندن به نظام بودند.

سردار اسفندیار کدخدایی در پنجمین یادواره سرداران و ۱۳۲۲ شهید یگان ویژه و احترام به ۱۹ شهید یگان ویژه خراسان شمالی که در بجنورد برگزار شد، اظهار داشت: مرگ به دو صورت وجود دارد؛ ابتدا زمانی که مرگ به سراغ فرد می‌آید و دیگری زمانی که فرد به‌طور آگاهانه آن را برمی‌گزیند و برای آن آماده می‌شود. وقتی مرگ به طور آگاهانه انتخاب می‌شود و فرد برای آن آماده است، به استقبال آن می‌رود که در چنین حالتی به شهادت می‌رسد و مرگی شکوهمندانه برایش رقم می‌خورد.

وی ادامه داد: یکی از این شهدای بزرگ، شهید عجمیان بود که در جریان حمله ۲۷ نفر به او، به بدترین نحو جانش گرفته شد. در حالی که او در راه برقراری امنیت و خدمت به کشور تلاش می‌کرد، به‌طور ناجوانمردانه‌ای به شهادت رسید. این شهید در عین حال مایه عزت و افتخار برای کشور تلقی می‌شود.

سردار کدخدایی تصریح کرد: مظلومیت شهدای کشور بسیار حائز اهمیت است و هنوز نتوانسته‌ایم آن‌طور که شایسته است، حق آن‌ها را به‌درستی بیان کنیم. بستر تمامی فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی و غیره، امنیت است که توسط نیروهای انتظامی و در برخی موارد یگان‌های نظامی تامین می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در موضوع تأمین امنیت مردم با هیچ‌کس شوخی نداریم، گفت: نیروهای ما در سال گذشته در برابر گروه‌هایی که به دنبال ایجاد ناامنی بودند، صبر و شکیبایی به خرج دادند و حتی بعضاً دچار صدماتی هم شدند؛ اما زمانی که این رفتارها به دیگر بخش‌ها سرایت کرد و موجبات ناامنی بیشتری را فراهم آورد، اقدام به مقابله کردیم تا امنیت شهروندان برقرار شود. این‌گونه اقدامات گواهی بر ایثار نیروهای ما است که جان خود را فدای امنیت مردم و کشور می‌سازند.

رئیس حفاظت یگان‌های ویژه فراجا به اقدامات خصمانه کشورهای دیگر در راستای ایجاد ناامنی در ایران اشاره کرد و افزود: در جریان ناآرامی‌های سال گذشته، با رد پای ۴۷ کشور مواجه شدیم که به طور هماهنگ به تحریک مردم و سواستفاده از حوادث پرداخته بودند تا امنیت را زیر سوال ببرند.

وی توضیح داد: ۱۱ سرویس اطلاعاتی از کشورهای مختلف در این حوادث دخالت داشتند که نشان‌دهنده اینست که دشمن به هر نحوی درصدد سرنگونی نظام ما است.

سردار کدخدایی خاطرنشان کرد: مردم ما در طول هشت سال دفاع مقدس و همچنین مدافعان ما در برابر داعش، شهیدان زیادی جان خود را فدای کشور کردند که به نوعی این نظام را بیمه کرده‌اند. ما خانواده‌های شهدا را داریم که به عنوان نمادهای کشور به شمار می‌آیند. کشوری که این گونه نمادها را دارد، نباید گمراه شود.

وی تأکید کرد: در وصیت‌نامه‌های شهدایی که جان خود را برای حفظ این نظام و کیان کشور نثار کرده‌اند، دو نکته بسیار مورد تأکید قرار گرفته است؛ نخستین آن اینکه نباید امام(ره) را به عنوان ولی فقیه در نظام اسلامی تنها بگذاریم و دیگری تأکید بر حجاب است.

وی ادامه داد: ۴۷ کشور و ۱۱ سرویس اطلاعاتی هم به همین منظور، در حال فتنه‌آفرینی هستند تا مردم را از رهبری دور کرده و بی‌حجابی را ترویج نمایند، تا با ایجاد بی‌بندوباری، به فروپاشی نظام و کشور بینجامند.

به گفته رئیس حفاظت یگان‌های ویژه فراجا، علت حوادث و ناامنی در کشورهای منطقه به رژیم جنایتکار آمریکا برمی‌گردد؛ این رژیم در هر کجا که قدم گذاشته، ویرانی و مصیبت ایجاد کرده است.

وی اظهار کرد: اتاق فکر اصلی جنایت‌های کنونی در غزه، در واشنگتن واقع است و آن‌ها از رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند؛ در عین حال، عده‌ای از سیاسیون ناکام ما از آمریکا حمایت کرده و حتی ادعا می‌کنند که نباید برای مردم فلسطین احساس دلسوزی کنیم و مشکلات آن‌ها به خودشان مربوط می‌شود.

سردار کدخدایی تصریح کرد: به این حال، رژیم غاصب صهیونیستی ۷۵ سال است که در حال کشتار و اشغالگری فعالیت می‌کند و دست به قتل‌عام‌های چند ده هزار نفری زده است. حماس نیز به عنوان جبهه‌ای علیه این اشغالگری‌ها، کمتر از ۴۰ سال پیش متشکل شده است.

وی تأکید کرد: بسیاری از مسلمانان به ویژه مسلمانان کشورهای حاشیه خلیج فارس که سکوت کرده‌اند، در روز قیامت به شدت شرمنده خواهند شد. در حالی که مردم آزادی‌خواه در سایر قاره‌ها، جنایت‌های رژیم صهیونیستی را محکوم کرده و خواستار توقف آن هستند، متأسفانه برخی کشورهای مسلمان سکوت کرده‌اند.

رئیس حفاظت یگان‌های ویژه فراجا افزود: ما هیچ دخالت مستقیمی در این جنگ نداریم و در امور داخلی کشورهای دیگر دخالت نمی‌کنیم؛ اما حمایت از این مردم مظلوم، وظیفه شرعی ما به شمار می‌رود که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.


“`

آخرین اخبار

مدیریت اجساد؛ کلید تعیین هویت و آرامش خانواده‌ها در بحران‌ها

مدیر امور بحران و پدافند غیر عامل و دبیر...

پاکستان گذرگاه مرزی گبد–ریمدان با ایران را پس از یک هفته توقف بازگشایی کرد

به گزارش خبرآنلاین،براساس اطلاعات رسیده ، پاکستان گذرگاه مرزی...

خرید لوازم ورزشی با قیمت مناسب؛ چرا انتخاب فروشگاه اهمیت دارد؟

تصمیم برای شروع ورزش و داشتن فعالیت بدنی منظم،...

نقدعلی: آنچه تعیین‌کننده است، زبان اقتدار است، نه زبان تسلیم

نقدعلی با انتقاد از اصرار برخی بر مذاکره ادامه...

تناقض عجیب درباره ورزشگاه آزادی؛ سرانجام چمن چه زمانی آماده می‌شود؟

کاشت بذر چمن هیبریدی ورزشگاه آزادی، امروز (یکشنبه) در...

نقره بخریم یا صندوق نقره؟ راهنمای انتخاب برای سرمایه‌گذاران

برای ورود به بازار نقره، سرمایه‌گذاران معمولاً دو...

خطر وقوع سیلاب در ۸ استان

سازمان هواشناسی هشدار داد؛...

مسمومیت با دارو‌های بدون نسخه!

هشدار درباره دسترسی آسان...

مسمومیت با داروهای بدون نسخه / هشدار درباره دسترسی آسان به داروها

فلوشیپ سم‌شناسی بالینی بیمارستان لقمان حکیم با اشاره به...

درختان پر بار انار در باغ‌های بهشهر

شرق مازندران یکی از قطب‌های مهم تولید انار در...

۳ سال دوندگی برای حکم هیئت علمی؛ به نام نخبه به کام سفارش‌شده‌ها!

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه پرونده ویژه نخبگان...

روزنامه اصلاح طلب: خروج از NPT پاس گل به امریکاست

به گزارش خبرآنلاین روزنامه آرمان ملی نوشت:...

یک منبع مطلع به تسنیم: خبر پیشنهاد ایران به آمریکا دروغ است

به گزارش خبرآنلاین، یک منبع مطلع به خبرنگار تسنیم...

چرا آمریکا با تحریم قضات به جنگ با دیوان لاهه رفته است؟

یک حقوقدان بین‌المللی با هشدار درباره پیامدهای اقدامات آمریکا...

سودهای میلیون دلاری به قیمت جان مردم!

ماجرای ممنوعیت پرواز هواپیماهای MD از شکست توربین موتور...

تبلیغات متنی