جمعه 8 آبان 1405

پیش‌بینی کاهش قیمت گوشت قرمز

علی عزیزی، یکی از خریداران فروشگاه محصولات پروتئینی واقع در جنوب تهران، اظهار می‌دارد که «من گوشت را به بهای کیلویی ۵۰۰ هزار تومان خریداری کرده‌ام» و اشاره می‌کند که طی چند ماه اخیر، قیمت آن حدود ۱۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

لازم به ذکر است که در برخی مناطق تهران، قیمت گوشت به مرز یک میلیون تومان نزدیک شده است.

بر اساس بررسی‌ها در خصوص عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در آبان ۱۴۰۲ نسبت به همین ماه در سال گذشته، مشاهده می‌شود که مقدار عرضه گوشت قرمز در این کشتارگاه‌ها با کاهشی ۳۰ درصدی همراه بوده است. با توجه به مصرف سالانه یک میلیون تن گوشت در کشور، این میزان به‌صورت ماهانه به ۸۴ هزار تن برآورد می‌شود که در آبان‌ماه، این عدد به میزان ۲۷ هزار تن کاهش یافته است.

بخش خصوصی و نهادهای دولتی به دنبال راهکار واردات برای کاهش سریع قیمت‌ها تا پایان سال هستند. طبق اطلاعات منتشر شده در وب‌سایت سازمان اقتصادی کوثر، قرار است «از هفته آینده دام‌هایی از ارمنستان به کشور وارد شود» که این توافق میان مدیرعامل این سازمان و سفیر ارمنستان در ایران به امضاء رسیده است.

قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار نیز اخیراً اعلام کرده است که واردات گسترده گوشت گرم و منجمد از هشت کشور آغاز شده و بانک مرکزی نیز ارز مورد نیاز برای این واردات را تأمین کرده است.

پیمان پاک در ادامه بیان کرد که قیمت گوشت شقه گوسفندی تا پایان سال به حدود ۴۰۰ تا ۴۲۰ هزار تومان خواهد رسید و بدین ترتیب، ۱۰۰ هزار تومان کاهش می‌یابد.

ناصر فخاری، مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر، در خصوص جزئیات این توافق بیان کرده است که توافقی با ارمنستان صورت گرفته که بر اساس آن دام‌های وارداتی از این کشور با محصولات تولیدی این سازمان تهاتر خواهد شد. این سازمان در زمینه‌های مختلف دامی، کشاورزی و صنعتی فعالیت می‌کند.

فخاری تأکید کرده است که واردات محدود نخواهد بود و در راستای این قرارداد، توافقاتی برای واردات در هر دو بخش دام سبک و سنگین صورت گرفته است.

آخرین اخبار

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

مقام ایرانی: ادعای ترامپ درباره محتوای نامه ونس به رضایی دروغ محض است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ، یک مقام آگاه ایرانی...

۴ نماینده ایران فردا روی تشک می‌روند

به گزارش تابناک، فردا در ادامه رقابت‌های حسن یزدانی...

فضای غالب در اردوگاه آیزنکوت بیش از گذشته آماده همکاری با احزاب عربی است

به گزارش خبرآنلاین ، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش...

سخنگوی سپاه در پاسخ به سنتکام: ادعای مین‌روبی هرمز را با شواهد مستقل ثابت کنید، نه بیانیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس گزارش ایسنا، سردار...

برزیل درباره دخالت انتخاباتی شبکه منتسب به «ونس» تحقیق می‌کند

به گزارش خبرآنلاین، از بخش اسپانیولی تارنمای سی‌ان‌ان، دیوان...

تبلیغات متنی