شنبه 16 آبان 1405

ایران ۲ – قطر ۳؛ نیمه نهایی همچنان پایان راه بود

تیم‌های ایران و قطر در دومین دیدار نیمه نهایی مسابقات جام ملت‌های آسیا به میدان رفتند که این مسابقه به نفع قطر پایان یافت و آنان به مرحله فینال راه یافتند.

تیم‌های ملی فوتبال ایران و قطر امروز(چهارشنبه) در مرحله نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ از ساعت ۱۸:۳۰ در ورزشگاه الثمامه با یکدیگر رقابت کردند. در پایان این دیدار، نتیجه 3 بر دو به نفع ایران رقم خورد و قطر به فینال رسید تا حریف تیم ملی اردن شود.

ایران ۲ – قطر ۳

گل: سردار آزمون و علیرضا جهانبخش برای ایران – جاسم ابواسلام، اکرم عفیف و معز علی برای قطر
کارت زرد:  مهدی ترابی، احسان حاج صفی و شجاع خلیل زاده(۲ کارت) از ایران – علی مختار و احمد فتحی از قطر
کارت قرمز: شجاع خلیل زاده از ایران

ترکیب ایران: علیرضا بیرانوند، محمدحسین کنعانی‌زادگان، شجاع خلیل‌زاده، رامین رضاییان(۸۶ – شهریار مغانلو)، احسان حاج صفی(۴۶ – میلاد محمدی)، امید ابراهیمی(۴۶ – محمد محبی)، سعید عزت‌اللهی، علیرضا جهانبخش، مهدی طارمی و سردار آزمون.

ترکیب قطر: مشعل برشم، پدرو کوریا(۶۳ – طارق سلمان)، المهدی علی مختار(۶۸ – بوعلام خوخی)، محمد واد البیاتی، یوسف عبدالرزاق(۶۳ – حسین الهیدوس)، اکرم عفیف، لوکاس مندس، همام احمد(۴۶ – اسماعیل محمد)، احمد فتحی عبدالله، جاسم ابواسلام(۸۱ – عبدالعزیز حاتم) و معز علی.

صحنه‌های کلیدی مسابقه

نیمه اول

این مسابقه با سوت احمد علی از امارات آغاز شد.

ایران به سرعت و با گل زنی سردار آزمون در دقیقه ۳، پیشی گرفت. پس از اینکه ضربه مهاجم ایرانی در محوطه جریمه حریف متوقف شد، او با استفاده از ضربه قیچی برگردان، توپ را بالای سر لوکاس مندس عبور داد و نخستین گل این مسابقه را به ثبت رساند.

در دقیقه ۱۲، حمله ایران به شدت خطرناک بود و پاس علیرضا جهانبخش که به مهدی طارمی ارسال شد، به موقعیت گلزنی منتهی نشد و توپ از کنار دروازه خارج شد.

در دقیقه ۱۷، جاسم ابواسلام گل تساوی را برای قطر به ثمر رساند. بر روی پاس اکرم عفیف در نزدیکی محوطه جریمه، ضربه ابواسلام به عزت‌اللهی برخورد کرد و با ناباوری علیرضا بیرانوند، وارد دروازه شد.

در دقیقه ۳۱، با یک اشتباه از امید ابراهیمی، اکرم عفیف در میانه میدان صاحب توپ شد و به سمت دروازه ایران پیش رفت. ضربه او ابتدا توسط بیرانوند مهار شد و پس از آنکه توپ مجدداً به او رسید، ضربه دوم او از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۴۳، گل دوم قطر به ثمر رسید. اکرم عفیف پس از دریافت توپ نزدیکی محوطه جریمه، به سمت دروازه پیشروی کرد و با شوتی محکم توانست دروازه بیرانوند را باز کند.

در دقیقه ۲+۴۵، ضربه کنعانی‌زادگان بر روی ارسال کرنر سامان قدوس، توسط لوکاس مندس از روی خط دروازه دفع شد. داور به خاطر اعتراض بازیکنان ایران، این صحنه مشکوک به خطای پنالتی را مورد بررسی قرار داد که در پایان مشخص شد هیچ خطایی صورت نگرفته است.

نیمه اول با برتری ۲ بر یک قطر پس از ۴ دقیقه وقت اضافه به پایان رسید.

نیمه دوم

در دقیقه ۴۷، ضربه سعید عزت اللهی به دست احمد فتحی برخورد کرد و پس از بررسی VAR، داور با استفاده از نمایشگر کنار زمین، خطای پنالتی را به نفع ایران اعلام کرد.

گل دوم ایران در دقیقه ۵۱ توسط علیرضا جهانبخش به ثبت رسید. پنالتی تعیین‌کننده‌ای که در اوایل نیمه دوم به دست آمد، جهانبخش با شوتی دقیق به شدت دروازه حریف را گشود و موقعیت را برابر کرد.

پس از گل، علیرضا بیرانوند توانست ضربه خطرناک بازیکن قطر را مهار کند و همچنین در ادامه روی ضربه کرنر، بار دیگر دروازه ایران به خطر افتاد ولی سعید عزت اللهی توپ را از نزدیکی خط دروازه دور کرد.

در دقیقه ۶۵، سردار آزمون فرصتی برای سرزنی روی دروازه قطر داشت که ضربه‌اش با اختلاف از بالای دروازه خارج شد.

مشعل برشم در دقیقه ۷۴ به‌زحمت ضربه سر خطرناک شجاع خلیل زاده را از نزدیکی تیرک افقی دور کرد و باعث شد که یک کرنر برای ایران به‌دست آمد.

در دقیقه ۷۶، روی ارسال از کناره‌ها، ضربه خطرناک مهدی طارمی دفع شد و سپس ضربه سر سردار آزمون به راحتی از روی خط دروازه دور گردید.

بازی در این دقایق با فشار زیاد ایران بر روی دروازه حریف ادامه دارد و در دقیقه ۷۸، شوت خطرناک محبی نیز با واکنش‌های مدافعان از دروازه دور شد.

قطر در دقیقه ۸۲ به گل سوم رسید. معز علی با دریافت پاس عبدالعزیز حاتم، در فضایی خالی از دفاع ایران، با یک شوت زمینی دروازه علیرضا بیرانوند را باز کرد.

تا دقیقه ۹۰ بازی با برتری قطر ادامه یافت و داور ۱۳ دقیقه وقت اضافه برای این نیمه در نظر گرفت.

کار برای ایران در دقایق پایانی دشوار شد و شجاع خلیل زاده ابتدا به دلیل خطا بر روی اکرم عفیف کارت زرد دریافت کرد و پس از بررسی VAR، در دقیقه ۳+۹۰ با کارت قرمز از زمین مسابقه اخراج شد.

در دقیقه ۱۳+۹۰، جدی‌ترین موقعیت ایران شکل گرفت که شوت جهانبخش به تیرک عمودی برخورد کرد و سپس توپ از محوطه جریمه قطر دور شد.

در دقیقه ۱۵+۹۰، مشعل برشم آخرین تلاش ایران برای گلزنی را با موفقیت دفع کرد و دروازه‌اش را سالم نگه داشت.

آمار بازی ایران و قطر را در ادامه مشاهده کنید:

آخرین اخبار

فقط سه هفته پس از شکستگی فک/ دروازه‌بان آبی‌ها با ماسک مخصوص برگشت +عکس

امیلیانو مارتینس تنها سه هفته پس از شکستگی فک،...

هشدار پلیس درباره خطر تصادف با دانش‌آموزان در روزهای بارانی

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا با اشاره به...

تاثیر کمبود مواد ناریه و گازوئیل بر جاماندن بخش معدن از رشد ۱۳ درصدی

یک کارشناس حوزه معدن با تاکید بر لزوم اتخاذ...

قیمت نفت برنت به ۹۸ دلار رسید/ افت ۱۶.۹ درصدی قیمت نفت ثبت شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت نفت در معاملات روز...

۴۴۶ میلیون دلار خرج کرد، اما شکست خورد؛ ایلان ماسک حتی ثروتمند بودن را هم بلد نیست!

ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا و اسپیس‌ایکس و مالک شبکه...

پرندگان مهاجر در راه ایران؛ پناهگاه زمستانی یا قتلگاه؟

با آغاز فصل مهاجرت پرندگان، بار دیگر آسمان ایران...

آفریقا در محاسبات جدید جهان؛ آزمون بازطراحی دیپلماسی اقتصادی ایران

یک پژوهشگر اقتصادی آفریقا با اشاره به تغییر جایگاه...

کنگره از مدیرعامل انویدیا درباره ارتباط با متهم به جاسوسی توضیح خواست

سه عضو مجلس نمایندگان آمریکا از جنسن هوانگ، مدیرعامل...

قطر: ادعاها درباره شکست مذاکرات آمریکا و ایران کاملاً بی‌اساس است

به گزارش خبرآنلاین به نقل از جماران، دفتر اطلاع‌رسانی...

خوشحالی نکردم چون پرسپولیس را خیلی دوست دارم

احسان پهلوان زننده یکی از گلزن‌های فجرسپاسی بعد از...

مهمان پرست: ممکن است نتانیاهو دست به اقدام جنایتکارانه‌ای بزند تا درگیری، وضعیت آینده اسرائیل را به تأخیر بیندازد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رامین مهمان‌پرست، سخنگوی پیشین وزارت امور...

شمارش معکوس آیزنکوت برای کنار زدن بی‌بی

ائتلاف «فهرست مشترک» - متشکل از احزاب عربی...

ترامپ: ما در حال مذاکره با ایران هستیم

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : رئیس...

قلی‌زاده: فروش پالایشگاه‌ها کسری بودجه را تشدید کرد/قیمت نفت ملی را بخش خصوصی تعیین می‌کند

به گزارش خبرآنلاین افزایش هزینه‌های زندگی، کاهش قدرت خرید...

عزتی: کنترل نرخ ارز، حمایت از تولید راهکار فوری افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،مرتضی عزتی، کارشناس اقتصادی، با اشاره...

پرسپولیس ۱ – فجرسپاسی ۲/ سومین شکست سرخ‌ها و هدیه صدرنشینی به سپاهان

تیم فوتبال پرسپولیس امروز از هفته دوازدهم لیگ برتر...

صادق نوروزی، دبیرکل حزب توسعه ملی ایران درگذشت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، صادق نوروزی، دبیرکل این تشکل...

تبلیغات متنی