جمعه 15 آبان 1405

قاسمپور دوباره در برابر اسنایدر ناکام ماند/ رقابت تعیین‌کننده معصومی و زارع در فینال سنگین‌وزن

“`html

کامران قاسمپور در مرحله نیمه‌نهایی وزن ۹۷ کیلوگرم مسابقات رنکینگ کرواسی برای دومین بار در عرض یک سال به کایل اسنایدر، قهرمان بی‌چون و چرای جهان و المپیک از آمریکا باخت.

در ادامه رقابت‌های روز دوم و پایانی تورنمنت کشتی آزاد رنکینگ که در زاگرب، پایتخت کرواسی برگزار می‌شود، در وزن غیر المپیکی ۷۹ کیلوگرم که فقط شش کشتی‌گیر در آن رقابت می‌کنند و به همین علت مبارزه‌ها به شکل دوره‌ای انجام می‌شود، محمد نخودی، قهرمان صاحب دو مدال نقره و یک برنز جهان در نخستین مبارزه خود با جوزف لاوالی از آمریکا با نتیجه ۷ بر ۳ پیروز شد. وی در دور دوم با عبدالله شیخ اعظمی، قهرمان رقابت‌های ملی روبرو شد و در نهایت با نتیجه ۴ بر یک به پیروزی دست یافت و به نیمه نهایی رسید. در این مرحله، نخودی با ایوان ویک از آمریکا به رقابت پرداخت و در یک مبارزه دشوار با نتیجه ۶ بر ۶ پیروز شد و به فینال راه یافت تا با اوتاندی کنچادزه، قهرمان نقره جهان از گرجستان مصاف کند.

در سوی دیگر، حسین ابوذری پس از شکست مقابل نخودی، با لاورنس آمریکایی به میدان رفت و با وجود اینکه با نتیجه ۶ بر صفر عقب بود، بازگشتی فوق‌العاده داشت و توانست با نتیجه ۹ بر ۶ پیروز شود و به نیمه نهایی راه یابد. وی در این مرحله در دیداری سخت مقابل آوتاندی کنچادزه، قهرمان نقره جهان از گرجستان قرار گرفت و در پایان با شکست سنگین ۱۲ بر ۲ از راهیابی به فینال بازماند.

در وزن ۹۷ کیلوگرم که با حضور ۱۹ کشتی‌گیر انجام می‌شود، کامران قاسمپور بعد از یک ماه دوری از میدان به دلیل آسیب‌دیدگی به رقابت پرداخت و پس از یک استراحت در دور اول، در دور دوم با آووسایمان هابیلا از چین دیدار کرد و با نتیجه ۶ بر ۲ پیروز شد. قاسمپور در دور سوم با ابراهیم چیفتچی از ترکیه به مبارزه پرداخت و با نتیجه ۶ بر یک به پیروزی دست یافت و به نیمه نهایی رسید.

در نیمه نهایی، قاسمپور در حساس‌ترین مبارزه این رقابت‌ها، با کایل اسنایدر، قهرمان المپیک و جهانی از آمریکا به مبارزه پرداخت و در حالی که نتوانست به خوبی با حریف قوی آمریکایی مقابله کند، با نتیجه ۴ بر صفر شکست خورد و از راهیابی به فینال ناکام ماند.

قاسمپور در نخستین دیدار خود در وزن ۹۷ کیلوگرم در جام جهانی آمریکا نیز در سال گذشته به همین حریف اسنایدر با نتیجه ۵ بر صفر مغلوب شده بود.

امیرعلی آذرپیرا، نماینده دیگر ایران در این وزن و صاحب ۲ مدال طلای امیدهای جهان، در دور نخست با رادوسلاو باران از لهستان با نتیجه ۵ بر صفر پیروز شد. وی در دور دوم با مایکل ماچیاولو از آمریکا مبارزه کرد و در مدت زمان ۱ دقیقه و ۴۵ ثانیه با نتیجه عالی ۱۰ بر صفر به برتری رسید. آذرپیرا در مبارزه بعدی نیز با ایساک ترامبل، دیگر کشتی‌گیر آمریکایی در یک دیدار سخت با نتیجه ۸ بر ۷ پیروز شد و به نیمه نهایی رسید. وی در این مرحله نیز برابر ویکی از هند به پیروزی دست یافت و به فینال راه یافت تا امشب در یک جدال حساس به مصاف کایل اسنایدر آمریکایی برود. اگر آذرپیرا بتواند اسنایدر را شکست دهد، می‌تواند مدعی جدی حضور در المپیک در وزن ۹۷ کیلوگرم باشد.

در دسته ۱۲۵ کیلوگرم که ۲۴ کشتی‌گیر در آن شرکت دارند، امیرحسین زارع، قهرمان دارنده مدال‌های طلای جهان و برنز المپیک، پس از استراحت در دور نخست، در دور بعد با ژیوی دنگ از چین به روی تشک رفت و در همان تایم اول با نتیجه ۱۰ بر صفر پیروز شد و به یک چهارم نهایی رسید. زارع در جدال بعدی با نیکلاس گویازدوفسکی، دارنده ۲ مدال برنز جهان از آمریکا حضور یافت و با نتیجه قاطع ۱۱ بر صفر به پیروزی رسید و به نیمه نهایی راه یافت. در این مرحله، گنو پتریاشویلی، قهرمان جهان و المپیک از گرجستان برای مبارزه با زارع به تشک نیامد و او به فینال راه یافت.

امیررضا معصومی، نماینده دیگر ایران در این وزن و صاحب مدال‌های طلای نوجوانان، جوانان و امیدهای جهان که در گروه دیگری قرار داشت، در دور نخست با گیوی ماتچراشویلی، دارنده مدال برنز وزن ۹۷ کیلوگرم جهان از گرجستان در مسابقه‌ای نسبتاً آسان با نتیجه ۶ بر ۲ محکوم به پیروزی شد. وی در دور بعد نیز با یوسف حمیدا از مصر ۳ بر صفر به برتری رسید و به یک چهارم نهایی راه یافت. معصومی در این مرحله نیز برابر گئورگی مشویلدیویشویلی از آذربایجان با نتیجه ۸ بر ۴ پیروز شده و به نیمه نهایی راه یافت. معصومی در مقطع نیمه نهایی نیز با میسون‌پاریس، قهرمان برنز جهان از آمریکا با نتیجه قاطع ۱۱ بر ۶ پیروز شد تا پنجشنبه امشب در یک جدال حساس که حکم انتخابی تیم ملی برای رسیدن به المپیک را دارد، با امیرحسین زارع رودرو شود.

در روز گذشته، چهارشنبه، رحمان عموزاد در فینال وزن ۶۵ کیلوگرم برابر وازگن توانیان از ارمنستان به میدان نرفت و صاحب مدال نقره شد. حسین ابوذری در وزن ۷۴ کیلوگرم که با شکست نفراتی مانند یونس امامی به فینال رسیده بود، در دیدار پایانی مقابل جیسون نولف آمریکایی با نتیجه ۱۰ بر یک شکست خورد و به نقره رسید. همچنین عباس ابراهیم زاده نیز در وزن ۶۵ کیلوگرم موفق به کسب مدال برنز شد. یونس امامی نیز پس از باخت به ابوذری در یک رقابت که حکم انتخابی تیم ملی داشته، در گروه بازنده‌ها به میدان نرفت.

هادی وفایی پور، تنها نماینده ایران در وزن ۸۶ کیلوگرم نیز در دور نخست نتوانست در مسابقات به میدان برود و سر وزن نرسید.

هدف اصلی کادر فنی تیم ملی از حضور در این مسابقات، تعیین ترکیب نهایی تیم ملی برای حضور در المپیک در اوزان ۶۵، ۷۴، ۸۶، ۹۷ و ۱۲۵ کیلوگرم است.


“`

آخرین اخبار

برگزاری نمایشگاه ترویج علم در دانشگاه تهران؛ فرصتی برای تجربه و تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تهران،...

ChatGPT Cyber عرضه شد؛ مدلی که آسیب‌پذیری اوبونتو را در دو ساعت کشف کرد

شرکت OpenAI مدل جدیدی با تمرکز بر امنیت سایبری...

پوستر پرسپولیس برای جدال امروز با فجر سپاسی +عکس

باشگاه پرسپولیس با انتشار پوستری، از دیدار امروز سرخ‌پوشان...

انتقاد رییس نظام پزشکی از تأخیر در پرداخت مطالبات حوزه سلامت

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری...

قهوه با معده خالی واقعاً مضر است؟ متخصصان به یک باور رایج پاسخ می‌دهند

نوشیدن قهوه با معده خالی موضوعی تا حدی بحث‌برانگیز...

نماینده عراقی: عراق بیش از ایران از بسته شدن مرز متضرر می‌شود

به گزارش خبرآنلاین، الساعدی در گفت وگو با شبکه...

مربی تیم ملی از اسپانیا برگشت

لوسادا که در فیفا دی مهرماه و از زمان...

پست‌بانک ایران؛ پیشران حمایت از معیشت مردم و توسعه پایدار شهری و روستایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی...

تایر گران شد/ یک حلقه لاستیک پراید ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان قیمت پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انجمن صنفی صنعت تایر از...

پست احساسی سهراب برای پدر استقلال +عکس

سهراب بختیاری‌زاده به مناسبت سالگرد منصور پورحیدری پیشکسوت استقلال...

 ۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای طرح‌های عمرانی و توسعه‌ای گیلان مصوب شد

معاون اجرایی رئیس‌جمهور، از تصویب حدود ۴۰ هزار میلیارد...

روش های تبلیغ کسب و کار برای افزایش فروش و رشد برند

شما محصولات عالی دارید، اما مشتریان هنوز نام...

سندرز: دموکرات‌ها بودجه جنگ علیه ایران را قطع می‌کنند

به گزارش خبرآنلاین، برنی سندرز، سناتور مستقل آمریکایی متمایل...

پیام اردوغان پس از انتخابات آمریکا؛ منطقه باید به صلح برسد

به گزارش خبرآنلاین، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه امروز...

از دامداری‌ها تا خانه‌ها؛ گسترش انگل مرگبار به سگ‌ها و گربه‌های آمریکایی

کرم‌های انگلی موسوم به «مگس پیچ‌خور» با شناسایی موارد...

برنده توپ طلا پردرآمدترین بازیکن اروپا شد

باشگاه بایرن مونیخ روز پنجشنبه به‌طور رسمی از تمدید...

تبلیغات متنی