شنبه 9 آبان 1405

بازگشت شگفت‌انگیز یوزها مقابل سامورایی‌ها/ صعود ایران به مرحله نیمه‌نهایی با شکست طلسم ژاپن

تیم ملی فوتبال ایران در یک بازی سرنوشت‌ساز از مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا ژاپن را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد و به مرحله بعدی راه یافت.

تیم‌های ملی فوتبال ایران و ژاپن امروز(شنبه) در چارچوب یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ از ساعت ۱۵ در ورزشگاه اجوکیشن سیتی به مصاف هم رفتند. نیمه اول این دیدار با برتری تیم ژاپن به پایان رسید، اما ایران در نیمه دوم به بازی برگشت و با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد و به نیمه نهایی صعود کرد. حریف آینده ایران تیم برنده دیدار قطر و ازبکستان خواهد بود.

این بازی برای ایران تاریخی بود و نخستین بار در تاریخ جام ملت‌های آسیا موفق شد تا در برابر ژاپن گلزنی کرده و این تیم را شکست دهد.

ایران ۲ – ژاپن یک

گل: هیدماسا موریتا از تیم ژاپن – محمد محبی و علیرضا جهانبخش از تیم ایران
کارت زرد: ایتاکورا و یوئدا از تیم ژاپن
کارت قرمز: –

ترکیب ایران: علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده، رامین رضاییان، میلاد محمدی، امید ابراهیمی، سعید عزت‌اللهی، علیرضا جهانبخش، محمد محبی و سردار آزمون.

ترکیب ژاپن: زیون سوزوکی، کو ایتاکورا، هیدماسا موریتا، واتارو اندو، آیاسه اوئدا، ریتسو دوآن، سیا مایکوما، تاکفوسو کوبو(۶۷ – کائورو میتوما)، هیروکی ایتو، تاکهیرو تومیاسو، دایزن مائدا(۶۷ – تاکومی مینامینو).

لحظات کلیدی بازی

نیمه اول

این دیدار با سوت ما نینگ، داور چینی آغاز شد.

تا دقیقه ۱۰، بازی به صورت پایاپای ادامه داشت. در دقیقه ۱۰، داور در پی ارسال کرنر سامان قدوس به محوطه جریمه ژاپن، اقدام به بررسی VAR کرد و در نهایت تصمیم به ادامه بازی گرفت.

در دقیقه ۱۳، اولین موقعیت خطرناک برای ایران بر روی دروازه ژاپن به وقوع پیوست که ضربه محکم جهانبخش با فاصله اندکی از بالای دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه ۱۶، اولین شوت به سمت دروازه ژاپن از سوی سعید عزت‌اللهی به ثبت رسید که سوزوکی به راحتی آن را مهار کرد.

ژاپن در دقیقه ۲۸ با گل موریتا پیش افتاد. این بازیکن به دلیل اشتباه کنعانی‌زادگان در موقعیتی تک به تک با بیرانوند قرار گرفت و با یک ضربه زمینی، گل نخست را به ثمر رساند.

در دقیقه ۳۹، سامان قدوس با دریافت یک ارسال بلند به نزدیکی محوطه جریمه ژاپن، پس از کنترل توپ شوتی خطرناک به سمت دروازه زد که از کنار دروازه به بیرون رفت.

نیمه اول بازی در حالی با برتری یک بر صفر ژاپن به پایان رسید.

نیمه دوم

در دقیقه ۵۵ محمد محبی با گلزنی اولین گل ایران را به ثمر رساند. سردار آزمون پس از دریافت پاس علیرضا جهانبخش، گذرگاهی برای محبی ایجاد کرد و ضربه دقیق او به گل تساوی بدل شد.

در دقیقه ۶۳ ایران به زیبایی توسط سردار آزمون به گل دیگری نزدیک شد، اما این گل به دلیل آفساید مردود اعلام گردید.

بازی در دقایق بعدی با فشار حملات ایران ادامه داشت و در دقیقه ۶۷، یک ضربه سر خطرناک از محبی به تیرک دروازه برخورد کرد.

در دقیقه ۷۳، سردار آزمون با یک ضربه سر خطرناک بر روی پاس بلند میلاد محمدی، نتوانست به گل دست یابد و فشار ایران بر روی دروازه ژاپن ادامه یافت.

در دقیقه ۸۴، عزت‌اللهی پس از دفع یک ارسال از جهانبخش، به سمت دروازه شوتی قیچی زد که سوزوکی به راحتی آن را مهار کرد.

در دقیقه ۵+۹۰، صحنه حساس گل دوم ایران رقم خورد. پس از اخذ پنالتی روی کنعانی‌زادگان، جهانبخش مجبور شد این ضربه سرنوشت‌ساز را به گل تبدیل کند و به این ترتیب تیم ایران به گل برتری دست یافت.

ایران در دقایق پایانی نیمه دوم موفق شد بازی را تحت کنترل خود درآورد و نهایتاً این دیدار حساس را با پیروزی پشت سر بگذارد.

آخرین اخبار

حمایت جمهوری آذربایجان از امارات در سازمان ملل به جای ترکیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرغم اقدامات آنکارا و رئیس...

علیرضا دبیر: حضرت عباسی جفتش طلا بود!

به گزارش تابناک، رقابت‌های امروز کشتی آزاد قهرمانی جهان...

لاپید: مخالفان نتانیاهو در انتخابات پیروز شدند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، «یائیر لاپید» در پستی در...

سقاب اصفهانی اعلام کرد: سیاست دولت، مازوت‌سوزی نیست/ پیش بینی سناریوهای جایگزین برای زمستان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اسماعیل سقاب اصفهانی ، رئیس سازمان...

وایمو برای عرضه روبوتاکسی در ژاپن و بریتانیا به سراغ تویوتا رفت

شرکت وایمو، زیرمجموعه خودران آلفابت، اعلام کرد که از...

صاعقه در ایلام جان ۲ نفر را گرفت و ۳ نفر را مصدوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ایسنا:...

فرار یا تبعید سیاسی؟ خروج فلانیو بولسونارو پس از شکست در انتخابات

شکست انتخاباتی، خانواده بولسونارو را وارد مرحله‌ای تازه از...

صدراعظم آلمان: اروپا باید رویکردهای خود را در قبال آمریکا بازنگری کند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، فریدریش مرتس در آخرین مقصد...

نشست سن‌پترزبورگ به مثابه راه «نجات جغرافیایی»

دنیای اقتصاد: دکتر احمد رشیدی نژاد: پژوهشگر ژئوپلیتیک...

اعتبار جدید کالابرگ فعال شده یا هنوز در انتظار استفاده است؟

در حالی که دولت از افزایش ۵۰۰ هزار تومانی...

فرهنگستان علوم ظرفیت خود را برای تحقق خیزش علمی کشور به کار می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم،...

بزرگ‌ترین سرقت تاریخ رمزارزها؛ ۶.۳ میلیارد دلار از بایننس خارج شد/ کره شمالی در مظان اتهام

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی شرکت‌های تحلیل بلاک‌چین نشان...

غیرفعال‌شدن کارت سوخت خودروهای بالای ۲۵ سال و موتورسیکلت‌های بالای ۱۰ سال تکذیب شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی...

درخواست عربستان از آمریکا درباره جنگ با ایران: به دیپلماسی فرصت دهید

به گزارش خبرآنلاین، وبگاه شبکه عبری i۲۴News گزارش داد...

دستیارهای هوش مصنوعی دولت همچنان در ابهام‌

با گذشت نزدیک به دو سال از آغاز طرح...

رونمایی رسمی از جانشین سن‌سیرو؛ استادیوم جنرالی از ۲۰۳۱ +عکس

ورزشگاه جدید مشترک میلان و اینتر در سن‌سیرو، با...

کتاب تخصصی تولید پروپیلن رونمایی شد

آیین رونمایی از کتاب «تولید پروپیلن (PDH)، کاربرد...

اعتراف بزرگ رونالدو پس از شکست دادن مسی

به گزارش تابناک؛ فوق‌ستاره پرتغالی فوتبال دنیا، افتخار انتخابش...

تبلیغات متنی