ایسنا/خوزستان رئیس بیمارستان اعصاب و روان سلامت اهواز از آغاز فرآیند تحویل بیماران مزمن از بیمارستان سلامت به مراکز نگهداری بهزیستی خوزستان، در پی توافقات حاصلشده در جلسهای مشترک با دادستان مرکز استان خبر داد.
دکتر پزشکی اظهار داشت: در پی نشست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، مدیران بیمارستان سلامت و سازمان بهزیستی با دادستان عمومی و انقلاب استان خوزستان، تصمیم به انتقال بیماران روانپزشکی مزمن بستری در بیمارستان سلامت به مراکز بهزیستی اتخاذ شد. این اقدام به منظور جلوگیری از انباشت بیمارانی با شرایط مزمن در بیمارستان و در پی بازدید میدانی سرپرست دایره سرپرستی دادسرای عمومی و انقلاب از بیمارستان سلامت صورت گرفت. در نتیجه این اقدام، در هفته گذشته تعداد هفت بیمار به مراکز نگهداری بهزیستی انتقال داده شدند، و این فرآیند تا زمانی که آخرین بیمار مزمن تخلیه شود، ادامه خواهد یافت.
و به نقل از دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، وی تصریح کرد که ارائه خدمات تخصصی و بهینهسازی استفاده از امکانات برای بیماران اعصاب و روان در اولویت قرار دارد. این همکاری مشترک به منظور فعالسازی و بهرهبرداری بهینه از ظرفیت تختهای بیمارستانی در بخش اعصاب و روان و فراهم کردن خدمات درمانی تخصصی به سایر بیمارانی که با اختلالات اعصاب و روان مواجهاند، در حال انجام است.
رئیس بیمارستان اعصاب و روان سلامت اهواز با اشاره به همکاری میان دادستانی و سازمان بهزیستی در این زمینه اشاره کرد: بیمارستان سلامت با ۲۰۰ تخت در مجاورت جاده اهواز – اندیمشک در حال حاضر به ارائه خدمات به بیماران مشغول است.
